Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде във Варна мога да получа масаж, подходящ за бременни?
Как се определя терминът на раждане?
Какви са предложенията за колички на двете фирми в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде във Варна мога да получа масаж, подходящ за бременни?
-
Как се определя терминът на раждане?
-
Какви са предложенията за колички на двете фирми в София?
-
Каква е продължителността на болничния преди и след раждането?
-
Какво представлява ехографът на ЖК и кога се извършва?
Иначе на всеки преглед след като ми мери тоновете ме гледа и на ехографа. Питай си лекаря

и акушерката ми пипа корема ама така зверски , че .... 
Според Наредбата имаш право да работиш докогато решеш преди раждането, като болничен ти се издава от датата на явяването ти на жк, но вече не за 45, а за колкото дни остават до термина. Така че сметни си дали ти е по-изгодно да имаш 15 дни по-малко болнични или да получаваш по високо обезщетение за остатъка от 315-те дни
Нали с бебчо всичко е наред, другото ще се нареди
хемоглобин,нямам албумин и всичко е наред,даже ми пусна пак нови изследвания,да видим дали не се е променило нещо след грипа,А пък и се падам в осми по техните изчисления,и се полага,разбрахме се за болничния,за направлението за раждането за това че трябва да се ходи по два пъти в месец.Моят термин е 18.04,но сме по ехограф 15.04,и въпреки това тя каза че се смята 45 дена назад от датата на термина ,като деня на термина (в моя сл0учай 18)се изключва.Направо не мога да повярвам-друг път се държи като идиотка,а сега
.
,ама си е такаде,на мен ми тежи.охххххххх дано съм ти била полезна,то мъже различни,ама при моя мина номера.успех