Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде във Варна мога да получа масаж, подходящ за бременни?
Как се определя терминът на раждане?
Какви са предложенията за колички на двете фирми в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде във Варна мога да получа масаж, подходящ за бременни?
-
Как се определя терминът на раждане?
-
Какви са предложенията за колички на двете фирми в София?
-
Каква е продължителността на болничния преди и след раждането?
-
Какво представлява ехографът на ЖК и кога се извършва?
,
Егати хормоните
Доли дог същата работа съм и аз ,дали това дали онова.За въздуха и на мен не ми стига,абе какво ми стана изведнъж до по миналата седмица нищо ми нямаше ,чувствах се прекрасно ,а сега имам чувството ,че съм някоя 70 годишна бабичка, всичко ме боли ,пуфтя като локомотив,изнервено ми е.Трябва да се стягам!
Тогава обикаляхме по доктори и за мен не беше много препоръчително да взимам вана, после забременях и съвсем не мога, да се надяваме, че до следващия св.Валентин ще успеем да го пробваме
Та тази година подаръкът ще е лично за него и по желание 
Най-много се дразня от себе си, че постоянно ми се струва мръсно, постоянно чистя, после мърморя, че се натоварвам и се чувствам зле, после викам по мъжете, че не пазят и не ми помагат и после пак отначало. Как ме понасят направо не знам
. Ако знаете как куцукам, едвам ходя, а стълбите ги изкачвам една по една. Абе като някоя бабка съм

и аз съм така, ужасна съм, чудя се как ме понасят