ПРОБЛЕМИ С БЪБРЕЦИТЕ И ПИКОЧНИТЕ ПЪТИЩА-10

• 60 925
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Какво значи недоразвит- по-малък, проблем с инервацията или нещо друго?

# 106
янамед бързо възстановяване излизайте и повече да не се налага да се връщате там
MDM успешна операция ще стискам палци всичко да мине добре и после да разкажеш
denyco skarida благодаря ви

# 107
Здравейте!
Снощи дъщеря(4г.) ми се оплака от парене точно след като се изпиша."Оплака " е слаба дума-рева половин час и със страх седна на гърнето след това.
Не е зачервена изобщо,а урината и е леко мътна и с миризма на......прясно мляко.
Днес всичко е като снощи но пиша сравнително спокойно,но казва че още и пари.
Проблема ми е че случихме почивните дни.
Имал ли е някой подобен случай?
Простете ми но не мога да изчета в момента 200стр. Embarassed

# 108
Здравейте не съм писала отдавна има развитие по нашия случай с безкръвната операция на рефлукса- пристигна "Дефлукса" който поръчах в началото на месеца и на 10.03 влизаме в болницата (Пирогов) на 12.03 Чаначев ще извърши манипулацията и надявам се скоро след това да ни изпишат .
Като гледам какво са писали denyco и Н а т и изобщо не ми се иска да се задържам много - много там.
Кажете от къде да се сдобия с походно легло, а завивки и възглавница също да си взема нали?

няма нищо по-ефикасно от едно истинско кълцане (операция). От опит знам. От доста време ги пробваме (тестваме) и няма никакъв ефект.  Сега с нетърпение чакам същинското кълцане, но не знам къде ще бъде. нещата са все още неуточнени. 

# 109
Здравейте не съм писала отдавна има развитие по нашия случай с безкръвната операция на рефлукса- пристигна "Дефлукса" който поръчах в началото на месеца и на 10.03 влизаме в болницата (Пирогов) на 12.03 Чаначев ще извърши манипулацията и надявам се скоро след това да ни изпишат .
Като гледам какво са писали denyco и Н а т и изобщо не ми се иска да се задържам много - много там.
Кажете от къде да се сдобия с походно легло, а завивки и възглавница също да си взема нали?

Az sam vizhdal sluchai kogato e slozhen zyujdeks pacienta vecherta stava i se razhozhda po drugite stai.

# 110
здравейте. на моето дете откриха недоразвит пикочен мехур ,чрез уратрометрия. изсписаха ни калмин. това лекува ли се и опасно ли е ?  Simple Smile

горещо ти препоръчвам д-р Чаначев. той е най-добрия на тая тема. работи внимателно.

# 111
Здравейте!
Снощи дъщеря(4г.) ми се оплака от парене точно след като се изпиша."Оплака " е слаба дума-рева половин час и със страх седна на гърнето след това.
Не е зачервена изобщо,а урината и е леко мътна и с миризма на......прясно мляко.
Днес всичко е като снощи но пиша сравнително спокойно,но казва че още и пари.
Проблема ми е че случихме почивните дни.
Имал ли е някой подобен случай?
Простете ми но не мога да изчета в момента 200стр. Embarassed

Дъщеря ти най - вероятно има цистит, така че спешно тичаш при личния лекар, пускаш стерилна урина и ако трябва търсиш нефролог. Лекар съм ,така че можеш да ми имаш доверие. И дай на детето но-шпа за да не го боли.

# 112
много ти благодаря за препоръката, ако може6 да ми даде6 неговите кординати,

# 113
много ти благодаря за препоръката, ако може6 да ми даде6 неговите кординати,

В клиника малинов в сряда от 15 до 17 часа

Ето ти сайта на клиниката  http://free.hit.bg/malinov/
там са координатите на Чаначев

# 114
янамед бързо възстановяване излизайте и повече да не се налага да се връщате там
nikita успех и на вас!

# 115
благодаря на всички ви и на вас желая също да не се налага лекарска намеса,нека всички деца бъдат здрави и щастливи Hug

# 116

nikita успех и на вас!

Тяхното е амбулаторно. Ще се проникне с дълга гъвкава игла (около 40 см е и е гъвкаво - като тънка сламка е) през пикочния канал ще мине през мехура и ще влезе в уретера и ще го инжектират. Всичко това е едноскопски и става под упойка (обща анестезия или спинална упойка). Още същия ден пациента ще може да се храни нормално и може да стане същия ден или на следващия ден. Евентуално може да има катетър или цистофикс за да се дренира съдържанието на пикочния мехур. Лично аз съм преживявал подобна манипулация и беше на 01,08,2007 година

# 117
ЗДРАВЕЙТЕ!! АМИ ДО КОЛКОТО ГО РАЗБРАХ ДР.КЪНЧЕВ, ЧЕ Е ПО РОЖДЕНИЕ. МОЕТО ДЕТЕНЦЕ НЕ СЕ ОПЛАКВА ОТ НИЩО-НИТО ОТ БОЛКА В КОРЕМЧЕТО, НИТО КАТО УРИНИРА, САМО ЧЕ ПО ЦЯЛ ДЕН, НЕ ПИКА, АКО АЗ НЕ Я ПОДСЕТЯ. НЯМА "ЧУСТВОТО",ЧЕ И СЕ ПИШКА.  Tired

# 118
  • Благоевград
ЗДРАВЕЙТЕ!! АМИ ДО КОЛКОТО ГО РАЗБРАХ ДР.КЪНЧЕВ, ЧЕ Е ПО РОЖДЕНИЕ. МОЕТО ДЕТЕНЦЕ НЕ СЕ ОПЛАКВА ОТ НИЩО-НИТО ОТ БОЛКА В КОРЕМЧЕТО, НИТО КАТО УРИНИРА, САМО ЧЕ ПО ЦЯЛ ДЕН, НЕ ПИКА, АКО АЗ НЕ Я ПОДСЕТЯ. НЯМА "ЧУСТВОТО",ЧЕ И СЕ ПИШКА.  Tired
DESISGADI, на нас доц. Кънчев също ни изписа Калимин, но аз прочетох, че не се препоръчва за деца. Дъщерята също няма никакви оплаквания и като вас рядко пишка. А детенцето ти пие ли достатъчно вода?

# 119
Не намерих диагноза " недоразвит пикочен мехур", но както го описваш сигурно е проблем с инервацията. Определено уролозите трябва да поставя диагноза . Обърни се за консултация и към д-р Гайдаров от правителствена болница.

Общи условия

Активация на акаунт