Отговори
# 195
Аз пък не съм качила много около 9 кг. засега за двечките мисля,че е добре.Иначе и априлки ще си имат много мартенски бебчета тук има няколко близнашки майки,а във мартенските мисля,че няма. Grinning

# 196
Леле Doroty_d 2,5кг  smile3555 аз съм +16кг  261uu то сигурно и от там ми идват оплакванията Simple Smile

# 197
Честит рожден ден,Bibobibo!!!Да си жива , здрава и много щастлива и да си имате най прекрасното и здраво детенце.   bouquet
На мен не ми е топло но от два дни много ме болят ребрата от дясната страна седнала почти немога да стоя ужасно много ми подпира но се надявам всичко да е врменно и да отмине по бързо.Лек и спокоен ден на всички

# 198
Bibobibo Честит Рожден Ден! Да си ни жива и здрава и едно хубаво бебче през април ти пожелавам!

Дидимора, и аз съм така Tired Най-много се дразня от себе си, че постоянно ми се струва мръсно, постоянно чистя, после мърморя, че се натоварвам и се чувствам зле, после викам по мъжете, че не пазят и не ми помагат и после пак отначало. Как ме понасят направо не знам Embarassed
това все едно аз съм го писала, едно към едно! Ужасна съм!  Twisted Evil
 И аз днес влизам в 8ми месец и много вече се притеснявам за всичко, най-вече за това бебка да стой вътре поне до края на март  Praynig

# 199
Честит Рожден Ден на Bibobibo!!!   bouquetДа сте живи и здрави и много хубави моменти и сбъднати мечти през тази година! 
И аз напоследък не мога да спя добре, но като цяло това са ми болежките, нямам такива топли вълни и не ми е горещо, напротив студено ми е, особено днес. И кръста не ме боли, е само малко вечер, ако се преуморя. Може би защото ми е втора бременност и вече тазовите ми кости са се разтваряли Simple Smile Но споко момичета! Имаше едхо стихче:
"Да бъдеш жена - това е болка,
да бъдеш  любима - това е болка,
да бъдеш майка - това е болка, но най-непоносимата болка е да бъдеш жена, непознала всички тези болки до една"
Весел ден от мен!

# 200
  • Пловдив
Честит рожден ден,Bibobibo!!!

Doroty_d, благородно ти завиждам на обикалянето. С предишната бременност и аз бях така, даже ходих в 8-ми месец на море Blush Ама този път е друг филм и не е от кг-те, +8-9 съм, нито имам някакви необичайни оплаквания, ама...

# 201
Здравейте , момичета !!
Искам да ви помоля да стискате палци на моята втора племенница да се роди и да оцелее.
Както бях писала снаха ми също очекве априлско бебче.
Днес , за втори път , лекарите потвърдиха ,че бебето не расте и размерите му
отговарят на 3 седмици по-малко.Снаха ми е 31 г.с., а бебчето отговаря на 28 г.с. Д-р мазнейкова  е казала на снаха ми , че трябва да и предизвикат раждане , защото  е започнало и отлепване на плацентата .По данни от УЗ бебчето тежи 1 кг.
Стикам палци всичко да мине добре. богородица да я пази.

Пазете се .Аз съм болна от 2 дни и се чувствам ужасно.

# 202
Как карат лятна бременност, не знам![/color][/size]
Аз като раждала през февруари и юли, мога да кажа че май по лесно се понася латото! В смисъл че ние в момента не понасяме темп. разлики м/У ВЪН И ВЪТРЕ. Облечеш се дебело за под 0 гр. и изведнъж влизаш в помещение с над 20 гр.  Shocked Ейй , направо имам чувството че някой започва да ме души!!!
Лятото се разхвърляш, избягваш горещите часове, пиеш повече студени напитки и е по поносимо!

# 203
Здравейте и от мен, аз от днес приключих с работата и съм много щастлива. Направо се скапах от това недоспиване и интензивния живот, който водя когато съм на работа. Сега ще се порадвам на заслужена почивка и ще имам много време за себе си и за дъщеря ми.
Аз засега се чувствам добре, нямам сериозни оплаквания, крампи още не съм имала, не ми тежи все още корема, абе във форма съм  Grinning

milenag, дано всичко е наред  Hug

# 204
  • Временно
milenag,дано всичко бъде наред с бебчето на снаха ти!!!Стискам палци и се моля всяка вечер за всичките ни неродени бебенца!!!
А на теб бързо оздравяване!

# 205
milenag моля се с цялото си сърце за малкото бебче, дано всичко мине добре и се роди за да го спасят!И на тебе бързичко да се оправяш Praynig

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 13:43 от Aquariel

# 206
milenag ще стискам палци всичко да е наред със снаха ти и със бебчето Praynig

# 207
  • Пловдив
Стискам палци Praynig

# 208
Леле Doroty_d 2,5кг  smile3555 аз съм +16кг  261uu то сигурно и от там ми идват оплакванията Simple Smile
Мила,аз ако кача 16 и ще съм над 100 Simple Smile
Аз започнах с 85 кг. на ръст 158 Simple Smile Аз съм smile3535

# 209
Lindi4ka,здравей. Обаждах се до Тина КИркова ,в момента записват за лекция за 15-ти този месец в 11 часа, но аз се записах за следващия път,който е на 29-ти,пак в 11 часа. Ще бъде лекция с обиколка на болницата,може да присъства и таткото и продължава 2 часа. Записването става до обяд на тел:9202031,вътр.238. Ако можеш и ти на 29-ти ще бъде супер. Естествено отнася се и за Vania M и другите желаеще мами... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт