Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви био-продукти използвате или купувате и вярвате ли в техния био-произход?
Използвали ли сте някога пелени за многократна употреба или винаги сте използвали стандартни?
Какви са вашите възгледи за биогоривата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви био-продукти използвате или купувате и вярвате ли в техния био-произход?
-
Използвали ли сте някога пелени за многократна употреба или винаги сте използвали стандартни?
-
Какви са вашите възгледи за биогоривата?
-
Бихте ли обмислили покупката на екологична кола и екологична къща и колко бихте платили за тях?
-
Колко „екологичен“ е вашият град?

Каква е логиката на цялата тази пародия
Доколкото знам около 40 обЩини в цялата област правят разделно събиране на боклука.
Ясно ми е,4е бизнесът с боклуците е в ръцете на мафията,но все пак. Гледах по телевизията ,4е хората ста4куват против отварянето на съЩествуваЩите дискарики.
ЗаЩо никой не ходи да протестира,4е иска да се построи завод за преработка на боклука.
Ето про4ети ако искаШ 

ciao от мен , лек ден
Аз всъщност се опитвах да кажа (и казах), че ми се вижда много абсурдно това, че топката се прехвърля на населението и при това с обяснението, че са тъпи и невежи.