Баба Марта бързала в Карлово и Сопот мартеници вързала

• 12 396
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
АМИ 10 ИМА ЗА ДЕНЯ НО ТО РИТАШЕ ДОСТА ПОВЕЧЕ ПРЕДИ 2 ДНИ.ЗНАМ ЧЕ МОЖЕ И ДА НЕ НИЩО НО ИСКАМ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД А И ПРЕДИ 3 ДНИ БЯХ НА ПРЕГЛЕД И С ЕХОГРАФ И АКТИВНОСТА МУ БЕШЕ ДОБРА.

# 211
  • Карлово
Бебешор, ти сама си си отговорила на въпроса. Наистина бебето наедрява и му става тясно и затова. Няма нищо обезспокоително. Акушерката Милка ли се казва? Защото ако е тя, ми водеше също и двете консултации, /при Минев ходех на частно/ и съм страшно доволна от нея.
Днес е супер смотан ден. От сутринта до преди малко нямахме вода. При това имахме майстори, слагат ни котел и радиатори в хола, че там нямахме заради камината. И познайте без вода какво беше вкъщи ooooh! Ама пооправих. И утре ще идват, дано е хубаво времето, че поне да сме на двора с децата докато те работят. За капак и стартера на колата се развали.

# 212
  • на пистата
ние пък ток нямахме ooooh!

# 213
МИККИ ПРИ МЕН НЕЩАТА СА ПО-СЛОЖНИ МОЯТ ЛИЧЕН ЛЕКАР Е В С.ЛЕВСКИ-ПОНЕЖЕ СМЕ И СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ И АКУШЕРКАТА СЕ КАЗВА РАЧЕВА.А АЗ НЕЗНАЕХ ЧЕ МИНЕВ ИМА И ЧАСТЕН ПРИЕМ-КЪДЕ МУ Е КАБИНЕТА ?АМИ ЗА РИТАНИЯТА ХЕМ СЕ УСПОКОЯВАМ ,ХЕМ СЕ СТРАХУВАМ ДА НЕ СЕ УСПОКОЯ ПРЕКАЛЕНО И ДА ГО ЗАГУБЯ.АКО СТРАДА ИМА ЛИ НЯКАКВИ ВЪНШНИ ПРОЯВИ ПРИ МЕН ЗА ДА ГО УСЕТЯ?

# 214
  • Карлово
Бебешор, няма кабинет Минев, ние се познаваме от студентските години и ходех в АГ-отделението на преглед. Ако решиш да раждаш при него мога да ти дам тел да се разберете. Толкова лесно не можеш да го загубиш, не се измъчвай. Няма как да има страдание на бебето без някакви признаци при майката. Високо кръвно, кървене, висока кръвна захар, албумин, ...а че бебето не рита много-ами мързи го вече

# 215
Бебешор,не се стряскай толкова.И при мен беше така,към 7-8 месец по-рядко се усещаха ритниците,наистина започва да им е тясно.Преди това не се спираше и аз все се ослушвах кога ще ритне пак.Хубаво е човек да е мнителен,но с мярка,не се притеснявай излишно,Микки е обяснила добре.

# 216
ох,благодаря ви момичета,но откакто съм влязла в 6 месец направо се шашкам,защо незнам.преди това по-малко четях и малко се притеснявах,но сега чета в несвяст и резултатите са на лице. :blush:2 дни седя умислина и го чакам да ритне ,за да са усмихна.сега съм малко по-спокойна,но като се замисля кръвната ми захар не е мерена от първите изследвания!Май ставам параноичка ,а? GrinningДаже днес мислех да звъня на Минев да питам ама ще се откажа и ще престана да си мисля глупости.МИККИ аз тел.го имам на Минев,а каква е тарифата като си избираш доктор при когото да раждаш?И какво е всъщност процедурата-започват болките и ти звъниш и ... newsm78.И един друг въпрос когато ходиш в отделението на преглед заплаща ли се,защото аз веднъж ходих,но заббравих да дам ,а иначе си го мислих,но хиляди въпроса се блъскаха тогава в главата ми и просто изключих , а сега си мисля,че май съм сглупила Blush.

# 217
  • Карлово
Бебешор, вчера мислех да ти го пиша, но малкия ревна и пуснах постинга недовършен. Предположих и правилно съм мислела, че се шашкаш откакто четеш много. Знам каква масова психоза е в отчетните, не се връзвай толкова. Аз с Мартина докато бях бременна не четях във форума, обаче после с Ангел ooooh! добре, че бях минала по този път веднъж, иначе сигурно много щях да се ошашкам. Радвай се на бременността си и не си пълни главата с глупости! Особено пък форумски глупости Wink Ти си нова още, но има едно понятие ССФ-средно статистическа форумка-която е идеалната майка, съпруга, любовница, жена, яде само здравословно, посещава най-хитовете заведения и курорти, богата, млада и красива,...мога да изброявам до утре И трябва да се научиш да отсяваш кои са такива, защото скрита зад клавиатурата всяка може да е идеална и да психясва хората наоколо.
А друго си е в нашата тема, нали си се познаваме и няма скрито-покрито. Laughing
Пиша ти и на лични за другия въпрос.

# 218
бебешорче,здрасти и от мен Grinning
аз като най-прясна искам да споделя.първо за Минев-много съм доволна от него и в същото време е голям пич.по касата се полагаха 3 видео зона,но ако искаш допълнително е15лв.мен ме гледаше всеки месец.аз до колкото знам има платени прегледи пак за 15 лв.записване в омегата.за ритането не се шашкай.нормално е да има такива  периоди.моите накрая само хълцаха и се бутаха
микки,не само на терасата ами и до магазина даже ходих днес Wink
за сега съм много спокойна и чак не мога да си представя какво е да гледаш 1 дете.малко ме мъчи безсънието ама като видя че и у вас свети и ми е по спокойно Mr. Green
някакви идеи в какво мога да замразявам кърма newsm78изкупих всички контейнери за стерилна урина.до 1-2 дни уж ще докарат ама до тогава не ми  се иска да я изхвърлям

# 219
  • на пистата
бебешорче,здрасти и от мен Grinning
аз като най-прясна искам да споделя.първо за Минев-много съм доволна от него и в същото време е голям пич.по касата се полагаха 3 видео зона,но ако искаш допълнително е15лв.мен ме гледаше всеки месец.аз до колкото знам има платени прегледи пак за 15 лв.записване в омегата.за ритането не се шашкай.нормално е да има такива  периоди.моите накрая само хълцаха и се бутаха
микки,не само на терасата ами и до магазина даже ходих днес Wink
за сега съм много спокойна и чак не мога да си представя какво е да гледаш 1 дете.малко ме мъчи безсънието ама като видя че и у вас свети и ми е по спокойно Mr. Green
някакви идеи в какво мога да замразявам кърма newsm78изкупих всички контейнери за стерилна урина.до 1-2 дни уж ще докарат ама до тогава не ми  се иска да я изхвърлям
има контейнери за кърма в дет маг ,но са скъпички,друго не се сещам newsm78

# 220
Ей, Миме браво за кърмата щом за контейнери има, нека да ядат и да растат Hug

# 221
здравейте мами!аз си знаех че като споделя и ще ми стане по-леко и на всичкото отгоре малкото шавъркало взе че се уплаши да не го водя на доктор и се събуди та сега ме ритва по-начесто. Laughingсега съм спокойна  и пак усмихната Heart Eyes.Мимчо ,честити ти рожби-нека да растат здрави и щастливи и много да ви радват newsm04 newsm04!чаоооооооо!

# 222
  • Карлово
Мимчо, можеш да замразяваш кърма във всякакви стъкларийки-бурканчета от пюрета, от лютеница, шишенца от сок. Предварително стерилизираш 10 минути и си готова. Аз да си кажа урока за съхранението, пък ти може и да го знаеш. На стайна температура кърмата може да стои 8 часа, в хладилник-24 часа, във фризер-6 месеца, ако поддържа -18 градуса. Ако е камера на -4 градуса се съхранява 3 месеца. Аз си купувах от тези етикетчета за цени и на тях надписвах датите. Можеш да събираш на едно място млякото от няколко изцеждания.

Някой да ми резюмира набързо защо Иван не участва в Мюзик Айдъл, че къпех децата и хванах края само!

# 223
  • на пистата

Някой да ми резюмира набързо защо Иван не участва в Мюзик Айдъл, че къпех децата и хванах края само!
уплашил се така казаха,просто минути преди да трябва да излезе той изчезнал и не знаят къде е,иван и андрей казаха,че ще решат дали ще го изгонят,че кажат в сряда

# 224
  • Карлово
мерси
хайде тия дни на срещичка. ние, надявам се, и утре ще имаме майстори и после сме свободни да дойдем до центъра. уф, пък какво чистене ме чака Sad

Общи условия

Активация на акаунт