Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят за справяне с рака?
Как хората във форума реагират на болестта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда теми, свързани с борбата с рак, споделяне на лични истории, опит с различни методи на лечение и предоставяне на подкрепа и съвети за справяне със заболяването. Основните теми във форума включват лични преживявания с рак, опит с различни видове терапии като химиотерапия и лъчетерапия, съвети за хранене и спортуване, както и тълкувание на медицински резултати и термини. Участниците споделят информация за различни лекарства, техники и подход към лечението на рак.
-
Какви съвети се споделят за справяне с рака?
-
Как хората във форума реагират на болестта?
-
Как мога да се справя със страха и да получа психическа подкрепа?
-
Какво представлява предложението за споделяне на информация за рака във форума?
на гърдата не си личи много, а и не се вижда от сутиена но под мишницата са ме зашили като "отмъщението на хирурга"...ето защо не бива да се карате с хирурга си преди операцията 
Преди време бях отворила тема за рака на маточната шийка,където описах проблема на моята майка.Вече минаха почти 5м. от операцията.Диагнозата беше-инвазивен плоскоклетъчен карцином умерено диферинциран 1А- N0М0.Проведохме 25 дневен курс на лъчетерапия.Но сега изникна проблем,който много ме притеснява-20дни след лъчето я заболя крака/горе в бедрото само при ходене/.Как мислите дали е ефект след облъчването или не ми се иска даже да го напиша..........
...някой от нещата и аз не ги разбирам. Сега документите са оформени по друг начин. За прогестерона данните са в проценти например и тези параметри които пише в твоя картон не са ми ясни....за лекар сигурно е нещо елементарно. Но не си губи времето и не се рови...наистина не се връщай към това....аз исках да сравня епикризите но това е доста наивно от моя страна, защото два еднакви случая няма. На мен ми стига факта, че след лъчетерапия и след хормонално лечение си родила .... на мен ми остава само да се моля и при мен да стане така

,разбрах поне тази година да почивам и аз като optimistche не мога без море,но ето сега е момента след като няма да ходя тази година ,мисля най накрая да изляза малко извън България