Отговори
# 195
  • Хасково
здравейте,
включвам се да споделя едно "откритие" за мен- сладкарски цех Дипи. една колежка донесе каталог и торта за рождения си ден, после и други поръчаха- с една дума вкусни и интересни торти. само това открих http://www.v-bulgaria.info/haskovo/show.php?action=show_adv&adv_id=1181...и ще ги имам предвид за следващия сезон на рождени дни в нашето семейство.

# 196
Tони много полезна информация  Hug.Нашия рожден ден наближава и ще го имам предвид може да поръчам торта оттам за Яна .
Стефи днес сутринта ви видяхме в яслата  с  Марти като идвахте.
Весе ти намерили  докторката ? newsm78

# 197
  • БГ
Привет и от мен!  Grinning

sisil76, радвам се, че сте здравички и сте на линия!!!  Hug  Незнам защо, но аз не ви видях тази сутрин,   newsm78 заприказвахме се с една приятелка, нейното момиченце от вчера е с обички и май съм ви пропуснала?!?

Toni4ka, вие как сте, Вили ходи ли на градинка?

tony_nm, къде им е цеха на тези тортички, изглеждат чудесно на сайта, но бих искала да ги видя и на живо! Как са им цените?

# 198
  • Хасково

tony_nm, къде им е цеха на тези тортички, изглеждат чудесно на сайта, но бих искала да ги видя и на живо! Как са им цените?
Embarassed незнам къде е ...колежките поръчваха по телефона и ни носят на място. а цените са повече от добри. на страницата не се виждат всички детски торти, но наистина има страшно оригинални. 

# 199
Скъпи момичета от Хасково, здравейте! Сигурна съм, че ще ми помогнете да се свържа с най-добрата си приятелка. За последно се видяхме на моята сватба преди повече от 3 години. След това изгубих координатите и - смени си телефона и адреса.
Казва се София Тотозова по баща, а съпруга и се казва Георги Димитров, имаше заложна къща по центъра. Тя красива, приветлива и винаги усмихната. Има 2 принцеси, момичета на около 6 и 8 години. София е с тъмна коса и сини очи, стройна фигура. По едно време държеше магазинче на центъра за дамско бельо.  Пловдивчанка е, но се ожени  в Хасково.
Ако отида в Хасково най вероятно ще я издиря, но нямам време с две малки момчета съм и все има по-неотложни ангажименти.
Казвам се Милена и ще съм ви много благодарна, ако ме свържете с нея.

# 200
  • под шипковия храст
Mila6ka не я познавам, но ще питам приятели, които работят в центъра... Peace

# 201
Mila6ka аз мисля че се сещам за кой става въпрос .Прати ми на лични нещо за теб как да и  обясня че я търсиш да се сети.Тя живее под нас и ще я намеря лесно.

# 202
  • Някъде там на юг...
Момичета, имате ли идея къде в Хасково продават градински огради  newsm78

# 203
  • БГ
Момичета, имате ли идея къде в Хасково продават градински огради  newsm78

Mopsy, за декоративна дървена оградка ли питаш или за мрежа, която ще се опъне и прикрепи към бетонни колчета?

# 204
  • Някъде там на юг...
Декоративна дървена  Rolling Eyes

# 205
  • БГ
Декоративна дървена  Rolling Eyes

Mr. Bricolage в Пловдив, тук май не съм виждала?!

# 206
  • Там....където всичко е възможно ....
Искам да благодаря на Тони4ка за съдействието което ми оказа за намитането на добър педиатър в Хасково  bouquet  bouquet  bouquet
Другия път като дойда до Хасково ще черпя кафе Peace

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 00:18 от kras8204

# 207
Искам да благодаря на Тани4ка за съдействието което ми оказа за намитането на добър педиатър в Хасково  bouquet  bouquet  bouquet
Другия път като дойда до Хасково ще черпя кафе Peace

Само да направя малка поправка, че съм Toni4ka Grinning, не, че е много важно де, но се радвам, че ти помогнах Hug

# 208
  • France
Здравейте, момичета. Искам да запиша Елена на английски. Знам, че в Младежкия дом се провеждат такива. Но, ще ви бъда благодарна за мнения и препоръки. Другият вариант е жена, с педагогически опит, пенсионерка, която да идва 2 пъти седмично / или да я водя, ако живее наблизо/ и да преподава на Елена.

# 209
  • Хасково
stefaniika цеха на Дипи се намира зад дома за деца до Руската гимнация, но това си е само цех и нямат нищо готово /освен ако не видиш някоя готова торта за поръчка/ - тортите им са красиви на вид. Опитвала съм 1 вид - вкусно но нищо особенно не беше!
Вкуса на Афродита е къде къде по-добър!
Декоративна дървена ограда съм виждала да продават в мебелния магазина на бул. Раковски до новото кръгово /под високия блок/, но преди доста време.

Общи условия

Активация на акаунт