Отговори
# 105
  • Бургас
Не знам дали ви убих, ама на мен ми идваше да се самоубия Crazy И всичките кила ги качих като не кусах грам хляб и сладко през цялата бременност и всеки ден кръстосвах като кобила из София ooooh! И аз съм толкова висока, Милена, но тогава забременях 55 кила, които на моя едър кокал изглеждаха безумно малко: и живеех само на кафе и цигари Embarassed  Сега тръгнах от мноооооооого по-висок старт  и сигурно затова се движа в рамките на нормалното.

# 106
Lindi4ka i Vania M, разбира се че ще е супер да сме повече Hug
В сайта на Тина КИркова пише, ча записването става по телефона,аз мисля да звънна в понеделник сутринта.Ще бъде страхотно,ако сте на линия тогава,за да ви кажа новини.Мисля,че не е късно. А курса знам,.че е безплатен и се провежда в три поредни работни дни.Единия ден прегледа с ехограф, на другия лекцията и на третия разходката из отделението.ПОне така разбрах. Но ще питам допълнителни подробности като звънна.
Поздрави и приятна вечер на всички мами Simple Smile

# 107
Ася20, престани да ни дразниш с тези летни температури Crazy Тук е гадно, сиво, мрачно, потискащо време, все пак  Grinning.
А за другата Ася- малко бабини деветини Grinning - ама с тази хубава кожа, обикновено момчета се раждат newsm53 Пък и друго се сетих. Навремето майка ми като чакала второ дете - аз първо, момиче - сънувала, че ще има пак момиче и се казва Екатерина. Е, имам брат newsm47
немога да разбера какъв ти е проблема-просто пиша че е жега,какво искаш да напиша,че вали сняг ли??????????????по същата логика и аз трябва да се сърдя напролет като се пуснете с количките,а аз трябва да съм в нас,защото тук идва зимата.ми така де,айде по-спокойно.писах вече-ако на някой не му харесва какво пиша-да не чете!!!!!!!!!!!!

Извинявам се че се намесвам,но мисля че jul се шегува и не е нужно да се нападаме Wink

# 108
Ася20, престани да ни дразниш с тези летни температури Crazy Тук е гадно, сиво, мрачно, потискащо време, все пак  Grinning.

немога да разбера какъв ти е проблема-просто пиша че е жега,какво искаш да напиша,че вали сняг ли??????????????по същата логика и аз трябва да се сърдя напролет като се пуснете с количките,а аз трябва да съм в нас,защото тук идва зимата.ми така де,айде по-спокойно.писах вече-ако на някой не му харесва какво пиша-да не чете!!!!!!!!!!!!

Мисля, че го е казала с добро чувство - в смисъл, че всички ти завиждаме за хубавото време в ЮАР. Тук е едно мрачно и гадно... Май напоследък всички сме много раздразнителни и чувствителни и сигурно това е нормално за бременността.
Аз имам приятелка в ЮАР и тя ми е казвала, че зимите там са меки, не като нашите. Лошото е само, че нямате сняг!
Айде, без сръдни! Ша взема и аз за нещо да се разсърдя и ФРЪЦ! Шса фръцна!!!  Ша видити тогаз как ша ви липсвам и ша плачити за мен! Тва в кръга на майтапа, де!!! smile3532

Мойто бебе днес цял ден е така:  newsm32 Така болиии като ме изрита в мехура, ужасно. И днес не се е спряло! Да се обръща вече, че без мехур си останах!

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 18:34 от asja

# 109
Ася20 и аз мисля че jul го е писала съвсем добронамерено и на шега, виж какво усмивчици ти е пуснала Simple Smile
Гадно е че в интернет няма интунация и някой път мненията се възприемат много грешно!  Peace

# 110
До мамите от София: утре ще идвам в СФ, препоръчайте ми евтин и хубав бебешки магазин!!!

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 19:32 от tanzen

# 111
  • Русе
Ясмина на мен Доки не е искал да ми сменя термина,само уточни какво показва ехото по размерите.Само ми каза ,че най-вероятно бебка ще е със сигурност над 4 кг,за 5 не бил сигурен да каже  Joy .Аз изришно го попитах тези размери означават ли,че ще родя по-рано,а той ми каза:"Не по-рано,ами по-голямо"  hahaha .Ама и ме успокой,че таза ми бил достатъчно широк и 6 кг бебе да родя  Embarassed
Ася и аз мисля,че jul се е пошегувала в добрия смисъл  Peace .И аз много пъти съм мислила да ти пиша това ма все забравях.Да те бъзикна де.Малко майтап никога не е излишен  Joy Не го приемай така  Heart Eyes

Айде лека вечер мамчета   bouquet !!!

# 112
мацки разбирам че е на майтам,ама аз не го казвам да ви дразня,ами си споделям.няма значение де-дребни работи.от вас остава лятото да си топнете газетата в морето и от мен  bouquet.лека вечер и до утре.

# 113
  • Пловдив
[/quote]
No comment Rolling Eyes

# 114

Я, какво съвпадение! На мен ми се ще момиче, но докторът не може да каже със сигурност. Клоняло уж към момиче, ама хич не бил сигурен! Още тая надежда...  Joy

]
Ася, бре отдавна се чудя, защо имаш такава принцеска на лентичката, пък пише че искаш момченце??? Да не си объркала текста???;
Аз да ви се оплача - много ми натежава! Май бебето е слезнало доста ниско, не мога изобщо права да стоя , нито да ходя, веднага ми се втвърдява корема!

PS.  НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК ДА СЛАГАМ ЦИТАТАИ И ТОВА СИ Е  Thinking

Погледни - отгоре над всяко мнение пише цитат - натискаш го и автоматично ти влиза в отговора, просто триеш излишното вътре / в цитата , м/у /quote / и дописваш отдолу! Дано го обясних разбрано!
jul явно и на ася20  и идват в повечко хоромните!/ на шега го казвам и аз отдавна благородно и завиждам за лятото при тях!

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 21:15 от veni-b

# 115
Танзен, нескъп и хубав е магазина JUMBO - има интересни неща и са на ниски цени!!!Намира се на бул. България, до Била, като тръгнеш нагоре по булеварда в посока Бояна, не може да не го забележиш.

Друг магазин хубав и интересен е PYGIS HOUSE - намира се на продълението на бул. Константин Величков в мпосока надлез Надежда, където е новия участък.

Ако се сетя за още нещо пак ще пиша.

# 116
Надявам се да не стане по-лошо с моето изявление, но не мисля, че трябва да се заяждаме за глупости - имахме страхотна атмосфера във форума до преди ден два. А и нали вече изяснихме въпроса, че никой не иска да пренебрегва и да обижда когото и да било - моля не започвайте заяждане по този начин. Мисля, че наистина Jul, звучи добронамерено и в никакъв случай не откривам повод за обида в шеговития и тон, изпълнен с усмивки. Нека този форум си остане нашето приятно местенце, където момичета с общи интереси изразяват свободно мнението си.

# 117
Танзен, нескъп и хубав е магазина JUMBO - има интересни неща и са на ниски цени!!!Намира се на бул. България, до Била, като тръгнеш нагоре по булеварда в посока Бояна, не може да не го забележиш.

Друг магазин хубав и интересен е PYGIS HOUSE - намира се на продълението на бул. Константин Величков в мпосока надлез Надежда, където е новия участък.

Ако се сетя за още нещо пак ще пиша.
мерси, мила!   bouquet

# 118
Ася, бре отдавна се чудя, защо имаш такава принцеска на лентичката, пък пише че искаш момченце??? Да не си объркала текста???;
Неее,това е бременна принцеса, демек аз! Иначе ми се ще момченце!

# 119
Здравейте и от мен мамчета!  Hug
vercho за курсовете за бременни - още не съм решила кога ще ги почна, но като имам инфо ще споделя веднагически  Peace
С риск да ви прозвучи тъпо, но какво е слинг?!!!??   newsm78 Няколко мами вече го споменаха във връзка с темата за кърменето, но аз идея си нямам  Embarassed
dariq - за количките Макларън ми напипа слабото място, лошото е че в БГ се предлагат много малко (предимно летни) модели. След много обикаляне досега съм ги видяла в следните магазини в София - Mothercare, Premaman, Малечко и Хиполенд, но навсякъде са по 1, 2 модела макс  Sad
eli-v - кажи моля те кой е този "уникален" модел на Макларън за който говориш  Hug
alokazia - не съм веща, но знам, че пъпната връв е уникална по структурата си и природата се е погрижила дори и да се увие около вратлето на бебчо, да не може да се затегне толкова, че да го задуши. Така, че не се притеснявай  Stop Проблемът с нея по-скоро е при раждането, тогава причинява усложнения.
Vanyivan - и мойта коса се възроди, въобще не пада  thumbsup а краката си поддържам по същия начин като теб и при мен ефекта е абсолютно същия  Wink което естествено много ме радва

Момичета, като сме заговорили пак за колички - аз определено съм вманиачена на тема леки колички, та за страстта ми към Макларъните ви споделих, но много съм се прехласнала и по една Peg Perego, ей тази
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3471
Има ли някоя мама, която да има впечатления от този модел или поне от марката  Peg Perego?!?
Ще съм ви много благодарна ако ме осветлите   bouquet
Приятен уикенд на всички!!!   love001

Общи условия

Активация на акаунт