Отговори
# 90
  • Бургас
Милена, ти ми вдъхна надежда; мъжът ми така се е въодушевил, че бебето ще прилича на него Twisted Evil Mr. Green Ще ми се да му видя физиономията, ако не е така Mr. Green
Нели, първия път качих 40кг. Свалих 5 при раждането и още 25 за два месеца без кой знае какви усилия. Останалите си ги запазих, но и аз преди това бях грозно слаба, така че не ми бяха проблем.
Досега съм качила 16кг. и се надявам да кача още най-много 2-3. Не знам обаче как ще ги свалям после, защото първо вече не съм на 22 и второ - смятам да положа максимални усилия да кърмя и това ще ме забави допълнително. Този път, обаче, мисля да не се стресирам толкова от кг., все ще ги сваля Laughing

# 91
  • Варна
sisee мерси за инфото за Балев. Какво да се прави, инфлация има навсякъде Mr. Green

SUNI_22 браво на твоята мома. Обаче си мисля, че не само теглото е показание за термина. Може някое бебе в осми месец да е 2500 кг например, но по зрялост не може да се сравнява с бебе 2500 кг в девети месец. Не виждам защо трябва да ти местят термина и добре, че не са го направили, че като наближиш термина да не те водят "преносваща". Ако пък си направиш обратната сметка: при термин 14.03 кога ти излиза дата на последна менструация, ще излезе, че си забременяла преди последния ти цикъл.

суеверията за погрозняването не ги приемам, всичко е просто съвпадение.

milenag моите и двамата приличат на баща си, но по различен начин и затуй въобще не си приличат помежду си. А пък и двете бременности си карах по един и същи начин.  newsm78

за имената ние 99% сме решили да е Невена, но обмислям и други алтернативи, да не каже човек, че е нямало конкуренция за името. Сега, когато сме "уважили" и двата рода с име, фантазията ми не ражда друго, освен да я кръстим на свекърва ми.  Grinning

Като малка много харесвах името Белослава, обаче в комбинация с презимето и фамилията ще се получи наистина дълго. Все пак смятам да предложа за обсъждане и гласуване поне 3 варианта, пък каквото реши семейния съвет.

за кръщаването на починал роднина май съм споменавала и преди, но пак да повторя - не вярвам да носи "лоша поличба". Ники го кръстихме на свекър ми, който почина 10 дни преди да се роди малчо.

за килограмите много предвидливо нямам кантар вкъщи и съм в блажено неведение до консултацията в понеделник. После, ако не ме е срам, ще си призная колко съм качила. Коремът обаче определено взе да расте, което много ме радва.  Hug

Goldie - 40 килограма !!!  Shocked

# 92
  • София
nellymax, вземете ме и мен с вас "на училище" в Тина Киркова ако е удобно.
Не е ли малко късничко обаче  Rolling Eyes  Признавам си - не знам за какво става дума, но ми е любопитно.
Аз ходя на консултации по ЗК в една поликлиника, но при лекар от Тина Киркова и 100% ще раждам там, както и предишните 2 пъти.

А с килограмите ... не ми се говори. До тук съм +10, но и преди да забременея бях качила 6-7, така че...много съм напред с материала Sad

# 93
здравейте и  от мен.

Аз днес бях при  Док всичко  е наред, отгаваряме си  наплно  на седмиците и  сме около 1.800гр, само  дето още сме седалищно разположени И май ще почвам да правя упражнения за обръщане на бебка.

Относно кожата  1-те 3 месеца от бременноста кожата ми беше иделна, изчисти ми  се лицето и  като  влезнах в 4 не мога да се отърва от пъпки ужас. Сега нещо  са се кротнали от две седмици пу пу  да не се появят пак.

Нашата мома ще се казва Сияна. На двете баби  Сийка и  Яна.
Много  съм щастлива мама се прибира във вторник от САЩ -  newsm44 . отказаха й  удължение на визата. Иначе щеше да прибере някъде юли месец а сега ще до  мен след раждането а и  преди  това . Много ми  липсваше тези  7 месеца в които  я нямаше.

Прятен уикенд на всички

# 94
Nellimax знаеш ли как стои въпроса с тези курсове, аз на 18.02 ще ходя на консултация и за издаване вече и на 45 дневния болничен и мога да попитам наблюдаващата, само незнам дали няма да е късно тогава. А ти при кой ще разждаш или все още не знаеш. Tired

# 95
  • варна
Голди,вчера нарочно питах акушерката ми колко видеозона се полагат,тя каза един newsm78.От ЗК за 1 бременна им превеждали общо 56лв.(за прегледи и ЖК).Не ми се иска да ме е излъгала.
Сиси,мерси за инфото за Балев.Аз другия петък ще се обаждам за час.

# 96
nellymax, вземете ме и мен с вас "на училище" в Тина Киркова ако е удобно.
Не е ли малко късничко обаче  Rolling Eyes  Признавам си - не знам за какво става дума, но ми е любопитно.

Ваня М колкото повече толкова по интересно ще бъде.
Най тъпото е че от 18 ще съм вкъщи а все още не съм взела компютър, имаме PC но мъжи ми само го разняса и не стои в къщи и ще се наложи известно време да нямам връзка с Вас Cry, не че съм много активна в писането но Ви чета поне Heart Eyes

Лека вечер на всички

# 97
Ваня М колкото повече толкова по интересно ще бъде.
Най тъпото е че от 18 ще съм вкъщи а все още не съм взела компютър, имаме PC но мъжи ми само го разняса и не стои в къщи и ще се наложи известно време да нямам връзка с Вас Cry , не че съм много активна в писането но Ви чета поне
 Heart Eyes
Лека вечер на всички
PS.  НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК ДА СЛАГАМ ЦИТАТАИ И ТОВА СИ Е  Thinking

# 98
  • София
Голди,вчера нарочно питах акушерката ми колко видеозона се полагат,тя каза един newsm78.От ЗК за 1 бременна им превеждали общо 56лв.(за прегледи и ЖК).Не ми се иска да ме е излъгала.
Сиси,мерси за инфото за Балев.Аз другия петък ще се обаждам за час.

Съжалявам, че отговарям вместо Голди, но 100% съм сигурна, че се полагат 2 ултразвука по ЗК - моят лекар ми го каза, пише го и в линка на 1 страница. Не знам какво толкова се правят на интересни Rolling Eyes. На мен даже (понеже съм над 35 год и се водя рискова бременност поради този факт) по ЗК ми се полагат още 2 допълнителни видеозона, но моя доктор си трайка за тях. Честно казано в името на взаимното разбирателство (надявам се да раждам при него) няма да си търся стриктно правата в това отношение. Щом е рекъл "2" значи 2 ще бъдат. За останалите - кеш брой на ръка  Money

# 99
  • In someone's dreams

Даже и така да е, всичко си зависи от лекаря, който те следи. Моята изобщо не е толкова стриктна по тази здравна каса, какво се полага и какво не. Досега само на една ЖК не ме е гледала на видеозон и не съм платила нито един лев.
Събрала съм над 20 снимки на бебчо от ехографските прегледи и смятам да ги наредя в албумчето му. Това не означава, че ме е гледала 20 пъти разбира се, просто му прави по няколко снимки на преглед и после даже се шегува на коя е бил най-фотогеничен  Party
Ей за това си я харесвам тази жена, винаги е толкова отзивчива.

# 100
Абе, само аз ли не съм почнала да купувам още? Май трябва да се замисля!  newsm78

НЕ,Ася , и аз не съм пазарила абсолютно нищо все още   bouquet
Взела съм само от кумата бебе порта,с който ще се прибираме от София,чакам да ми даде и количката.Всичко останало ще почака  Joy

# 101
  • Бургас
Теди, на вратата на кабинета на моята лекарка има голяма табела, че по време на бременност по ЗК се полагат два прегледа с видеозон Peace Явно всички я питат и е решила да сложи табела Rolling Eyes

# 102
Относно видеозона, мен ме гледат всеки път,затова си обичам моя доктор Милев, ми така де, няма да се изтърка тоя ехограф,а пари никога не ми е искал Simple Smile
  bouquet
А тоновете още не са ми ги слушали, но май е рано още  newsm78

# 103
Ася20, престани да ни дразниш с тези летни температури Crazy Тук е гадно, сиво, мрачно, потискащо време, все пак  Grinning.
А за другата Ася- малко бабини деветини Grinning - ама с тази хубава кожа, обикновено момчета се раждат newsm53 Пък и друго се сетих. Навремето майка ми като чакала второ дете - аз първо, момиче - сънувала, че ще има пак момиче и се казва Екатерина. Е, имам брат newsm47
немога да разбера какъв ти е проблема-просто пиша че е жега,какво искаш да напиша,че вали сняг ли??????????????по същата логика и аз трябва да се сърдя напролет като се пуснете с количките,а аз трябва да съм в нас,защото тук идва зимата.ми така де,айде по-спокойно.писах вече-ако на някой не му харесва какво пиша-да не чете!!!!!!!!!!!!

# 104
Голди , 40 кг, ти ме уби.
Аз първата бременност качих 18 кг , при раждането свалих 8 кг , а другите 10 кг много бързо.
Сега съм 13-14 кг някъде, но понеже съм 1,74 м висока не ми личат много. 

Общи условия

Активация на акаунт