МНОГОДЕТНИ МАМИ 32

• 16 375
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
Нели,Наслуки...чудни тортички сте спретнали!Браво!  bouquet

# 151
Вече не смея да вляза в темата... А на мъжа ми е строго забранено да наднича даже, че ще ми отидат 21 години брак...

не мога да разбера, защо изразът е "спи като бебе".

То си има и виц по темата:
Пациентът: "Докторе, спя като бебе!"
Докторът: "Не разбирам от какво се оплаквате?"
Пациентът: "Ами през час се будя с рев и напикан..."

# 152
То си има и виц по темата:
Пациентът: "Докторе, спя като бебе!"
Докторът: "Не разбирам от какво се оплаквате?"
Пациентът: "Ами през час се будя с рев и напикан..."

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Уф, кажете до кога ще бъде този ад - аз честно казано съм на ръба на истерията, от време на време Влади го отнася, в повечето време - мъжа ми  Embarassed Embarassed Embarassed

# 153
Ох,у дома все някой за нещо се сърди,че вися пред компютъра,и пак мрънкат че съм им пречела да гледат някакъв филм с конгфу...Исках много да ви пиша,ама...Пък и аз се воадех сладкар нещо,ама вече в тази тема няма да го споменавам...Само да ви се похваля-днес май съм вързала тройката по англииски език...Но ще ви потвърдя след седмица...Ама мисля че се справих,противно на очакванията ми...След което дори ни остана време-от деня,та се разходихме с децата из квартала,отдавна не бях го правила...Като едно време почти... Hug

Но за утре пак да стискате палци,защото ще предавам презентацията си,а и сигурно ще трябва да я представям...

Лека нощ на всички,и приятна неделя!!!Поздрави!!!

# 154
добро утро момичета искам нещо да споделя с вас но незнам как да стане.нашият тати реши да ни напусне да отиде да живее с друга жена с която се запозна по нета и която яко му е умотала главата но аз в момента съм бременна кажи речи в шестия месеч и просто това дете до сега беше желано от моя страна но сега не го искам мисля да го родя ако го износя с тези проблеми и да го оставя за осиновяване поне на този етап така мисля.искам да питам какъв е този метод чрез оперативен начин нещо ти вързват тръбите или ги кръстосват незнам нищо искам да се подложа на тази интервенция дали си заслужава.също така ми казаха че в моето положение също може да се маха детено било рисковано и ако може дали сте го чували тава нещо.ще ви бъда благодарна ако ми помогнете със съвет.приятен ден на всички

# 155
Велина, сигурно се чустваш ужасно и в безизходица, но първо помисли и после прави глупости. Детето в никакъв случай не махай, това може да ти донесе големи беди. Абортът в 6месец на здрав плод е криминално деяние и е забранено от закона. Не може да бъде направен в болница легално, което автоматично означава, че ще бъде при съмнителни условия. А пък и такива усложнения може да развиеш, че ще се кълнеш до края на живота си. Освен това плодът може да се роди да е жив, тогава какво? Ще го убиете ли? Ми то лекарите вече от бебета 700-800 гр човеци правят!
Грижи се за себе си и бебето добре, доколкото е възможно това в тези стресови условия. Има доста време докато родиш. Като родиш здравото и хубаво бебе, кой знае какви мисли вече ще ти минават. Ще си преживяла трудностите и ще се чудиш на акъла си. Нямаш ли близки, които да ти помагат и подкрепят? Във форума Родители отглеждащи сами децата си ще намериш подкрепа и много полезни съвети. Непременно пиши на момичетата там. Сред тях също има изоставени по време на бременност, но са успели да се справят и сега се радват на здрави дечица. Успех и не се отчайвай.   bouquet

# 156
Добро утро,Велина премисли добре ситуацията и не избързваи да правиш не6та,за които после може да сажаляваш.Детето не е виновно за ни6то,а пък и ба6тата може да размисли и да разбере 4е е згре6ил.Бъди силна.

# 157
Здравейте, красавици   bouquet
Велина, опитай се да запазиш самообладание и да не вършиш глупости  Hug Изхвърли от главицата си мислите за прекъсване на бременността! Великия руски народ казва " Каквото става - за хубаво става".  Колкото и да не ти се вярва в момента и да се чувстваш в безизходица, повярвай в себе си и в собствените си възможности и бъди смела. Ще видиш, че съдбата ще ти поднесе много приятни емоции и нещата ще се развият по най-добрия възможен начин за теб и децата ти  Hug
Наслуки, Нели невероятни сте! Много красиви, а не се и съмнявам и вкусни торти сте направили! Браво!

# 158
Велинка, скъпа.....Присъединявам се към съветите да премислиш отново нещата.......мисълта за аборт я остави, тя не ти подхожда......Вярвам,че щом родиш детенце... - сърце няма да ти даде да го оставиш в някой Дом....Детенце не е виновно за нищо! Нищо не се знае какво ще стане на един по-късен етап....Ако имаш нужда от нещо - кажи - дрешки, легло, въобще..помисли си какво може да ти пратим от нашите деца за да те улесним(поне малко!). Незнам другите дали са съгласни...но ако имаш нужда от дрешки - все си мисля,че който има възможност може да ти прати малко колетче(дори и за по-голямото ти детенце)и да те облекчи поне малко финансово.....

Незнам кога ще идвам в Добрич, но щом се прибера - задължително ще ти се обадя......Не реагирай под въздействието на емоциите...Остави ги да приспат поне още известно време и тогава вземи най-доброто решение за теб, децата и Бебо!

# 159
  • София
Велина,знам,че от страни ни е лесно да те съветваме,но и аз се присъединявам към казаното от момичетата преди мен.Не убивай детето си,моля те.А и за теб е доста опасно.Това за връзването на тръбите е манипулация,за която трябва да говориш с акушерите.Ще се справиш и сама с отглеждането на децата си,стига да не мислиш за тях като за тежест.Кураж!Ако имаш нужда от нещо,пиши.

А за тортите на сладкарките...нямам думи.Направо сте безмилостни към нас-сладкоядящите.

Шапчице,дано се справиш!

Нели,ами този период ще свърши...когато му дойде времето.  Joy Сигурно е много изнервящо,но помисли и за себе си малко,излез за час-два,успокой се.Не си го изкарвай на незаслужилите  Sad сигурно им е мъчно.

# 160
Момичета...гласувайте! Ако не сте наясно с нещо......Вижте другата тема, последните страници....

Активност, моля, активност!

# 161
Цоци,гласувах...но не намерих опция....Мнооооого искам,но не мога....далече съм!  Wink

Велина,помисли добре,не бързай ...знаеш ли...твоят съпруг може и да размисли...

# 162
Цоци,гласувах...но не намерих опция....Мнооооого искам,но не мога....далече съм!  Wink

Габи, скъпа...сухата опция казва за теб... - Не, със сигурност...за съжаление тези опции нямат душа! Но знам,че когато решите да дойдете в България, ще направим Празник специално за вас! Нали, момичета! Hug

# 163
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дааааа първа опция със сигурност!
За Габи ...ако дойдат в България ...непременно и задължително отново бих отишла където се реши Hug Сега ще храня народа ,после ще дописвам   bouquet

# 164
Гласувах  с да! първата опция разбира се...
Винаги може някой да се разболее и да ни се размине но предпочитам да не предизвиквам дявола.
Вече нямам търпение,особено след като видях снимчиците ви от последното събиране....там на последната между Цвети и Пешеходка(познах тъ) има една чанта ...ех как мисе искаше да я махна и да положа своето д..... ТАМ Wink
Няма претенции относно коя база точно ще изберете...една тройка ми стига ...мисля да направя Ивана и Бояна щастливи ,като им позволя да спят при нас с баща им....освен ако и двете не искат да спят при мен Close
Кабо, този не го знаех  hahaha, обаче знам един ос серията
Пациент:Докторе, всеки ден ходя по едно и също време до тоалетна...
Доктор:Много добре .Какво те притеснява?
Пациент:Ами ходя в 6  часа сутринта .
Доктор:Чудесно не разбирам какъв е проблема?
Пациента:Ами ставам в 7 часа...
Нели,Наслукитортите ви са шедьоври
Помежду другото, и мен нещо ме прихвана от вас ...вчера сготвих цели три ястия и един десерт #CrazyВенко даже вика-Стига бе ,жена....Обаче,направо го хвърлих в тъча като отидохме до Техномаркета (взехме DVD за децата) и аз се лепнах за хлебопекарните ShockedОбеща да купи...
Велина аз ще ти кажа "Всяко зло за добро" Бъди силна и разумна....Моля се да стане най- доброто за теб и дечицата Praynig
Тия дни няма хич време ....свекито има някакво заболяване на костите и едвам мърда крака ....то не стигат ми моите, ми трябва и за кучето и да се грижем сега ...въобще болести всякакви покрай мен.
Интересно нещо се случи с крачетата на близначките ...аз изпробвам почти всички лекове и на Ивана е доста по- добре крачето(жалко че не разбрах от какво) но Бобката е все така Sad продължавам в същия дух....
Днес ще ги водим на рожден ден в МакДоналдс на кръщелницата ни...дано да са послушни
Това от мен! Прегръдки за всички! Спорна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт