ЮЛСКОТО дете в коремчето расте!

• 11 020
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
   ФМ, ка4ените килограми и грамове,Марков и колегите...  newsm45
Когато нещо ми е досадно или безинтересно просто го прескачам. Едва ли всичко е интересно на всички. Просто едни и същи неща ни се случват по различно време Simple Smile.

# 211
Здравейте и от мен  Simple Smile
Дуци, температура нямам  Rolling Eyes а корема ми е такъв от месеци и затова реших снощи да питам и при вас ли е така.

saxophone, не се ядосвай .. все пак трябва да си доволна , че мъжа ти е оправен и не се е наложило да чакаш още 10 дни за да я оправи тоя "майстор"

Агата, много сте сладки Simple Smile

# 212
Добро утро,момичета!
Да ви питам,как сте с ходенето до WC-то?При мен се случва нещо необичайно за бременните,вместо да имам запек ,е обратното  Rolling Eyes!И  то почти всеки ден!

# 213
Ох,и аз съм така.Започнах даже да се шашкам.

# 214
Да ти кажа честно  lucia и аз отначало се шашках,но сега съм доволна,защото обратния вариант,да не идеш няколко дни до WC-то ,е по-лош!Не мислиш ли!

# 215
  • София
Здравейте и от мен!  Laughing
Вчера бях цял ден навън - първо с половинката се занимавахме с поръчката за кухня, после обилен обяд, среща с приятели и една ценна придобивка - дънки за бременни! Много са удобни, хубаво стоят, купих си ги от магазин Асита - нарочно го споменавам, понеже другият ми "бременен" панталон е пак оттам и съм много доволна от него! С нетърпение чакам понеделника - не че ми се работи, ама да си сефтосам придобивката!  Mr. Green
Голяма дискусия е имало вчера, чак тази сутрин влязох във форума и видях. Добавих линкове към он-лайн магазини (можете да видите на първа страничка, раздел "ХАЙДЕ НА ПАЗАР!"). Изказвам специални благодарности на Kokolin@, която първо че ме подсети с лично съобщение, второ че много ми помогна със събраната информация  smile3501 Благодаря!  smile3525
Добавих и линк към pdf. календара на Еврофутбол (в раздел "ЗА БЕБЕТО") - благодаря на galika81, която го сподели с нас  Hug

Пожелавам на момичетата с главоболие да се възстановят скоро - много е мъчително, на мен също ми се е случвало (и то само откакто съм бременна). Дуци, ти почти леля си станала, честито  Laughing Katche, много хубави снимки! Агата, а за твоята все си мислех, че е взета от някъде, страшна снимка!
alisa_13, и аз съм с подобно затруднение, в комбинация с хемороиди обаче. Много неприятно, но... предполагам ще изчезне с идването на бебето!  Sunglasses
Саксофонче, съчувствам ти - мнооого са неприятни тези ремонтни истории! От друга страна обаче - поздравления за оправния ти съпруг и за подновената баня!  Party

# 216
  • София
Тече ли нещо от гърдите ви? То тече е силно казано.. ама всяка вечер забелязвам нещо като секрет, което избърсвам и на другия ден - пак...  newsm78

Съжалявам, ако е коментирано, наистина не мога да чета със скоростта, с която се пише.  Blush

# 217
Не се притеснявай....това е коластра  Simple Smile  случва се на някой бременни.
На мен ми казаха, че ако бременната има коластра после ще има повече и по дълго време кърма  newsm78 така че честито Саксофонче, твоето бебе ще се храни здравословно  Laughing

# 218
На мен ми казаха, че ако бременната има коластра после ще има повече и по дълго време кърма  newsm78

Слава Богу, не е така Simple Smile доста жени няма да имат коластра, преди да родят, и въпреки това ще кърмят дълго и щастливо Simple Smile понеже това зависи до голяма степен от нашето поведение и желанието ни да кърмим.

Видях новия раздел "Хайде на пазар". ъъ, сайтове на магазини.

# 219
  • непостоянно
Добър ден Grinning

Аз също имам коластра вече Crazy Първият път пак имах още от 4-5 ти месец, в последствие имах страшно много кърма и нямах проблеми с кърменето Wink, но, както е казала Тити, отсъствието на коластра през бременността в никакъв случай не означава, че няма да има коластра и кърма след раждането Naughty
Пък и аз лично съм на мнение, че няма такова нещо като "Нямах достатъчно кърма" или "Спря ми кърмата" Shocked Просто всичко е въпрос на желание да се кърми или не, както и воля от страна на майката, ако среща трудности да се справи с тях Peace

Дуци, честито бебче  bouquet (Валерия ли роди?)

Саксофон, съчувствам ти Hug Да не му се налага на човек да му влиза майстор вкъщи ooooh! Ужас!

# 220
И аз нямам коластра, даже не е задължително да изтича от сега, но не е и проблем, не се притесниш Саксофонке. Кърмех си дълго и щастливо  Laughing

А мамите, бременни не за първи път - болят ли ви зърната? То е нормално да има раздразнение и чувствителност, дори болка, но сега изведнъж се сетих за болката, която беше първите дни като кърмех в болницата - това сега си мисля, че е било така болезнено, заради тази неизчезнала чувствителност. Вие имахте ли преди такива изживявания, или е индивидуално?...Приготвих си силоконовото зърно, което ми остана от преди. В шкафа с бебешките неща Laughing Приготвям вече, колкото и да съм още на странна вълна, понякога ме удря вълната и не искам изобщо да съм бременна 100 месеца още. А Йоанка казва - мамо, това много ми прилича на малко ,,цоки,, /както нарича гърдите/. Слага си го на мястото, където трябва да е и започва да се кърми заека. Слад малко ме пита - за какво ти е малко цоки, като си имаш голямо за бебето  Laughing

Толкова бързо и много пишете, че понякога забравям докато изчета до край какво мислех да пиша и на кого да отговоря  Laughing

Агата, а за твоята все си мислех, че е взета от някъде, страшна снимка!

Джули, нали се видяхме на срещата, не ме ли позна по очилата  Laughing

# 221
Ивонче, Валерия роди, да Grinning
Ето на който му се гледат пресни бебешки снимки, на възраст има няма няколко минути Heart Eyes
http://picasaweb.google.com/tsvete/EvaBirth/
Малко е преносена, но е много оформена и красива според мен Blush

Не само, че имам коластра, ми и понякога имам чувството, че ми слиза кърма, онова боцкащото, тези които са го изпитали знаят. Също като гушках бебето на сестра ми онзи ден го изпитах това боцкащо чувство, чак се стресирах Crazy

ВЦ-то... Blush и аз ядях киви в началото, пък сега всяка сутрин тичам на пожар Crazy Така е по-добре(колкото може да е добре това), поне не ми се подува корема и не ме боли. Много съм доволна от себе си, че за 4 месеца съм качила 4 кг и се надявам да запазя тази тенденция Praynig Че съм едно лакомо прасе по принцип, сега още повече. Но днес вечерях салатка и туй то Simple Smile

Агата, малкото цоки много ме разсмя Mr. Green Пепи си им казва цици. Изобщо не ми е приятно да го кажа, но е цицоман, макар и на тази крехка възраст. Бърка в деколтетата на близките ни жени, които са по-надарени и много се забавлява. Карам се, разбира се, но сякаш интереса му се увеличава. Не знам като ме види, че кърмя как ще реагира, за това започнах да го подготвям и да му говоря. Като знам малките деца как започват да се правят на бебета като се появи братче или сестриче и ми настръхва косата как ще каже дай да суча Crazy

# 222
  • София
Добър вечер, мили дами Grinning Аз малко странствах през почивните дни и сега ми е едно хубавоооо и отпочинало Hug Гледам доста сте изписали, ако ме оставят на мира, може и да ви прочета.
Да ви се "похваля", в събота се мерих у мама, че вкъщи нямам кантар и съм 58 кила #Crazy Това означава 5 отгоре за 3 месеца Embarassed Направо неам думи hahaha
Освен това се отдадох малко на шопинг терапия в Плевен, отворили са едно чудно магазинче за бременни с много евтини нещица. Купих си една сладурска блузка на цветчета, една ужасно секси прозрачна туника и бельо Simple Smile Доволен Sunglasses
Агата, болят ме и още как Crazy Зверска чувствителност, във всяко едно отношение, ако ме разбираш Wink Интересно, аз пък не помня от кърменето да са ме боляли икой знае колко. Бързо свикнаха. Обаче контракциите на матката бяха убийствени ooooh! Аз нали раждах с епидурал и родилна контракция така и не разбрах що е, та като засука бебето и като ми се сви матката, направо се свих на две и аз с нея Sick Първите 2-3 дни кърмех и ревах от болки в корема. Е, за сметка на това пък ми се прибра всичко за 1-2 седмици. Гледам си снимките с Ники на няколко седмици, все едно съм сестра му hahaha Няколко килца отгоре, обаче никакъв корем Flutter
Дуци, това което пишеш за Пепи много ме успокоява. Аз мислех, че моето съм го побъркала с продължилото над 2 години кърмене, но щом и други не толкова дълго кърмени деца, са цицоманчета, значи не е от кърменето, от гена ще да е Joy

# 223
Дуци, да ви е жива и здрава принцесата Hug. Много е красива и наистина изглежда като поне едномесечно бебче, толкова добре е оформена Heart Eyes.

Агата, аз се заблуждавах, че втория път няма да са ми толкова чувствителни зърната, защото в началото на бременността изобщо не ме боляха гърдите. Сега обаче не дават да се пипнат по същия начин като през първата бременност. Мен ужасно много ме боляха първите 1-2 седмици като закърмих Алекс, дори си спомням, че имах ужасни рагади и се смесваше кръв и кърма и беше някакъв ад #Crazy. Направо си се чудя на търпението как устисках, а не се отказах още тогава. Но се радвам, че не се отказах Peace.
И в Алекс забелязвам, че вече се поражда някакъв интерес към женски гърди Rolling Eyes. Доскоро не им обръщаше никакво внимание, но явно расте и вече започва да забелязва разликите с баща му. За щастие засега бърка само в мойто деколте, макар че ме поставя в доста конфузни ситуации понякога Embarassed.
Ох, утре до обяд имам да обикалям да върша куп неприятни неща. Стискайте ми палци да успея, защото имам да обикалям по всякакви администрации и като се сетя каква бюрократщина е тук, отсега ми става зле ooooh!.

# 224
  • София
Дуци, прекрасно бебче е за новородено!  Hug
Обикновено са малко по-сбръчканички  Crazy, не, че не са сладки, не ме разбирайте сега погрешно.

Общи условия

Активация на акаунт