ЮЛСКОТО дете в коремчето расте!

• 11 065
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Дуци, ако не си намерила снимка - ето:

В болницата, където раждах имаше и ми беше много удобно и после си купих и аз Peace Преди това мислех, че е изгъзица Embarassed

# 91
  • София
Тези ми изглеждат по-твърди  newsm78 и аз такава исках. Но на Бертони са от силиконова вата.

Да ви питам на вас вече пречи ли ви бельото на коремчето Blush аз уж нямам корем , а ми стяга Shocked Едвам си подбирам гащи Mr. Green нямам търпение да се вдигне нагоре бебчето  Wink

# 92
А от къде ги купувате тези възглавници Rolling Eyes ?

За курса - аз съм на линия! Само трябва да научим повече подробности. В миналата тема една мама каза, че ходи, но не се сещам коя беше  Embarassed

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 20:02 от Katinche

# 93
Възглавницата е от Пигис Хаус, 17 лв. Още не съм спала с нея, ще видя как е. Но е много мека, пък май трябва да е твърда като тези, дето Майра е показала.

Агата, това са две двойки тризнаци и майката е пратила снимката на някакъв сайт, който е на производителите на тези възглавнички с ластик за под брадата, които държат шишето Simple Smile Едва ли пропагандират некърмене Simple Smile

# 94
kami_ch колко ти е резултата от БХС, че са ти казяали за амниочинтезата. Направо настръхнах докато четох. Доста опасно ми се струва, не знам newsm78. Ти нали беше в Закрила??  newsm78 Значи можеш да си ходих и на частен лекар, стига да ти издаде фактура.
Дуци в квартала има една майка, която си разхожда детенчето с такава количка Куини Бъз. Честно да ти кажа (сега видях че така се казва количката), но всеки път каро го видя детенчето и все ми се струва, че стои вътре като наказано. Някак си ми изглежда, че мястото вътре е доста малко, а и детето стои само седнало. Не знам щом си я харесала, ОК. Все пак си помисли дали ще и е комфортно на малката госпожичка вътре.
Снимката е сладка, ама как така са ги захвърлили тези бебета на земята безконтролно ... ще се задавят с тези шишета брейййй.  Mr. Green
Като слушам за курсове за бременни, сигурно е доста забавно. И на мен ми се иска да ходя на такова нещо (друг е въпроса че повечето неща вече май са ми ясни покрай първото дете), ама няма как да стане.  Confused Няма на кого да оставям детето. Като си го гледам самичка без баби.

# 95
Възглавницата е от Пигис Хаус, 17 лв. Още не съм спала с нея, ще видя как е. Но е много мека, пък май трябва да е твърда като тези, дето Майра е показала.

Агата, това са две двойки тризнаци и майката е пратила снимката на някакъв сайт, който е на производителите на тези възглавнички с ластик за под брадата, които държат шишето Simple Smile Едва ли пропагандират некърмене Simple Smile

2 двойки тризнаци на една и съща възраст - какво съвпадение  Shocked Те са такава рядкост. А аз се шегувам за ,,некърменето,, но сега чак видях възглавничките с ластика  Laughing Много смешно

Тити, аз за курса съм първа писта заради събирането след това, не заради самите лекции, то след един курс, форум и едно бебегледане си мисля, че почти нищо ново  няма да има за научаване.

# 96
  • София
katcheконтракции имам ежедневно. Сутрин задължително, после пътувам около час до работа - също усещам стягане. На работа също . Общо взето коремът ми е като топка, нямам болки , но е стегнат и в някои моменти много напрегнат.
Предната ми бременност беше същата. Макар че според лекарите, с които говорих това не било от значение   #2gunfire
Резултата ми от БХС е 1:638 , генетичния консултант подчерта резултата и написа "нисък риск". Всъщност кръвните резултати са ми отлични , само възрастта е фактора , който е повлиял на цифрата. За амниоцентеза чакаха жени с резултат 1:153 и 1:254 на не толкова "преклонна" възраст  Confused
И аз искам да си купя такава възглавница,ще прескоча до Пигис Хаус, дано са удобни. Цената им е повече от приемлива .

# 97
Добро утро!
Дуци бебчовците са страхотни, а и чакам отзиви за възглавницата   Laughing на мен пък ми е интересно как се кърмят тризнаци  Shocked то не им трябва майка , а млекоцентрала  Crazy
А, къде се намира Пигис Хаус  Blush

Забравих да ви кажа , че вчера са излезли резултатите от БХС - в норма са  Simple Smile
Аз напоследък четох доста за амниоцентезата и се оказва, че не е толкова рисково изследване, преди е било такова  Peace Но това не означава , че ще си направя, има майки , които без никакви рискови показатели за плода си го правят за собствено успокоение , че всичко е ОК

http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool Това са датите за месец февруари...май остана само да се преброим  Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 08:43 от Shada

# 98
  • Бургас
здравейте мами...

Страхотна тема..отдавна не съм се включвала, но ви следя редовно...тази възглавница е страхотна Дуци....след кой месец се ползва или от първия ден не е проблем...Усещате ли вече ритничета в коремчовци...

В понеделник сме на лекар и ще ни кажат пола и сме доста развълнувани... Joy

Всички вечезнаете ли си пола и мислите ли че това ,което са ви казали е почти сигурно??  newsm78

Поздрави на всички..

Смятам да посетя сбирката на майките и татковците в хотел аква...сега в края на януари...Някой ходил ли е на сбирката в софия???Интересно ли е ??

# 99
имам чувството, че в Майчин дом си завишават резултатите от БХс, за да имат повече пациентки за амнио.

# 100
Аз затова не мисля да си правя изобщо. Има ли и други като мен?

# 101
  • София
имам чувството, че в Майчин дом си завишават резултатите от БХс, за да имат повече пациентки за амнио.

Сънява ме да го правят. Поне не останах с впечатлението , че проф.Кременски и доц.Георгиева ( и двамата ме консултираха) са привърженици на амниоцентезта на всяка цена. Моят гинеколог обаче май нямаше нищо против за всеки случай да си направя Confused
В крайна сметка всеки решава сам .
По този повод майка ми каза , че като има такива опасности , защо не предупредят хората да не правят деца на такава възраст  Shocked
Добре че не и се връзвам...

# 102
  • София
Гарантирам ти, че Томова казва на 1/3 от пациентките си това, не знам по какви причини. Дали за да отидат пак при не или не идея си нямам. Това го установихме с момичетата от отчетната през 2003/2004. Спокойно Hug

Гадове, не ги е срам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А тази възглавница е много хубава, аз исках да си купя преди, но имаше само в Premaman за скромната сума от 150 лева. За по напреднала бременност е добре, защото може да се сложи под корема и между краката, аз спях така, само че с две по- малки възглавнички. После същите тези ги ползвах и за кърмене. За 17 лв. бих си взела тази, със сигурност няма да е излишна.

Дани, мерси за рецептата.   bouquet

Маймунка, каква е тази сбирка?

# 103

Моята е много странна - пълнежа е от едни топчета - наместваш ги както ти е удобно, и после възглавницата хем стои по-твърда и бебето не пропада като се кърми, хем не убива. Струваше нещо от сорта на 10-15е доколкото помня, далеч не е била от най-скъпите.

# 104
  • Варна
Добро утро, мацки !

На работа съм , ама пак ми те4е носа, моля се да не ме повтори настинката .. Praynig
БХС пуснах вчера. Казаха ми че границата е 1:250. Ама някъде четах после че зависи от възраста на майката тази граница. Предупреди ме лекарката , която ми взима кръв че това е просто оценка на риска. Вече се чудя защо го направих, ама айде, да си мине от реда.. Thinking
За количките - тука в БГ са безцелно скъпи - някак си не ми се дават 1000-1500 лв. за количка - не че ако не се напъна няма да го направим. Сестра ми ми прати линкове от САЩ дето комбинирани колички и триколки със столче за кола се продават за по 220-250 $, и то доста добре изглеждащи. Тука тези дето ми харесват са 3-4, че и 5 пъти по скъпи ...Ако има вариант може да ми донесат от там. Така или иначе има 5 месеца до раждането на бебето.

Лек и хубав ден на всички.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт