Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мюсюлманството и какви са основните му вярвания?
Какви са основните разлики между морето на Бодрум и природата на Кемер?
Къде в Истанбул мога да пия хубаво еспресо, капучино или виенско кафе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мюсюлманството и какви са основните му вярвания?
Мюсюлманството е монотеистична религия, основана на вярата в един Бог, Аллах. Основните вярвания на мюсюлманите включват пет стълба на исляма: шахада (вяра), салат (молитва), закат (заръчване), саум (пост) и хадж (поклонничество). Те вярват в Корана като свещено писание и в пророка Мохамед като последния пророк, който им е донесъл Божието откровение.
-
Какви са основните разлики между морето на Бодрум и природата на Кемер?
-
Къде в Истанбул мога да пия хубаво еспресо, капучино или виенско кафе?
-
Какво представлява изкуството ебру и как се практикува?
-
Мога ли да плащам с кредитна карта в супермаркетите в Турция?
И настроението ми се оправи!

То май повечето сте нещо такова, къде от пръв поглед, къде от първи скайп...

...Та след рабoта отидох в у4илището на детето , имахме PTA meeting , после домА ....И от 4 pm до сега завъртях 5 манджи = менемен, супа, нахут със суджук, булгур пилаф плюс торта ...всичко тъй за моето майче ....голяма радост ми е .... Dashteryata kazala dnes v baby school , I am very very very ....veryyyyyyy excited beacuse BABO is coming
и така .....
ей метафори ...това ще да е смао от топлото време тук 17 градуса удари днес ...дано се задържи така още поне 10 дена , докато БАБо е тук
Е ми не е лесно да имаш таквази булка като мен дОма 
Чакам предложенията ви ....

Аз се нервирах и треснах вратата, а ключа останал отзад. Решихме, че ще викаме ключар като се върнем. Колата нещо не беше наред, за малко да си загубя телефона, а дребното мрънка през цялото време. Направо ми се стопиха нервите 

Тъй като го бях поканила у дома, разговора се проточи , проточи, та чак вече 9 години се точи, от които 8 официално парафирани

че съм доста по_голяма от синчето и