Красиви СЕПТЕМВРИйски мами за корици модни са избрани

• 17 822
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро Simple Smile
Мен днес на бензиностанцията ми вдигнаха настроението и за пореден път се убедих , че този парфюм просто е правен за мен . Убиха се да ме обгрижват Simple Smile и вратата ми отвориха Simple Smile това хора дето всяка седмица съм при тях и ме познават и т.н. Simple Smile
Много ми е празнично днес Simple Smile
Наздраве мацки Simple Smile Това слънчице направо ме кара да пея Simple Smile ама колежката ще напусне заради мен и се сдържам Wink

# 151
Мацки, ние змаинаваме довечера на почивка! Стискайте палци на Ади да му се отрази добре. Той днес е по-добре засега само един спазъм е имал. А днес тук пак страшен вятър и пясъка се носи по улиците както в БГ снегът  Laughing
Ще се върнем на 28ми. Така че не тъжете за мен, евентуално  Joy  Heart Eyes

# 152
Мариска- приятно изкарване HugКъде отивате?

Уо- радвам се, че денят ти е празничен, всеповече такива дни ти пожелавам. Grinning

Аз имам още един час работа и си тръгвам. Днес наистина беше по-лек денят , с това слънчице настроението се качва с няколко градуса.

# 153
  • Sofia
...................с това слънчице настроението се качва с няколко градуса.

Peace Peace Peace

# 154

Добро утро  Hug

# 155
  • Sofia
Хайде добро утро   bouquet
Аз завърших снощи, аз започвам днес.
taigi, сега разгледах снимките Simple Smile Планинарка ще я правита Рали като вас  Peace Имаме същото гърне с махната предна част, а и подобна снимка  Grinning
За Банско... тъжна картина  Cry

Не знам този зъб ли мъчи Габи, какво ли... но е такова мрънкане и реване по цяла нощ  ooooh! Лагам в 00.00, ставам в 6 и по цяла нощ завивам, нося мляко, вода, гушкам, успокоявам... Crazy Чак се моля да свърши нощта, че поне да стана  Sad Така е вече от 2-3 седмици (отдавах го на боледуването). Вече ходя като зомби  Crazy

Оооо, пипиолче направила кафето...специално  Heart Eyes

# 156
Ани, какво става с малкия сладур? Най-спокойното дете, което съм виждала, а сега, когато трябва да е спокоен той ...явно има нещо, което го дразни. Виждаш ли, напипваш ли да е ново зъбче? newsm78

# 157
newsm59 nbirthday newsm67  Gift nbirthday  ura newsm20 smile3510 ukliam1 #Milti newsm35  party006  party006 gydi newsm44 newsm68
НА ЛУЛУ И милена 000.Да са ни живи и здрави и да влизат често .Всичко каквото си пожелаете момичета да ви се сбъдне  bouquet  bouquet  bouquet

Лек ден

# 158

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РУМИ(лулу)!

Желая ти много здраве, щастие, късмет и любов!Весело изкарване на празника!

# 159
  • Остров Приятелство
Честит Рожден ден Luluto!
Да си ми жива, здрава, все така амбициозна и със всеки изминал ден все по щастлива!

Здравейте лейдитааааааааааа Hug
Makeda Завиждам ти най-благородно за концертите, постановките, на командировките и т.н.Пу пу пу все така да е, че и по-хубаво Peace
Дай сега да видя обувките, че и там да се размечтая Grinning Между впрочем, това е моята слабост - има няма имам около 20 чифта за една година и сега чакам още едни да дойдат Mr. Green
Winny Ти си приготвила закуската, нали?За мъж ти, или детенце ти хапва такива вкусотийки или пък защо не, и за теб самата Flutter?
aniK Може би пък вече да го друса и него синдрома на две годишните - как беше ранен пубертет Peace
А пък и зъбки, като сложим  ooooh! Дано по-бързо му мине на детенце и ти да се успокоиш, че не е лесно работа, дете, домашни  Hug
Maris Еееей този кАмАнДИрО много те глези бре - явно си чудна любовница  Mr. Green.......всъщност, ти правеше баници май  Joy.....и аз, и аз  Laughing
За арабския - от живеене там ще го научиш, много по-бързо Peace....не си губи времето по таквизи мероприятия, че може и някой и друг магазин да изпущиш и тогаз малееее.... Mr. Green

За срещата За мен е все едно коя дата, но както виждам хем има повече хора за 7, хем пък и няма да се съберем всички Confused Да го направим на 29 какво ще кажете?Да се съберем всички, ама всички ееей, да не Ви издирвам после и да ви тупам като прашен килим Hug
Искате ли да организирам друго заведение, и всъщност искате ли аз да го организирам?

Слънчев ден на всички!

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 10:38 от s_sunny

# 160
  Добро утро, дами!
  Честит Рожден Ден, Руми/Лулуто/. Много щастие, любов и здраве!  bouquet  bouquet  bouquet
  Съжалявам да чуя, че която и да е от нас има проблеми в семейството Sad Мъчно ми е, но зная че Вие сте силни момичета и каквото и да се случва ще се борите за своето щастие и спокойствие!Обичам Ви Пипи,Дани и Уо Hug
  Ани, мъничкото юначе явно нещо го боли. Наистина може да е зъбче или пък ушенце. А спокоен ли е през деня?
  Пепа, недей да скромничиш покажи ни роклята и обувките, моляяяяяя Heart Eyes
  Мариска, весело изкарване и чакаме снимки.
  Съни, и аз съм навита за 29-ти, другите да кажат. Благодаря, че поемаш инициативата. Хайде момичета, раздвижете се и казвайте съгласни ли сте за нова датичка, да не правим всичко в последния момент Wink
  Хубав и прекрасен ден от мен!

# 161
Оказа се, че ти нямам телефона. Би ли ми го пратила Simple Smile

# 162
  • Sofia
Честит Рожден Ден Лулу!! Да си все така борбена и готина!   bouquet  Peace

...и аз съм навита за 29ти, въпреки че гласувах за 7ми.  Heart Eyes

Навън е пролет леле мале, ходихме до къщата днес, направо не ми се тръгваше, едно слънце, топлинка, ммм не ми се кисне в тоя офис  ooooh!

Ани, дано му мине на Габи  и да е от някой кътник  Praynig  Hug и Рали имаше такъв период, но сега като че ли по-малко се буди...

# 163
  • Пловдив
Лу, честит Рожден ден! Много късмет, щастие и любов!!!

# 164
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛУЛУ! БЪДИ ВИНАГИ УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!

Общи условия

Активация на акаунт