Красиви СЕПТЕМВРИйски мами за корици модни са избрани

• 17 821
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Деска, аз преди събота никога не бях ходила в ИКЕА, така че нямам база за сравнение. Със смесени чувства съм за този тип магазини по принцип. Не сме купували нищо голямо - посуда за кухнята, чаршафи, картини - ей такива дребни неща. Не ми се стори скъпо (както чух преди да тръгна) - имаше евтини стоки, а хубавите са си скъпи като на всякъде!  Пак бих отишла, но в делничен ден, защото беше кошмар от хора  - половината, от които българи  Sick

# 136
Пипиоле-завиждам ти! Икеа ми е детска мечта, но да имам и торба с пари. Другата ми детска мечта е Зара.

# 137
Добро утро Simple Smile
Как сме ?
Пипи дано нещата се наредят най - добре за теб. Но аз вчера и на моя скъп го казах Не може цял живот ни негова ни чужда. Или е пълна програма , т.е. с мен изцяло и както трябва или просто приятел и баща на детето. Мъже под път и над път. Ти си хубава жена умна и силна ще се справиш идеално във всички положения.

Абе на тия мъже нещо им става  #2gunfire #Cussing out Моя е такъв страхливец , че чак немога да повярвам как му се връзвам всеки път на глупостите .

Съни мила благородно ти завиждам за мъжа . Кажи къде го намери , че да отивам и аз да търся  Heart Eyes

На 14 - ти гледа мач аз си решавах СУДОКО защото сме на нож от извесно време. Но този път съм твърда многооооо голяма равносметка си направих един ден преди това и сякаш вече не искам да съм с него на всяка цена. Почнах да си подреждам нещата за да се махна от тук / говоря за работа в Бургас и / или Карнобат / за да мога да си гледам детето спокойно и да се сетя отново какво значи щастие без да се съобразяваш с капризите на някой .Стискайте палци.

Съжалявам , че така избухнах но ...

# 138
ЗДРАВЕЙТЕ,момичета  Hug

Уо съжалявам,че при теб се развиват така нещата.НО може би е по-добре така..ти си знаеш най-добре.ЩЕ стискам палци за теб и детето  Peace

Пипи радвам се ,че си приела нещата и си спокойна .От сърце ти желая да намериш отново любов.  Heart EyesHugТи си супер човек и го засужаваш  Peace

Деата  много са ти хубави децата.Да са здрави и щастливи. Hug

Галче,аз нещо не разбрах къде да те гледаме(дето споменава МЕчо)  newsm78
Дарко да оздравява бързо  Praynig

АниК честито зъбче  Peace

Фрида  Hug  bouquet Hug

Роси как върви сватбената подготовка?Многосе радвам за вас  Peace

Ние с БОби сме си вкъщи отново.Има сополи и покашля.Тези 2-3 дни ще постои вкъщи.

ЛЕк ден   bouquet

# 139
Добро утро, момичета Hug

Уо- ще стискам палци нещата да се наредят по най- добрия начин за теб Praynig

Дейзи- дано се разминете с болестите. Много гаден вирус върлува,  Иво ме зарази и още не съм се оправила ooooh!

# 140
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от нас!

Уо, при мен периода, когато исках да съм с него на всяка цена, много бързо премина.Бързо се намериха хора-и  мъже  Wink - които да ми покажат недвусмислено каква стойностна и желана жена съм, и то все от кръга на нашите общи познати, които аз не съм и забелязвала преди. То при такива случаи винаги има желаещи да им "поплачеш" на рамото,но тези хора ми дадоха подкрепа и уважение,без да искат нищо в замяна. Това беше изключително важно и жалко ,че месеци наред се измъчвах сама и самотна, без да поискам съвет или просто да споделя.

Но човек трябва да мине през апокалипсиса сам и когато донякъде се успокои тогава да говори, защото когато си емоционално нестабилна- не че аз сега много съм- тогава никаква подкрепа и съвет не могат да ти помогнат.

Не мога да твърдя,че не го обичам, но аз обичам един човек, когото вече съм погребала. Този човек, в когото се е превърнал мъжът ми от няколко месеца насам, нито ми харесва, нито го искам, нито бих живяла с него. При нас остана една гола страст, която при него вече взима ужасяващи измерения, той има болезнено привличане към мен и страхотно чувство за собственост, което сега лъсна, след като аз за себе си игнорирах всички онези лъжи, с които той искаше да ме нарани, обиди или унижи.Ужасното е,че той осъзнава промяната в мен и си я обяснява по единствения възможен за мъжете начин- че в живота ми има друг мъж, което, разбира се, съвсем не отговаря на истината.Мъже има, но нито един конкретен...  Joy

Целувам ви много  Heart Eyes , мечтая за срещата, радвам се че вече мога да говоря за всичко това и от мен да знаете, няма мъж ,който заслужава да бъдем с него НА ВСЯКА ЦЕНА.

Не че не ме е страх как ще се справя, но с такива приятелки като вас всичко ще се нареди.

Да ми търсите емоционално стабилен,финансово осигурен- не че аз не съм  Mr. Green -  и не по- малко от 100 кг.- мов мъж.  Laughing И да не иска да му раждам повече деца, че ще стана като Миглена Ангелова....  Joy

# 141
Здравейте и от мен, мили момичета  Hug
Ние се върнахме от Банско, изкарахме добре, но по-важното е, че децата останаха супер доволни. На мен Банско не ми хареса, станало е строителна площадка, навсякъде има хотели и да не споменавам колко е скъпо. Не бях ходила от дете там и е наистина неузнаваемо.
Съни, браво на мъжа ти - този вид мъже наистина са на изчезване.
Марис, Гал, да се оправят дечурлигата и дано по-скоро минава тази гадна зима, защото и аз едва издържам. В нас е толкова студено, направо не е истина. Навън пък е една виелица...цяла нощ не спах добре от шума на вятъра. Ние в момента сме на етап купуване на жилище или къща, но не можем нищо да харесаме. Търсим и парцел в началото на Панчарево за строеж на къща, но и там няма нищо интересно. Дадохме 3 месечно предизвестие за къщата, в която сме в момента. Както и да е, все ще се намери нещо, макар че цените в момента са абсолютна измишльотина  Sick .
Пипсън, определено звучиш свежо. Темата ми е толкова болна и гледам да не я засягам много, макар и аз понякога да имам нужда да споделя, но знам, че това няма да ми помогне да си разреша проблемите, така че все тая. С мъжа ми имахме дело за развод, но той го спря и сме заедно единствено и само заради децата. Вече изобщо не тая надежди, че някога нещата между нас ще се оправят. За съжаление няма да стане, но и двамата не искаме децата да страдат. Дано успеем да ги запазим, дано и ние запазим някакви по-нормални отношения, макар че на моменти е доста трудно. Спирам по темата, че и без това ми е тъпо днес, та нямам нужда да се сдухвам още повече.
Чакам с нетърпение срещата на 7-ми  Hug
Отивам да си направя кола маска за бързо, че после чакам клиентка.
поздрави и хубав ден на всички

# 142
Здравейте ,
Днес съм фурия Simple Smile Реших да се глезя и ... отидох на фризьор Simple Smile Купих си парфюма който отдавна исках и все намирах оправдания да не си го взема Simple Smile
Направихме си гала обяд с колежката .. Общо взето днес съм на тема и аз съм човек Simple Smile
dani незнаех , че нещата са толкова сериозни при вас. Надявам се да се наредят нещата при всички ни по най - добрия начин.
Аз го казах защото ме вбеси мъжа на Пипи .
Друг мъж за сега не искам имам нужда да съм малко сама , но това не пречи да подклаждам мисълта назряла в главата му , че има някой щом не съм избесняла още.
Аз отворих нова страница на 14-ти Simple Smile и смятам тя да е по розова от старата . Независимо дали с променено стари или с напълно ново нещо в живота ми.

# 143
За срещата- аз няма да мога да дойда Rolling Eyes Embarassed
Ще ходим на Боровец.Мъжа ми искаше да ме изненада, но като му казах,че ще излизам на 7ми и той се видя принуден да изплюе камъчето Laughing

# 144
  • Sofia
Привет!

Аз нямам нищо против да изместим срещата, въпреки че гласувах за 7ми  Peace Колкото сме повече, толкова по-добре  Hug

Дейзи, Гал, Марис, и на всички болни пожелавам бързо да се оправят мъниците!  Praynig

Съни, уникални подаръци, направо ме смайвате Вие двамата   bouquet Намерили сте се истински романтици! Ние с мъжа ми май сме по-скоро в другата крайност - повече той, по-малко аз  Mr. Green

Пипи, Дани, Уо, болно ми е като слушам за такива проблеми около Вас, дано всичко се нареди  Praynig Пипи ти си пример за всички как трябва да се постъпва в такава ситуация  Peace както винаги си борбена и разсъждаваш трезво дори в такъв тежък момент Peace

Дани, наистина Банско вече е един голям строителен обект. Не знам кога ще се спрат там с тия строежи  ooooh! а беше такова приказно място едно време ...

Деси, страхотни са и двамата  Hug
Марис, с дълга коса Ади страшно ми прилича на теб  Heart Eyes
Фрида, страшни снимки, много нежни и прекрасни   bouquet Дъщеря ти наистина все повече прилича на теб  Hug

При нас нищо ново май. Започнахме да се занимаваме с майстори по къщата, а там е такъв стууд  Tired. Ходим всеки ден и така ще е поне още седмица. Еех, вече искам да се нанасяме, но май няма да стане тази година. Сега сме на етап ВиК и отопление, после замазки, паркети плочки, по двора пък работата е безкрайна..  ooooh! ноо луд умора нема  Mr. Green
Дани, Вие защо ще се местите?

В офиса имаме доста работа и затова и рядко пиша, но Ви чета редовно като се отвори някоя свободна минутка. Завърших си проектите на флаш и започнах пак да правя картинки, малко ще си почина от програмиране  Sunglasses

Ето и снимки от Трещеник и Витоша
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219022&view=1&photo=17

Нямам търпение вече да Ви видя, имам определено нужда от форумска женска среща  Hug  Heart Eyes

# 145
Мерси, старая се, ама не ми стават както са ми в главата.
За срещата предупредих половината ми. Чакам с нетърпение да се видим.

# 146
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Не знам какво да Ви кажа - Каквото и да река, ще бъде пълна глупост!Само Вие и само Вие Мили Дами си знаете какво преживявате, как бихте искали да бъде и какво губите или печелите!
Най-много се радвам на силата и ентусиазма който носите в душите си и все си мисля, че само тези неща могат да Ви поведат докрай каквото и да сте решили!
От себе си мога да кажа - Аз съм насреща!Не ме жалете, ще износя болката с Вас.....мъчно ми е!

GALL78 Какво искаш да кажеш....вече не работиш ли?Хммм защо така, какво се случи...ако искаш сподели - там заради онази случка с клиента ли?

За моя съпруг искам да кажа, че дълъг път извървях, доста болка поех, много битки водих, що сълзи изплаках, много студ и самота понесох за да може да бъде така, както е сега.Беше много трудно и тежко, но си е заслужава и се надявам да си заслужава винаги - не бих понесла да се разочаровам....
Както и на него му казах "Ако трябва да извървя този път отново, пак бих го извървяла...!"

Това от мен.Лека и много спокойна нощ желая на всички Ви!
Уппс забравих - имам си вече две шестички - по Комуникация и Туризъм bowuu

# 147
Съни, не съм напуснала работа и добре, че още съм там, но с тези чести непредвидени отсъствия, все си мисля, че скоро ще ме прежалят  Mr. Green нещо сигурно не съм се изразила добре. Каквото ще да се случва, майната му  Sunglasses

Момичета, то без драма не може в живота. Важното е са умеем да превръщаме драмата в комедия от време навреме. Ама че философия изкарах  bowuu Исках само да кажа, че се опитвам да се надсмивам над проблемите си и така някак по-леко преживявам  Thinking

Както и да е, лека вечер дами и сладки сънища  Hug 

# 148
Добро утрооооооооооо Hug  bouquet Whistling

# 149
  • София, в полите на Витоша
Такваз закуска, пък няма кой да я погледне! Laughing

Навън грее слънце и мирише на ранна пролет, това само по себе си е повод да се чувстваме страхотно.
Хубав ден, хуквам по задачи с висящото зверче на врата ми. Joy

Общи условия

Активация на акаунт