Отговори
# 135
veni-b да ти е жив и здрав  bouquet

Доли .... и аз днес малко обиколих магазините и не останах без покупка за бебето(вманиачила съм се) newsm53 Та така,бебо вече си има 3-то комплектче за спане(олекотено) Едно такова оранжево,на жълти тиутита kyllmg много слънчево и идеално пасва на цветовете на леглото!!!

tanzen толкова време се чудех името Али в подписа ти какво  означава?А то било на татито Аспарух smile3521

варненки аз да ви кажа ако случайно не знаете и да не се разкарвате като мен днес smile3555 магазина Хипо ленд се е изместил в Мола на 1-вия етаж (доста по-голям е от предния) Та там видях колички Макларън smile3521

# 136
  • в илюзия
veni-b да ти е жив и здрав рожденника и само да те радва.  bigdance2

# 137
Vanyivan , doly_dog много ви благодаря  newsm51
А по колко пъти се прави и колко време трябва да седиш в тия пози?  Rolling Eyes

veni-b да ви е жив и здрав баткото  newsm59

# 138
  • София
Galivo , предишния месец, когато моят бебчо все още не се беше обърнал, лекарят ми каза : "Лежи на лявата си страна, за да помогнеш на бебето да се обърне". Не знам дали е от лежането наляво (аз горе-долу спазвах поръчението) или просто си му е дошъл ред за обръщане, но на тази консултация вече се видя, че е с главата надолу.

Честит Рожденник на Veni-b !  bdbaloni  Да стане най-добрия батко на най-хубавото бебе ! smile3522

# 139
Veni-b да ти е жив и здрав рожденника и много да те радва и да ти помага за бебчо Laughing
Сега гледах в албумчето новите покупки и направо ми идва да стана и веднага да тръгна по магазините.Покупките ви са много сладки, завиждам ви (благородно разбира се) Grinning Чувствам се направо безотговорна че нищо не съм купила ooooh! ама таткото каза началото на март  Crossing Arms и аз си чакам

# 140
veni-b, честито!
Сисееsmile3521 разгада ме най-накрая  Joy
Момичета, внимавайте с тези упражнения за обръщане, че са малко опасни - ако прекалите с опъването може да се спука околоплодния мехур. Не, че става винаги, но трябва да се внимава.
Да ви се похваля, купихме си вече количката  smile3534

# 141
tanzen честита количка  bouquet

# 142
Момичета, внимавайте с тези упражнения за обръщане, че са малко опасни - ако прекалите с опъването може да се спука околоплодния мехур. Не, че става винаги, но трябва да се внимава.
Аз един ден се опитах да правя упражнението със стоене на четири крака, но така ме заболя коремът, че едва се изправих! Повече мисля да не опитвам!

# 143
  • Варна
veni-b Честит рожден ден на батко Христо! Много да те радва, да е здрав и щастлив!  Виждам, че и вие ще си мате наесен първокласник!  Grinning

# 144
Ясмина ти нали каза,че сте ходили на пазар тези дни  Wink пусни малко снимки на покупките

tanzen честита ви количка,хубаво ни се хвалиш и плезиш ама дай да я видим smile3534

Сложих 2 снимки на корема-съвсем пресни... smile3556
аз лека,полека започвам да приготвям нещата за болницата.....на лице е вече една бабешка ношница newsm62 стига ми до кокалчетата,но е от хубава материя и ми е розовичка newsm53

# 145
  • Варна
Ясмина ти нали каза,че сте ходили на пазар тези дни  Wink пусни малко снимки на покупките

Сисее, ходиххме на пазар, ама купихме мебели за големите. На бебчо - нищичко още. Но утре може да пусна снимки, защото стаята на каката и баткото стана много интересна.

asja ти колко време стоя на четири крака? аз го правех тоя номер, ама не повече от 2-3 минути да речем и то само, когато усетех, че бебка шава.  И освен това не съм си навеждала главата към ръцете. Ох, в понеделник съм на консултация - да я видим момата дали е още с главата надолу  Praynig

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 21:51 от Ясмина

# 146
Goldie,не знаех,че цветовете си имат номера.Аз я гледах в София в Baby Planet и изложената беше цветът,който съм си харесала.Да ти кажа,разлика не намерих м/у снимките  в интернет и това как изглежда на живо.Ако я няма на склад,до един-два дни я доставят.Аз я пробвах,количката е наистина много лека и удобна,а и много сладка.До колкото знам я има и в други магазини в София,но аз не съм ги посещавала.
Veni-b,честит празник и много весело изкарване newsm67
Ven_i,аз също още нищо не съм купувала за бебето.Смятам да започна към края на март,важното е,че сме харесали основните неща и като му дойде времето ще се купят.

# 147
  • в илюзия
Сисе честита количка  bouquet Ни е май ще купуваме като се роди бебка.

# 148
Здравейте момичета! Не съм писала от доста време,защото имах доста проблеми с бременността! Моля ви кажете ми-вчера не издържах от болки в главата и изпих 1 аулин и сега адски се притеснявам да не е станало нещо с беба! Досега не съм пила нито едно лекарство! Моля ви кажете ми ДАЛИ Е ДОБРЕ Praynig Praynig Praynig

# 149
  • София
Здравейте момичета! Не съм писала от доста време,защото имах доста проблеми с бременността! Моля ви кажете ми-вчера не издържах от болки в главата и изпих 1 аулин и сега адски се притеснявам да не е станало нещо с беба! Досега не съм пила нито едно лекарство! Моля ви кажете ми ДАЛИ Е ДОБРЕ Praynig Praynig Praynig

За болка най-безопасно е да пиеш парацетамол (както и всякакви други медикаменти на база парацетамол). Знам, че аналгина например е много токсичен, но от еднократно приемане на какъвто и да е медикамент едва ли ще ти стане нещо.
В първия триместър на първата ми бременност от незнание няколко дни пих аспирини, защото бях с температура. Слава богу нямаше никакви последствия...

Все пак преди да употребиш каквото и да е занапред се консултирай с някой (най-добре с лекаря си).

Общи условия

Активация на акаунт