Chipolino или Cangaroo-каква количка ще ми препоръчате?

• 63 733
  • 362
  •   1
Отговори
# 195
много се чудя дали зимният кош за новородено ще ми е необходим.и продавачки и приятелки ме убеждават ,че е излишен.Трябва да родя тези дни,нямало да излизам толкова често до април месец ,а тогава вече било безмислено да го ползвам.предната ми количка беше с такъв кош и го ползвах дори за лятно бебе,но количката така се продаваше.

# 196
  • Варна
много се чудя дали зимният кош за новородено ще ми е необходим.и продавачки и приятелки ме убеждават ,че е излишен.Трябва да родя тези дни,нямало да излизам толкова често до април месец ,а тогава вече било безмислено да го ползвам.предната ми количка беше с такъв кош и го ползвах дори за лятно бебе,но количката така се продаваше.

Непременно си вземи зимен кош  Peace Как така няма да излизаш до април месец? Моето момче е родено на 30.11 и цяла зима бяхме навън. В зимния кош е по-топло и уютно за бебето. Аз на твое място хич нямаше да се замислям, пък и цената му е някакви си стотина лева.

# 197
  • София
renetageo , как така нямало да излизаш? Аз си излизам се бебчо. Е, като градусите са над нулата, де. И вчера миткарствахме навън и ако знаеш как сладко спи в студа...
Значи - аз не съм купувала кош за новородено - нямах излишни пари. Иначе кошовете много ми харесват. Ако си без такъв кош трябва да слагаш някаква пеленка или тънко одеялце, защото т.нар. пълно легнало положение на Виктория и Даяна е с една чупка в средата и бебчо ще потъва. Та, аз съм сложила тънко поларено одеялце, за да е пълното легнало положение наистина такова. Както сигурно виждаш от линийката ми, моят бебок вече е на 6 мес. и още си го возя легнал. Другите мами в квартала също не слагат бебоците седнали. Все още.
Накарай продавачките да ти покажат количка с кош за новородено и без и си прецени.
Леко раждане!  Hug
П.П. И без кош за новородено количките имат зимно покривало. То върши добра работа.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 19:36 от Kia

# 198
Аз съм ЗА зимния кош. Не ми допада да гледам малки бебета в летен кош и почти целите навън. Зимния кош си е закътан отвсякъде.

# 199
А как точно се прави Виктория в пълно легнало положение, за да се ползва сега от новородено бебе - много открита ми се струва? Може ли снимка.  Grinning

# 200
  • София
А как точно се прави Виктория в пълно легнало положение, за да се ползва сега от новородено бебе - много открита ми се струва? Може ли снимка.  Grinning
Виж тук:
http://www.cangaroo-bg.com/
Избираш бг и влизаш в сайта, отдолу се нареждат различни модели на колички, кликваш върху стрелката, сочеща надясно и после върху модела ВИКТОРИЯ - тя е в оранжево и бежово. Кликваш върху "обръщащ се кош" и ще видиш как изглежда количката в пълно легнало положение с покривалото.

# 201

Не ти се струва Naughty. Всички колички, които нямат зимен кош изглеждат така. Аз имам първата количка от посочения сайт. Можеш да видиш зимния кош и да направиш сравнение.

# 202
  • София
Не винаги са толкова отворени...има и доста по-затворени от твоят кош за новородено. Зависи от модела....

# 203
Не винаги са толкова отворени...има и доста по-затворени от твоят кош за новородено. Зависи от модела....

Ами моят кош е толкова затворен, че ми е напълно достатъчно. Помня, че си запозната с количките и сигурно има и по-затворени. Сещам се също, че повечето /може и всичките, незнам/ колички вече се продават с покривала и ако има напълно легнало положение, не е проблем това, че е по-отворена количката. Все пак зависи и колко пари могат да се отделят за количка.

# 204
  • София
Тя и Виктория е с покривало, но наистина остава доста голяма дупка..ест има и по-затворени...дори евтинки...дори маг инглънд са ужасно затворени...чак съм  се чудила влиза ли достатъчно въздух за бебето....
Иначе ако някой си е харесал количка, която при все покривало му се вижда отворена винаге може да добави вътре и едно порт бебе и нещата стават тогава съвсем добре оплътнени Simple Smile

Като цяло с горното имах пред вид, че не е фатално ако количката няма кош за новородено. Решения има и то доста сполучливи Wink

# 205
Успях да се преборя с количката и сега е в положение пълно легнало за зимно бебе - доволна съм.  Grinning Само на едно място има пробойна, но не е фатално.

# 206
Успях да се преборя с количката и сега е в положение пълно легнало за зимно бебе - доволна съм.  Grinning Само на едно място има пробойна, но не е фатално.

Ако има дъждобран, не е фатална пробойната Peace. Иначе трябва да закътаваш с нещо там. Зима е все пак и е студено, пък и бебенцето е мъничко.

# 207
  • София
ааа ма тя е нова придобивка която не можеш да си нагласиш ли Simple Smile)))

то  отдолу нали ще има и одеалце, а и детето ще е  в космонафт....ако е малка пробойната надали е фатално....каквото и да значи пробойна всъщност Simple Smile)))

# 208
И аз чак сега разбрах, че всъщност количката е вече купена и че бебенцето вече се е родило. Да е живо и здраво!

# 209
  • София

Какво е в случая пробойната?  Не трябва да имаш дупки от никъде освен отпред и то като сложиш чувалчето.

Общи условия

Активация на акаунт