Отговори
# 120
Зрелоста на бебетата е по важна отколкото килограмите и моите вървят напред,но при две дробчетата са развити при 34г.с.,а при едно към 37г.с. това условно го каза лекар при всеки може да е индивидуално.Така,че това колко тежат не измества термина аз също питах за това.
Моя лекар от ЖК не съм го познавала преди явно си е до лекар също така освен видеозона всеки път ме мери на кантара мери ми кръвното и обиколката и височината на матката имам си и направляние за болница ако нещо стане и трябва да постъпя за нещо по рано.Абе човека е слънце.

# 121
galivo, ние много сме си харесали Peg Perrego, но тази която е комбинираната със зимен кош и кошче за колата - тя ми се струва за сега най-хубавата количка (за съжаление не съм запозната с тези Macklaren, но ще се постарая в най-скоро време да ги рзгледам). И така - тази количка, която сме харесали има само един , единствен недостатък - много е скъпа!!!!!!!!!
Струва 1290 лв Sad Все още разсъждаваме дали да я вземем, може би така ще стане накрая. А колко струва модел на Макларън с всички тези екстри - има ли някой представа?

# 122
Здрасти Vanyivan!
Peg Perrego по принцип наистина са по-скъпа марка. Аз също гледах тази комбинираната и е страхотна! Дано да си я вземеш! Peace На мен няма да ми трябва зимен кош, ще ми дадат първоначално да ползвам друга до 6-я мес, а и за най-малкото кошче за кола ме разубедиха, че било излишно, ще атакувам директно тези за над 9 кг, затова се отказах от нея.
Макларъните са също доста скъпи, но пък за сметка на това са ужасно леки. Ето им официалния сайт за повече инфо
http://www.maclarenbaby.com/europe/index.php?option=com_content& … p;Itemid=88889240
но имай предвид, че в засега попаднах само на моделите Techno  Sad и то в доста странна вариация на модела, да не говорим, че цветовете са  Sick Те нямат такъв вариант като този на Peg Perrego на който си се спряла. Опцията е количката+покривало или чувалче за крачетата за по-студено време  Peace

# 123
Уф ама и аз съвсем съм се смахнала! smile3555
Има и други модели на Макларън в БГ естествено (Quest)- само че са чисто летни и засега не ми вършат работа  Peace Търся варианта на нещо като комбинирана количка (модела Techno, който има пълно легнало положение+чувалче за крачетата), защото бебчо ще е вече голям за зимен кош през идната зима, а пък ще е студено за летните модели колички ..... абе не знам, поне аз така си мисля    Crazy

# 124
Galivo, много добре изглеждат тези колички - мисля, че са добър избор. Аз обаче оставам за сега на вариант модел със зимен кош, който ще служи първите месеци за кош за новородено - нашето тати е непреклонен, че "без кош за новородено не може" и няма да склони. Независимо дали ще е Рeg Perrego или друга марка - ще трябва да ги има тези три неща - зимен кош, летен вариант и кошче.
Но и твоят избор си го бива!!!

# 125
galivo, ние много сме си харесали Peg Perrego, но тази която е комбинираната със зимен кош и кошче за колата - тя ми се струва за сега най-хубавата количка (за съжаление не съм запозната с тези Macklaren, но ще се постарая в най-скоро време да ги рзгледам). И така - тази количка, която сме харесали има само един , единствен недостатък - много е скъпа!!!!!!!!!
Струва 1290 лв Sad Все още разсъждаваме дали да я вземем, може би така ще стане накрая. А колко струва модел на Макларън с всички тези екстри - има ли някой представа?
Vanyivan,страхотен избор newsm10.Аз съм влюбена в тази количка,но ми е скъпа smile3518,затова съм се ориентирала към Джордани 3пер8.Елементите са същите,а е и по-лека.

# 126
Една колежка ми каза, че използва Джордани 3 пер 8 и е страшно доволна, горещо ми я препоръча, така, че ако се откажем от Пег Перего, това е резервен вариант, а ако е и по-лека- още по-добре.

# 127
  • Бургас
Явно ще сме голяма група с Джордани 3 пер 8 Grinning Я ми кажете, в София има ли ги свободно по магазините, защото тук ги намерих само в един магазин и то една количка като мостра, а ако искам такава трябва да си я поръчам по каталога и да чакам да има внос точно на този цвят Rolling Eyes Мисълта ми е, ако някой е видял на живо цвят 74, да сподели добре ли изглежда в действителност, защото много ме притеснява, че тази която видях в магазина /не помня кой номер разцветка беше/ няма нищо общо със съответния цвят в каталога Confused
Галиво, моята племенница е на годинка и половина, тежи 12кг. и все още ползват малкото столче за кола. В тази връзка не мисля, че е излишно особено ако пътувате често като нас Peace

# 128
Гледам , че обсъждате колички, за тези които още не са се спряли на определен модел , погледнете и количките на CRAGO аз си взех такава и съм страшно доволна, моят модел е Mosaik, много лека(8кг) и маневрена е като се сгъне е много малка, По принцип тук се продават със зимният чувал, който е ватиран, столче за кола и чанта за количка но аз взех само зимният чувал, столчето за кола и чантата отделно си ги купувах но мисля , че в бг продават само количката.

# 129
Добро утро мамчета!  Hug
Галиво, моята племенница е на годинка и половина, тежи 12кг. и все още ползват малкото столче за кола. В тази връзка не мисля, че е излишно особено ако пътувате често като нас Peace
Goldie сигурно е така, явно децата растат различно, но аз гледам малката на моя близка приятелка, тя вече е на 1г и 6м. и въобще не може да се побере в най-малкото кошче за кола, това дето е тип кошница  newsm78, а пък в същото време зимния кош за количката, с която ще ми услужат има приспособления за закрепване към колата, както и дръжки за носене, така че мисля първоначално да го използвам и с тази цел  Peace Абе въобще варианти има  Wink Не е като едно време - 2 вида колички и това е...

Момичета аз имам голяма молба към вас!   Praynig Не мога да открия в старите теми упражнението за обръщане на бебето с главата надолу  Sad Може ли някоя мама пак да припомни каква точно беше позата, по колко време и колко често се прави, че моя младеж като го гледам как се е закротил въобще няма намерение да се обръща, а аз хич не искам вече да ме режат  Confused
Много благодаря предварително!   bouquet

# 130

Момичета аз имам голяма молба към вас!   Praynig Не мога да открия в старите теми упражнението за обръщане на бебето с главата надолу  Sad Може ли някоя мама пак да припомни каква точно беше позата, по колко време и колко често се прави, че моя младеж като го гледам как се е закротил въобще няма намерение да се обръща, а аз хич не искам вече да ме режат  Confused
Много благодаря предварително!   bouquet

Заставаш на колене и лакти на пода и си навеждаш главата към ръцете или нещо подобно.

# 131
  • варна
Здравейте!
Пак за видеозоните-1,2 няма значение.И мен си ме гледат всеки път,нищо,че си плащам.Да сме живи и здрави само.
Моя термин всеки път си излиза 18.04,бебо си отговаря,а по ЖК ме водят 20.04.
Виждам,че пак има недоразумения във форума,дано вече ги няма.Пусти хормони,на никой не прощават Simple Smile
Приятен уикенд на всички,и аз вече излизам почивка,до понеделник.Пазете се ,че си е студеничко!  bouquet

# 132
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Аууу днес много пусто в нашия форум Simple Smile

galivo и аз правя това упражнение което Ваня е обяснила. Казаха ми и още едно, заставаш някъде, прирено си подпираш ръцете на масата, така с лактите, на поза Г и се стараеш да си опъваш главата на горе, да ти се опъне врата, а пък тумбака надолу. Нещо такова... надявам се да ме разбереш, незнам колко е ефикасно, но една колежка на майка й го е казала, тя е бременна като нас, за Април и каза че било пак за да се помогне на бебо да се обърне Simple Smile

Аз днес се разходих из квартала и накупих разни работи за бебо, сега ще кача снимки е не са с много добро качество, ноооо Simple Smile Мъжа ми не беше особенно очарован от това че съм накупила тези неща, щото "щели да ми подарят много", ама как да се лиша от това удоволствие, аз като влезнах в магазина и се забравих Simple Smile Харесах си и спално комплектче с чаршафи, обиколник, олекотено одеалце и не рабрах още какво има, на едни големи хубави мечки и спално чувалче си харесах, но ако бях купила е тези неща, незнам какво щеше да стане  Crazy Simple Smile
Иииии разпитвах за количка и вече реших ще е Пуки-то на Чиполино, модела дето е със синьо и зелено Simple Smile

Еййй голям кеф това гледане на бебешорски работи  Flutter Hug Няма търпение вече да си гушкаме бебооооо Simple Smile

Приятна почивка ви пожелавам и един прекрасен уикенд Simple Smile

# 133

Имам си рожденник днес, черпя ви виртуално!

# 134
  • София
veni-b,да ти е жив и здрав рожденника!Да бъде весел,щастлив и голям късметлия newsm51!

Общи условия

Активация на акаунт