Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде във Варна мога да получа масаж, подходящ за бременни?
Как се определя терминът на раждане?
Какви са предложенията за колички на двете фирми в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде във Варна мога да получа масаж, подходящ за бременни?
-
Как се определя терминът на раждане?
-
Какви са предложенията за колички на двете фирми в София?
-
Каква е продължителността на болничния преди и след раждането?
-
Какво представлява ехографът на ЖК и кога се извършва?
Все още разсъждаваме дали да я вземем, може би така ще стане накрая. А колко струва модел на Макларън с всички тези екстри - има ли някой представа?
На мен няма да ми трябва зимен кош, ще ми дадат първоначално да ползвам друга до 6-я мес, а и за най-малкото кошче за кола ме разубедиха, че било излишно, ще атакувам директно тези за над 9 кг, затова се отказах от нея.
Те нямат такъв вариант като този на Peg Perrego на който си се спряла. Опцията е количката+покривало или чувалче за крачетата за по-студено време
.Аз съм влюбена в тази количка,но ми е скъпа
,затова съм се ориентирала към Джордани 3пер8.Елементите са същите,а е и по-лека.
Я ми кажете, в София има ли ги свободно по магазините, защото тук ги намерих само в един магазин и то една количка като мостра, а ако искам такава трябва да си я поръчам по каталога и да чакам да има внос точно на този цвят 
, а пък в същото време зимния кош за количката, с която ще ми услужат има приспособления за закрепване към колата, както и дръжки за носене, така че мисля първоначално да го използвам и с тази цел
Не е като едно време - 2 вида колички и това е...
Не мога да открия в старите теми упражнението за обръщане на бебето с главата надолу

!