С червено вино и любов, БУРГАС за празник е готов - 44

• 13 168
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Хайде, мамчета, които сте против петролопровода разпишете се тук:

http://www.bgpetition.com/burgas-alexandrupolis/index.html

А това е информация за това какво ни чака

http://www.bgbui.com/#c5

Този път ще замълча ...

# 211
  • у нас
що проблем ли има

# 212
Да какво е станало наистина wish , че оставаш без коментар.

# 213
Просто изказах мнението си преди няколко дни по въпроса и смятам този път да замълча, защото днес ми е криво и едва се сдържам да не хвърлям къчове...

Иначе няма проблем.
Няма да подпиша и няма да коментирам!

# 214
ivelina80 zdrawej i az sym za uni 25.Kyde viwee6 w Bs?

# 215
  • Бургас
Здравейте,
знаете ли къде се продават пюрета на Сънвал. Аз си купих от Бамболиното, но няма повече

# 216
Уйшче, тая петиция е не да няма въобще петролопровод, ада да е качествен по-скоро

# 217
Уйшче, тая петиция е не да няма въобще петролопровод, ада да е качествен по-скоро

Peace

# 218
  • там някъде...
пюрета на сънвал има в Йори..днес имаха  зареждане

# 219
Здравейте,
знаете ли къде се продават пюрета на Сънвал. Аз си купих от Бамболиното, но няма повече
освен в йори  - в склада до новата поща мисля, че също има

# 220
  • Бургас
Мерси! Hug

# 221
Леле мами, да ви разправям мойто гардже, дето още няма 2г какви ги върши. Днес за пореден път, таткото като се прибра от работа и ходи да го целува и целувайки го си извърта очичките към мен и се подхилква ехидно. Аз викам на мъжа ми, че това е само за да ми види реакцията. Излизам от стаята и след малко се връщам, а тя като ме видя и пак се втурва да целува баща си и пак гледайки ме, докато го целува. После говорим с мъжа и той разправя, че докато ме е нямало тя е гледала рекламите по ТВ и като съм влязла чак тогава пак е тръгнала да го целува. Не съм си и представяла, че може да върши такива работи на по-малко от 2. На всичкото отгоре и се четка. Като й се карам за нещо и тя ми вика "мамооооооо", ама с интонация го казва, че и ръката ми целува. Ама че работа тия деца. От земята не се виждат пък до къде им стига акъла.

# 222
Бубичко,голяма хитруша!Ама те от бебета ни "работят",нали го гледам моя,мен,мама и сестра ми ни прави на маймуни,а тати го слушка,разбират хлапетата!

# 223
Бубичко, от сега знае как да ви омайва вашата сладурана! Hug А като порасне, колко ли мъжки глави ще завърти? Wink

# 224
  • На морето!
Бубичко, от сега знае как да ви омайва вашата сладурана! Hug А като порасне, колко ли мъжки глави ще завърти? Wink
Ще ходим при нея да ни учи на женски номера  reverance

Общи условия

Активация на акаунт