ЮЛСКОТО дете в коремчето расте!

• 11 022
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Хайде аз пак да ви подканя - да вземем да направим списък в началото на страничката с бебешки магазини. Нали ще ни трябват в скоро време.
Ето тук има доста бебешки магазини:
Бебешки магазини - online
http://bebe.start.bg/

Но наистина най-мързеливо е да се копират от. Ето тук например: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=264420.0

# 196
  • София
Здравейте,
да се включа и аз по темата за д-р Марков. Че е  модерен то е ясно, но както моята лекарка се изрази: "пращам те при него, щото всички от него сме се учили, нищо че е само 2 год. по-голям от мен". Според мен подобно признание значи много  Peace

# 197
  • непостоянно
Хора, утре ако ме няма в нета, значи съм си разбила собственоръчно главата, това просто не се търпи smile3537
............

Не закачай главата Naughty отърви се от зъба hahaha
Дано бързо ти минава  bouquet Нали ще те чакам на гости другата седмица Wink Няма да си със зъбобол, я!? Crossing Arms Naughty

Днес май съботно всички се излежавате и мързелувате, а? Mr. Green

Приятна почивка в такъв случай Hug

# 198
  • Варна
Направо съм потресена. Вече съм 65 кг, това е + 7  Crazy. Определено не са на корема. Накрая мъжа ми като ме види ще си намери друга #Crazy.

# 199
   ФМ, ка4ените килограми и грамове,Марков и колегите...  newsm45

# 200
Здравейте и  от мен за днес!С такова нетърпение чаках събота,за да си почина,а такова главоболие ме мъчи,че немога да се мръдна ! Shocked

Дуци,моят съвет е,ако това е мъдрец ,направо го вади!Няма да ти мине!Аз така бях и просто няма оттърване!Зъболекарят ще прецени какви лекарства да ти даде!

Ох,тези килограми!Вече ми писна да мисля за тях!Внимавам какво ям,но все пак,бременна съм и мога да си разрешя някои неща,които преди ми бяха забранени-от мен разбира се!Сега съм +4,мисля че добре се справям,но няма как ,ще си станем дебелички!

Дрехи за бременни не мисля да копувам още.Ще изкарам зимата с дрехите ,които имам и все още ми стават.За пролетта ще си взема 2 панталона, 2-3 блузки,от тези с високата талия  и една пола.Мисля ,че е излишно да се копуват много дрехи!Но всеки сам преценява за себеси!

Хайде лек ден момичета!И утре всички, с разни болежки, да сме ОК!

# 201
ФМ, ка4ените килограми и грамове,Марков и колегите...  newsm45
Хей malkonosle, нещо разплакана ми изглеждаш??? Що така?

# 202
Привет!
Вчера си взех резултатите от БХС. Доста е приятно в Майчин дом на 14ти етаж, за разлика от цялата болница. В норма са ми нещата, риска за моята възраст е едно на над хиляда и нещо, а моят личен риск е едно на осем хиляди и нещо... Задоволих си любопитството. А там е пълно с млади специалисти, щъкащи из коридора, готино място.
И мен онзи ден ме мъчи голямо главоболие, ама цял ден. Помислих, че ме почва грипа, но вечерта ми мина.

# 203
А какво да кажа аз, дето като реши да ме боли главата ме кара по 3 дена, страшно силно главоболие и дори третия ден повръщам ooooh!!Първата бременност нямах такива проблеми, но този път... #Crazy!Вече за 4 месеца и половина ми се случва за 4-ти път! Миналата седмица беше за последно, и нищо не помага за съжаление! Явно просто трябва да свиквам! Tired Целувки на всички!  bouquet

# 204
Днес цял ден обикалям около Шейново с един татко. Е, накрая половинката му роди(моя приятелка, разбира се) и всички сме доволни и щастливи Heart Eyes Обичам тези емоции Blush

Вчера си мислех къде ли се загуби ти Hug

# 205
Здравейте и от мен!
На мен днес цял ден ми беше лошо и много нервно.
Искам да питам нещо....макар, че май няма никой да ми отговори в събота вечер Sad
Корема ми е много горещ....това нормално ли е ???

# 206
Корема ми е много горещ....това нормално ли е ???
Температурата мери ли си newsm78
Моя обикновено е студен Rolling Eyes
Що не звъннеш на доктора си?

# 207

Агата, все се каня да те питам това на аватара ти ли си  Simple Smile
А за недоразбралите мами, Софийската среща е за неработещи мами дето ще ходят на курс е няма да върнем и такива дето могат да избягат от работа...  Joy

Laughing Аз съм, мъничето е дъщеря ми...преди година близо Wink

За курса - аз пак казвам, че съм навита, само свиркайте кога ще е. Въпреки, че се чудя дали да ходя, на теми, които ще са ми безинтересни. Само да видя, дали са сверили инфото, относно захранването и кърменето  Laughing

# 208

Цък (това е нахранен вечерен)

Цък (а тези двата са гладни сутрешни)

И цък

А! И моя е така, подобен на вечерния нахранен...малко се притеснявах, че ми е голям....кога ще си мерим коремите пак?  Laughing

# 209
  • София
Ихааа.. Най-после и аз да седна малко на форумче!  Grinning
Много ми е драго да ви почета...  Hug Hug Hug
Иначе съм малко луднала покрай това омъжване..  ooooh! но най-много ядове си имахме с майстора на банята. Не стига, че 10 дни... ДЕСЕТ! прави една баня, която е около 3-4кв.м.... ами и накрая ни сложи тоалетната чиния на средата... То като седнеш и колената ти опират в стената... Та се наложи мъжа да кърти и сега да прави наново... Ох, ох.. и затова е ужасно прашно и мръсно вкъщи..  Tired
Най-приятно в цялата работа май ще бъде обикалянето за аксесоари - рафтчета, закачалки, сапунерки, еtc...

Мислите ли за софийска среща?  newsm78

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 13:32 от saxophone

Общи условия

Активация на акаунт