Красиви СЕПТЕМВРИйски мами за корици модни са избрани

• 17 824
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РУМИ! БЪДИ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА     bouquet
ДАНО ХВЪРЛИШ ЕДНО ОЧО ДА ВИДИШ КОЛКО МНОГО ХОРА МИСЛЯТ ЗА ТЕБ, А ТЕ НЯМА НИКАКВА  Naughty

На Габи киселото е от зъбче, не само го напипвам, но и виждам 2 връхчета на кътничето. Дано му мине по-бързо  Praynig

# 166
Здрасти мамчета,

АкиК при нас като че ли проблемите ни все вървят едновременно. Дарко също е така напоследък нощем и аз вече се чудя кафе ли да пия вечер, какво ли, че съм неадекватна и през нощта. А напипвам само едно ново зъбче. Ако и другите излизат така, жална ми майка  ooooh!

Важното е, че времето се оправи. Аз съм за среща на 29 също, стига да е здрав шефът, че .... 

# 167
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛУЛУ! Бъди все така дейна и амбициозна!

скоро разглеждах албумчето ти в Мулти-то - невероятни неща твориш, (а и Марти е много сладка и пораснала), продължавай в същия дух!

# 168
Ама, че съм заспала   ooooh!

Лулу, честит рожден ден и от мен   bouquet Бъди много здрава и все така амбициозна    bouquet

Онзи ден аз също раглеждах на Лулу галерията и мног се изкефих. Марти е истински модел  Simple Smile Дарко хич не може да позира  Party

# 169
Привет, привет  Grinning

Прелитам набързо да честитя рожденния ден

Лулу!, честит рожден ден!
Много, много здраве и щастие ти пожелавам! Да си все така упорита, амбициозна и успяваща!

# 170
  • София/Осло
ЛУЛУ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ДУША!

# 171
Честит рожден ден, Лулу!     bouquet

# 172
  • София, в полите на Витоша
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ОТ ТУК НАТАТЪК!     Hug Hug Hug

За срещата- за мен също е все едно на коя дата ще бъде, Съни, давай, скъпа, организацията е в твои ръце!

# 173
 wavey smile3534 smile3533 smile3501 smile3501 newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday newsm67  Gift  ura dance  bigdance2 newsm18  Party Time Tada newsm20 newsm81 baloni happy bd hbday bdbaloni baloni ДИдорани и Уини ,да сте живи и здрави,много щастливи,много  Money Moneyкойто да си харчите с кеф и на Уини също и пожелавам скоро да се увеличат с още един член

Сори че така прелитам тези два дена  но малката е кисела,явно и нас  са  ни подгонили  tooth cryщото е рев за най малкото нещо и като сложа на таблата под бюрото две клавиатури  и две мишки-единия коплект са нейни без кабели че уж и тя пише и ми е малко трудно да пиша с мойта.Иначе за дата 29 макар и по късно мога да мина.Тамън ще си размениме мартенички заради 1.3но на 7.3 ми е невъзможно от рожден ден на бащата да дойда на среща.ТОва значи да съм на 1 вода или на нищо щото няма да имам място и да мина само било на едното било на другото място не става.ИНаче както решите.
Иначе да ви се похваля от два дена вече newsm68 newsm44 сме без дневен памперс само за следобеден сън и вечерно време .ХОдиме през има няма 30 минути до гърнето с 1 плик книжки и мама чете и почти всеки път има попадение,щото моя терминатор пие по цял ден течности за разлика от мене,но това е друга тема
ЩЕ лягам че smile3507 newsm46 smile3507 ще си глътна монитора
Лека вечер дами

# 174
Честит рожден ден мила Руми!!! Исках да ти звънна направо, но и аз съм загубила телефона ти:-(((
Бъди здрава, мъдра, спокойна, щастлива и обичана!

Мацки и за мен не е проблем 29-ти, ако за тогава има мнозинство:-)

Мерси за пожеланията:-))

# 175
И понеже, едвали ще стана толкоз рано, колкото ми се ще Laughing
Да си пусна мечтаната и пожелателната закуска за всички:-)
Лек, спокоен, ухилен и топъл слънчев ден желая Hug

И разбира се тортата:

(Малко сватбена, но със закачка и топли чуства към Роси)
Пиенето :
http://www.hanaflavoredsake.com/images/drink.jpg
http://www.cloud9grille.com/gfx/drink_10.jpg
http://aviationweek.typepad.com/photos/uncategorized/2007/06/03/drink.jpg

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 03:28 от Winny

# 176
Мила ДидоранкеSimple SmileЧестит рожден ден!
 Да си здрава, щастлива, ведра и милаSimple Smile

То аз.... трая, трая и завземам ефира Joy  Laughing Joy perko lovekiss babydust7
Ама ще ме прощавате днес Joy

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 09:46 от Winny

# 177
  • Sofia
ЕХЕЕЕЕЕ, Много рождени дни  ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Момичета, ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 178
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЯ! БЪДИ ВИНАГИ УСМИХНАТА И ОБИЧАНА!

# 179
  • Варна
Благодаря много за милите пожелания!!! Да ви се връщат момичета!
Ето и скромна почерпка от мен, макар и само виртуална

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 10:47 от Didorani

Общи условия

Активация на акаунт