Второлачето на мама буквички яде!То е мойто миличко дете!

• 25 245
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви!   bouquet

# 121
А и друго се сетих .По колко часа в седмицата имате математика .При нас през първия срок часовете бяха четири пъти в седмицата . А сега само три пъти седмично

# 122
  • София
При нас е същото, за сметка на това ни добавиха по един урок Туризъм седмично (по програма), но в действителност просто имат с един час по-малко на седмица, и от време на време ходят на някаква екскурзия.

# 123
При нас е същото, за сметка на това ни добавиха по един урок Туризъм седмично (по програма), но в действителност просто имат с един час по-малко на седмица, и от време на време ходят на някаква екскурзия.
Етова е супер с туризъма,браво! Hug
Математиката ни е всеки ден плюс ЗИП-а.
Хич не и харесава на момата,няма да и се отдава математиката. Mr. Green

# 124
  • Майничка
При нас добавиха един час математика, за сметка на 1 час музика (или рисуване да беше newsm78). Сега имат всеки ден.

# 125
Днес се сбъднаха част от кошмарите на всяка майка........За щастие - добър край! Hug

Обажда се Аца(така казваме на галено на Рая, тя като бе малка така си казваше и то си ни остана...) днес по мобилния телефон и реве! Какво станало - объркала автобуса и хванала друг автобус,който отива извън града. Първо - тя ми се обади,че тръгва от училище и аз започнах да гледам по-често през прозореца. Но.....тя все не идваше. И в един момент - обади се по телефона и ми каза,че се намира на път,който не познава. И аз - шаш! Не знам въобще кой автобус е хванала и и казах да отиде при кондукторката и да пита накъде отива. И като ми каза - извън града - изтръпнах. Отивал към едно село,което не е толкова далеко от града, но все пак извън града. Обаждам се аз на мъж ми, той се свързал с щерката, разбрали са се да се чакат на последната спирка на автобуса и така жива и здрава тя ми се прибра. Прибра се и като ме видя - рев.......Няма ви приказвам какви ли не мисли ми минаха през главата......От това,че много сме говорили много пъти на тема безопасност до това,че има какви ли не хора.....Стомаха ми се обърна сто пъти докато я видя......

Да живеят мобилните телефони!

После ще смятам колко часа математика има......Тази вечер ще празнуваме,че жива и здрава ми се прибра.....и че нищо лошо не се случи...че знам ли аз...понякога от най-безобидни ситуации такива бели стават......

# 126
Мама Цоцоланка, направо настръхнах...Слава богу, че всичко е завършило наред  Hug
Аз подобен кошмар изживях миналата година, когато моят хубавец казал, че отива до тоалетна към 13.30 и никакъв не се появил повече (това на занималнята). На мен ми звъннаха чак към 15.30, оказа се, че са 2 момчета. Как съм стигнала до училището незнам. Появиха се към 16.30, през цялото време са били навън без якета, а беше страхотен студ и дъжд. Просто не бях на себе си (че бях и бременна в 8 месец), чудех се да го бия ли, да крещя ли, да го целувам ли  ooooh! Искали малко да се разходят децата и не разбрали, че е минало толкова време  Sick Още настръхвам като се сетя какви мисли ми минаха през главата  ooooh!

# 127
Направо си е за страх,Господ е бил с нея. Hug

# 128
Мама Цоцоланка, припомни ми моето детство. Тръгваме аз и брат ми към болницата при майка ми. Болницата е точно на другия край на града. Нещо се сдърпваме, и аз решавам да сляза с друг автобус- не този, с който слезе брат ми. Натоварвам се в автобуса, пътувам безпроблемно до  въпросната спирка. И изведнъж- автобусът пропуска спирката. Казвам си аз - следващата спирка е последна, ще се врътне авнобуса и ще сляза на връщане. Да, ама не- автобусът бил за селата в общината, най- далечното от които отстои на 30 км. от града. Когато пътува в града автобуса спира на всички спирки...
Та така. По това време нямаше мобилни телефони... позвай майка ми колко се е чудила от къде да ме вземе... Не питай аз как пропътувах шейсетина километра из общината, стиснала 6 ст. в ръка, и дали не ми се радваха хората от целия автобус- и на отиване, и на връщане...
Била съм на възрастта на нашите варвари сега...
Важното е, че детето се е върнало живо и здраво. Да живеят мобилните телефони!

# 129
  • София
И аз така се изгубих веднъж, но тогава нямаше мобилни. Като се прибрах хем бях изплашена, хем доволна, че съм вкъщи. А нашите не знаеха да ме целуват или да ми се карат.

# 130

Мама Цоцоланка,всичко е добре,когато свършва добре. Hug
По български не подчертават думите,а на състезанието по скачане не е спечелила  индивидуална награда,но отборно сме на I-во място newsm44,за всички участници е имало вафла Laughing.

# 131
Кофти, маме, това ме сети как една неделя с една приятелка, бяхме още в ДГ последната група, ходихме на неделно кино. Пускаха ни сами, времената бяха други. Хващаме автобуса и отиваме. На връщане на спирката от киното също хващаме автобус за в къщи. Веднъж, обаче, хванахме някакъв автобус, без много да се оглеждаме и тръгнахме за... някакъв ресторант, автобусът бил сватбарски. Чак като ни попита една леля с кого сме се огледахме- всички с кърпички и ни просветна. Спряхме го, даже ни върна обратно. Хората се посмяха с нас, ние със себе си също.

Абе мами, минахте ли посаждането на зрънце във влажно памуче по Домашен кит? Ние днес сме на това- сложих шарен и бял боб, леща, портокалови семена и... суров фъстък. Де, да видим какво ще се хване.

# 132
Judy, сяха някакви посеви нашите. Друга тема, че първия ден изтървал импровизираната саксийка и разпилял пръстта... Ние сяхме боб, ама не знам поникна ли  newsm78
 Jarrita, завиждам за туризма...

# 133
  • София-България, Израел - където си поискам
 Мама Цоцоланке, всичко е добре,когато свършва добре.
Не искам и да си помисля даже какво си изживяла, в такива случаи е хубаво, че ги има мобилните телефони.

# 134
  • София-България, Израел - където си поискам
Здравейте ,мами ! Синът ми е във втори клас.Искам да попитам дали вашите деца подчертават  / съществителните , прилагателните и глаголите / в изреченията.По наше време /наистина беше отдавна / но ги подчертавахме .Дали пък не е било в по- горен клас.
подчертават ги, точно както и ние. Но определено мисля,че ние в по-горен клас го правехме newsm78

Общи условия

Активация на акаунт