МНОГОДЕТНИ МАМИ 32

• 16 352
  • 317
  •   1
Отговори
# 165
Велина-имаш син ,колкото моя.Представи си го в дом за изоставени деца.Нима искаш това да се случи с нероденото ти дете!!!!.Как ще живееш ,като знаеш ,че си изоставила детето си.Акъла ми не го побира.Извинявай,че ти пиша така,но една трезвомислеща жена,при това майка на 2 деца не може да разсъждава така

# 166
Как си изкарахте събота и неделя? Не е истина 2 дни какъв кучешки студ е! Дали и утре ще е така? Направо не смогвам на дърва и ми е така хубаво в къщи на топличко...И да се похваля...сутринта поизчистих из къщи, изпрах и др. досадна работа и след това цял следобед се запази по този начин! Направо не мога да оправя къщата и после да я видя после повече от 1мин. подредена. Но днес стана! Може би и защото се строихме и изгледахме 2 филма и затова си ми бе подредено( newsm78)! Гледахме Таткова градина и Рататуи. Много се смяхме и от този смях...сега нямаме вечеря и отивам да я мисля!

Хубава нова седмица!

# 167
  • София
Това е супер идея!Надявам се всичко да е точно и ще дойдем и ние!

# 168
еееееееееЕстествено че с ДА гласувах!!!  bouquet
И този път много се радвам че ще поразмърдаме софиянки те да ни дойдат нагости. Стига ние сме ходили! Mr. Green Айде мами  - това е супер предложевие гласувайте!
Цоци - днес ми звучиш добре  bouquet
Велина...много неприятно това с таткото. Но си мисля че това не е причина да обречеш един човешки живот...Мисля че никоя от нас няма да те подкрепи в замисленото. Но ще срещнеш нащата пълна подкрепа ако родиш и оставиш детенцето си! То е ТВОЕ не забравяй! Ще го накажеш заради един мъж..който дори не е способен да поема отговорности????
Тъще3, като каза освен ако не са решили да спят и двете при мен...та се сетих за нощес. Бяхме на гости в Ловеч и Яни напълно естествено спа върху мен! Mr. Green И да се похваля кака и бати спаха за първи път самички в къщи - без нас. И дори не си бяха извадили очите...представяте ли си??? Mr. Green

# 169
  • През девет земи в десета
Цоци гласувах Peace ,втората опция,човек никога не може да бъде 100% сигурен.
Днес цял ден сме навън в тоя кучешки студ и не остана време за компютър ,два дни съм на шопинг терапия ,все нещо трябва да се купува,уж списък правим и пак изниква нещо непредвидено,другата седмица ще си седна на д....то,да не разболея пак Цвети като изведнъж я помъкнах сред народа след толкова време у дома Embarassed

Велина,нямам думи за таткото ви #Cussing out,винаги ми е било непонятно как е възможно да съществуват такива хора,но милото бебче не е виновно за нищо,разбирам колко те е яд,няма ли кой да ти помогне и да те подкрепи,майка,татко,свекър и свекърва,та тия деца са им внучета,ние също ще помагаме кой с каквото може,някак много крайно ми се струва подобно решение,в момент на афект,човек си излива яда върху каквото и който му попадне,само че когато започнеш да премисляш по-спокойно нещата може би ще съжаляваш за прибързаните си решения, Thinking Много прегръдки и подкрепата ми,успокой се и след това взимай решения Hug Hug Hug

Цоци все си ми е подредено,така съм ги наплашила в къщи дечищата,че не смеят да разхвърлят и цапат,който цапа-мие и прахосмукира цялата къща,който разхвърля си подрежда гардероба и бюрото,който яде през деня си мие чиниите,мразя пълна мивка,а вечер се редуваме,ако пропуснат да сложат нещо за пране в коша,перат на ръка,много съм зла ей ,Цвети също си събира играчките и си носи дрехите за пране в коша Mr. Green

Джулка,а малкото зверче си спи върху главите ни откакто се е родило,все ми е жал и отлагам преместването,но затопли ли се край,заминава си в собственото легло Wink

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 21:39 от Пиги®

# 170
Цоци, май "позитивните", но "колебаещи се" мами сме повечко засега  Grinning, аз лично съм винаги ЗА пътуване и срещи, особено когато става въпрос за такова страхотно място (не съм била там, но по описанието и снимките съм във възхита!)... Но... винаги е онази особена тревога, че понякога плановете се объркват в последния момент...
Студ! Мраз! И тук, в Разлог... Стоим си на топло и се греем, ама на дечицата (този път три от три) им се разтекоха носовете. Яна за пръв път изпитва тоя ужас и определено много се стряска, когато й е запушено нослето... Гого днес е с температура, но ще изчакам малко, като докторска съпруга съм "дресирана" да не тичам веднага при педиатърката ни, дано ни се размине по-леко....
Велина, от постингите ти, доколкото ги прегледах набързо, за да те опозная поне малко, преди да ти пиша, разбирам, че имаш четири деца, така ли е? Или греша? Ще станеш и майка, и баба наведнъж? Страхотно! Явно имаш опит, знаеш кое - кога и как става, и едва ли трябва да се допитваш до форума, за да решиш какво да правиш с детето, което носиш... Тук има толкова много отзивчиви хора накуп - сигурна съм, че ще получиш подкрепа и помощ, а не "просто" акъл.   bouquet
Наслуки, НелиДи - разбихте ме! Аз също много се запалих от тортаджийките в готварската тема, и направих тази торта за Бабинден на Яна:

Това е първият ми и последен (засега) опит в изработването на чаршаф, фигурки и т.н. - все хубави работи от кулинарията  Grinning
Не знам само кога ще бъде следващият път, когато ще се престраша да посегна към пудрата захар  Joy Сигурно за Рождения ден на най-малката...
Хайде, лека нощ засега, утре рано пиле - рано ще запее... Ако ме оставят...  Hug

# 171
ЗДРАВЕЙТЕ СКЪПИ МАМИ!!!ДНЕС СИГУРНО МНОГО ПАЛЦИ СТЕ СТИСКАЛИ,ЗА КОЕТО СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА-НАЙ-ДОБРАТА СЪМ ВЪВ ВИПУСКА СИ,ИМАМ НАЙ МНОГО ТОЧКИ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЯТА И ОТ ДВАТА КЛАСА!!! bowuu bowuu bowuu

За опцията,естественно първа,само всичко да е наред сме там!!!

Цоци днес един съученик ми обрисува Благоевград като най-хубавото място за почивка,най-красивият град,и пр.Така ме надъха,че май ще намина някой ден да поразгледам...А може и да поостанем за вечер,ако ни намериш някой приличен хотел,на прилична цена...Поздрави!!!

Вели не знам как се чувстваш,не искам да те съдя за решенията ти,защото в такъв момент е труден подобен избор,още повече че си отговорна и пред другите си две деца...Но наистина е много късно за аборт,и подобен такъв може да доведе до непредвидени усложнения,които не дай си боже може да унищожът животът ти и за напред,а и на дечицата ти покрай теб...За това не го прави!!!Но да те убеждавам че всяко детенце си носи късмета,е безмисленно,макар и за нашето семейство Слави да беше като нещото което не ни е достигало за пълното щастие...Наистина,няма ли покрай теб хора които да ти помогнат?!Ние от нас си ще направим каквото можем,както е казала Цоци,кой с легло,кой с храна,кой с дрешки...Въпросът е че поне морална подкрепа да има от кого да вземеш?!Пиши и ако в момента нещо ти трябва...Грижи се за себе си сега,да мине всичко леко,пък после нещата ще се подредят,имай вяра!!!А и таткото може да се осъзнае,макар че заслужава дружно да го опердашим...Само не се поддавай на отчаянието,ние сме с теб!!!Утре сутринта излез навън,и дишай с пълни гърди,погледни изгрева,и се слей със природните сили,опитай се да се успокоиш,и на този етап мисли единственно как ще се гушкате четиримата,как ще се разхождате,и пр.Живота е кръговрат,и ако в този момент не ти е провървяло,то задължително на ъгала те чака нещо добро!!!Поздрави!!!

# 172
Велина в същност ти от къде си?!Знаеш ли сега докато се къпех,се сетих че познавах една Велина някога,тя се ожени за един познат,и имаха две дечица,след което я бях гледала по ТВ в някакво предаване,че е приютена от една църква,защото мъжът и я изоставил с двете деца,пък тя май имаше трето...Миналото лято видях въпросният мъж ,разминавайки се на светофар,и той ми се похвали че си имал три деца...Надявам се че не ти звуча налудничаво...Просто питам дали случайно не си моята Велина?!

# 173
благодаря ви момичета за съветите но днес ще ходя на лекар и ще се консултирам за всичко и ако има изход от това положение ще избера него.аз нямам четери деца имам само две другите две са на съпруга и от неговата щерка щях да ставам баба всъщност той има две аз едно и си природихме още едно .аз съм от добрич.просто от скоро съм на работа и пътувам всеки ден и съм на смени в договорът ми пише неопределен срок 6 м.а тези 6м.изтичат юни месец а сега ако им кажя че съм бременна те имат пълно право да ме уволнят поне така мисля ще ходя да се консултирам с някой адвокат.а според моите изчисления аз ще трябва да родя някъде към края на април началото на май.просто все още не съм казала на моите родители защото ги познавам и незнам дали ще ме подкрепят те бяха много против малкят дори го съжаляват а той е такова умно дете не че ми е син просто всеки го казва направиха всичко възможно да ходи на ясла просто да е сред деца защото в къщи нашият тати стои пред компа и много не му обръща внимание незнам дали ви казх но той се запозна с тази жена чрез интернит и много бързо я залюби тя е 46г.разведена с внучи но живее в германия и го залъгва че ще го излекува напълно защото след операцията която претърпя миналото лято много го боли кръста и мускулите на краката но до колкото разбирам от разговорът им от моя комп той иска да работи и да живее при нея но тя иска първо да го излекува после да се опознаят и тогава да живеят съвместно казвами че когато отиде там щял да помага на семейството си и на димитър а изобщо не споменава нероден петко.просто аз вече не му вярвам за всичко което направих за него той ми казва само едно благодаря че си жертвах три години от живота за него и особенно миналото лято да го вдигна на крака тогава да бях го оставила но ще ше да ми тези на съвестта.просто го обичам но не му го казвах и той от това много е обиден а онази кокошка постоянно му казва че го обича а пък аз му казвам че това е лъжа и аз на всеки мога от компа да казвам така неели така.стига съм писала че постингът ми стана много дълъг когато се върна от докторът и имам време ще ви напиша резултатите от нашият отговор.ПРИЯТНА СЕДМИЦА !

# 174
Мила Велина, сега след като ни разказа историята си, искам да ти пожелая сили и мъдрост - да вземеш това решение, което е най-добро за теб. За мъжа ти - направила си, каквото трябва. Нали хората казват: направи добро, пък го хвърли зад теб... Не си го оставила в трудния за него момент, а дали той действа сега адекватно - това само ти можеш да си прецениш и само ти можеш да решиш дали да се бориш да го задържиш до себе си, или да действаш сама. Аз съм сигурна, че ще се справиш, сигурна съм също така, че твоите родители ще те подкрепят! Хайде, дано новините от доктора са добри! Ще се радвам да ги споделиш с нас!   bouquet

# 175
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Миличка,много тъжно е всичко това!Съвет не се наемам да ти дам,защото семейните отношения са нещо много сложно  Sick и лично! За бременноста вече е късно,ами то си е жив човек вече в 6 месец ooooh!
Казваш,че постоянно пътуваш,просто любопитство какво работиш,че се налага всеки ден да пътуваш...ако искаш отговори
За болките в кръста и кракът на мъжът ти,във Варна в окръжна болница оправят точно такива проблеми с озон-озонотерапия-и то доколкото разбрах доста успешно! Като го обичаш,ми кажи му го да го чуе , кажи му за възможността да се доизлекува във Варна  newsm78 може пък да се размисли,макар,че съжителството с човек решил да те предаде веднъж е доста несигурна перспектива.......какво стана при доктора днес Thinking
 newsm04 много са ти хубави дечицата  Hug и ти си много симпатична,тоя човек сляп ли е да те пренебрегва  #2gunfire
 Червената Шапчица ти си нашата гордост   bouquet поздравления
neleto страхотно произведение на изкуството   cook
  Hug на всички останали целувки,прегръдки и успешна седмица

# 176
За Узана, гласувам с две ръце! Peace Peace Вече предупредих домочадието даже, още преди да видя , че сте решили окончателно там да е срещата.

Ние в събота ще правим кръщене на близнаците, и сега ме тресе една истерия покрай подготовката. Уж щеше да бъде нещо скромно и простичко, а се оказа сложно и голямо. Ще бъдем около 40души и нещо взех че се притесних- то цяла сватба. На всичко отгоре вчера подстригахме малките съвсем късо/не се доразбрахме с фризьорката/, и не знам попа какво ще им реже в събота.

Велина, единствено мога да ти кажа, че ако си запазиш детенцето- ти да си го гледаш, винаги ще се намерят хора да ти помогнат, включително и ние с каквото можем. Роди си го и си го отгледай. Не го обричай в тия домове. Сърце не би ми дало да оставя детето си, където и да било. И аз мислех, че ще ни е много трудно с близнаците, но много хора ни помогнаха в началото, а и сега. Не си заслужава да обричаш детето си , заради един мъж.  Бъди силна, и доколкото е възможно спокойна. Ние ще помагаме с каквото можем. Hug

Приятен ден на всички! Simple Smile

# 177
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  baloni  Tada newsm59  Честито на  Димитър  на Neve   newsm59  Tada  baloni Tada  Щастливо детство,здраве и много приятели му пожелавам  moresmile

Velina_70      погледни тука,какво е писала една майка,която преди повече от година беше на подобен кръстопът като тебе   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268122.0

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 15:02 от Дидка

# 178
 Рядко намирам време да "влизам" във форума и още по-рядко да пиша.
 Към Велина: Това дето мога да кажа е, че децата са повече от 50% на майките си. Роди си детето и си го отгледай без мъжа си. Той не заслужава да бъде наричан татко щом му се върти в главата такава идея. Колкото и да ти е трудно съм уверена, че ще се справиш. Всяко следващо дете се гледа по-лесно от предишното. Помисли си много разумно, защото това е важно решение. Тъжна ми е твоята история, но не я прави още по-тъжна. Сама си давай кураж.

# 179
Дидка, и аз щях да давам линк към същата история. Много мило ми стана като я прочетох. Всеки път като прочета нещо такова, си казвам: колко е хубав живота, ето един аборт по-малко или едно изоставено дете по-малко, една надежда за щастлив човек повече Hug

Общи условия

Активация на акаунт