Красиви СЕПТЕМВРИйски мами за корици модни са избрани

• 17 818
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Добре утро!
Първо, не се шашкайте, няма да се женя, шегувам се с едни хора.
Студеничко е навън.

# 121
Добро утро!  Hug

Фрида, много готина дамата на аватара  Grinning Искам и аз такава рокля  Heart Eyes

Тук също е студеничко.

Да се оплачаааааа - вчера такова моткане му ударих и никаква не я свърших! Трябваше обувки да си купя за роклАта ми за довечера и все още съм без такива. Та, днес,  в последния момент по магазините ще обикалям  Confused Имам и друга рокля, за която имам обуща, но съм си насукала на пръста, че онзи, за която нямам ще да слагам  Mr. Green Та тъй.

Лек ден и поне малко слънчице дано се покаже!

# 122
Добро утро дами,
Искам да ви благодаря, че не подминахте закуската  Wink ще правя по-честичко, че да се навъртате
Днес се чувствам, ето така
защото вчера, след като "направих" закуската, рано рано тръгнахме за Солун да разгледаме Икеа и да си купим туй онуй.Отидохме, пазарувахме каквото пазарувахме и вечерта към 19.30 бяхме в Сандански, поканени на вечеря от наш приятел в спа хотел Пирин(много хубав хотел!) . Към 22.30 тръгнахме към София, където валеше сняг  Mr. Green а В Солун беше 8-9 градуса и отидохме да разтоварваме покупките в апартамента та чаааак после около 1 часа се прибрах и умрях в леглото. Изморително, но приятно.
Сега отивам да си взема Бонбоничка, която вече 2ра нощ спи при баба. Мноооого ми е мъчно вече, ама тя още спи.

Целувки на всчики от нас и до после bouquet

# 123
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от нас!

Изчетох ви най- сетне, досто хубави неща ви са се случили напослредък и това може само да ви радва.
При мен няма никакво развитие, уж мъжът ми щеше да се изнася в петък, но още си е тук, в понеделник пак заминава за Германия. На 14- ти излязох с приятели, а той към 10 ч. вечерта ми пусна СМС, че е сготвил вечеря и ако искам да отида, за да видя,че иска да се разделим с добро. Отидох. Беше наредил масата, вино, свещи, накарая пак започна да ми говори дивотии и измислици, но установих от думите му че дали ще се изнесе или не, той няма никакво намерение да излезе от живота ми, щял да си идва когато иска, уж за да виждал децата.  ooooh! Единственото решение за момента е да не му обръщам внимание и да оставя нещата да текат от самосебе си.

Навън хвана здрав студ, няма ли да си отива тази зима.
Гласувам за 7-ми, дано се постопли до тогава. Hug

# 124
  • Sofia
Хей, тия дето не сме за 7-ми, дайте да гласуваме за 29-ти, че аз тогава мога  Mr. Green Но пък ако взема да не дойда на 29-ти, трябва да ме стреляте вече  #2gunfire Я да си мълча  Sick
На моя син сополите и кашлицата от последните 2-3 седмици доведоха до... зъбче  Grinning Едно кътниче проби отгоре в ляво, но момчето още е кисело, та кисело. Малко се и поразлигави през уикенда Simple Smile

Пепе, намери ли обущата ??? Да вземеш да се снимаш!!! Naughty
Полче, кога ще се пренасяте в наше село Simple Smile В тоз хотел в Сандански много ми хареса кухнята  Peace
Марис, а защо ти е тоз арабски  newsm78 Я не си губи времето с досади разни  Stop Дано Ади свикне с въздуха там  Praynig
Ради, да пишеш по-често  Naughty
Sunny, толкова си романтична, че чак и моята дебилна в това отношение душа се вълнува  Hug

# 125
АниК, честито ви зъбче  Hug Хубаво е, че такъв е бил ''проблемът'', а не нещо сериозно  Heart Eyes Как вървят нещата с новата детегледачка? Надявам се да се харесват с Габче.

Аз обувки си взех днес, най-накрая. Влязох и веднага ги съзрях кои са моите Simple Smile. Бяхме и на представлението. Ако на някой му попадне шанс да гледа Cirque Du Soleil, да не го пропуска Peace Чудно беше!  Heart Eyes Завършихме приятната вечер в ресторант  Heart Eyes

Поли, голяма разходка сте направили Simple Smile Кога ще покажеш новият апартамент на снимки?

Пипи_лота, не знам какво да кажа...  Confused

Хайде лека нощ от мен.  Heart Eyes

# 126
Пипи, изпуснала съм цялата ви история, но освен да кажа, че съжелавам за проблемите, през които си минала нищо друго не ми идва на ум.
Аз определено ти се възхищавам, защото си борбена жена, пълна с енергия и си знаеш цената. С удоволствие бих пила напитка с теб, само кажета датата, че при мен излизанията са плод на строга организация.
Иначе при нас едно и също, започва вече сериозно да ми писва от това.
Вчера детето бе решило, също като майка си Laughing, да е емоционално нестабилно, и за разлика от мен, тя не можа да се овладее, в резултат на което си легнахме изтощени в 9.
Тя е такова огледало, а ми е толкова трудно да се превъзмогвам понякога.
Иви при теб как стоят нещата? Дайде малко снимки... ето от нас малко

# 127
  • Sofia
Оооо, Фрида, тя и в личицето започнала на теб да прилича, не само на характер  Grinning Голяма сладурка е станала, да я показваш по-често!!!  Naughty Ти поне умееш да снимаш  Peace
Пепе, Габи много се хареса с гледачката от първия момент. Лошото е, че в определени дни, когато е втора смяна на работа, не може да го гледа, но тогава го оставям при колежката в офиса  Embarassed Него ще го изгледам, но второ да гледам по същия начин няма да преживея  Crazy
Тук колко е студено, идея си нямате просто  ooooh!

Полче, дай нещо сгряващо  Praynig На картинка похапвам и тортички  Heart Eyes
ЛЕК ДЕН ОТ МЕН   bouquet

# 128
# 129
Добро утро и от мен,
беше трудно ставане след маратона през уикенда, та сега малко гледам през мрежа, ама с няколко кафета предполагам ще се съвзема  morning morning
Пипи, снощи прочетох поста ти, но и аз като Фрида останах безмълвна. не искам да съм на твое място! Но искам много скоро ти да си щастлива със, или без мего!Пожелавам ти го от сърце Hug
Пепа радвам се, чсте преживели една незабравима вечер. Такива неща топлят душата дълго време. А снимки от апаратмента ще има скоро  Mr. Green (надявам се)
Ани ама как ти завиждам за бизнеса! Имаш невероятна работа, на красиво място. И разбира се прекрасно Габи, което е истински пич щом се справя с новите какички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На всички успешна седмица, аз ще захващам сешоара, че косата ми е мокра!
  bouquet

Вижте един приятел къде ходил http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=26542

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 08:11 от pipiole

# 130
  • София/Осло
Здравейте,
бррр голям студ при вас разбрах..тук едни птички пеят, слънчо грее...дано идва пролетта...че ми писна от шалове и шапки
Пипсън- дано стане най-доброто за теб... Hug..децата как са
Поли - не е ли голяма лудница в почивните дни в Икеа и успя ли да си намериш всичко ,което търсиш, чувала съм че е доста опоскано  Tired
Ани -честито ви зъбче  Hug
Македа- я да те видим с новия чепик..ти докъде го докара с отслабването
Мариска - Flutter
Ето няколко снимки на децата от вчера, че все ме корите  Blush
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMG_06353.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMG_06321.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMG_06153.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMG_06231.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMG_06052.JPG

# 131
Jo girls  Whistling

Вярно че студ, но поне слънце има  Simple Smile та ми вдъхва малко свежи мисли.
АниК, честито ви зъбче. И Дарко да не остане по-назад един кътник извади след 3 дни сополи и кашлица, но лошото е, че и вирус е завъдил, та пак температура, гадост  Confused
Днес отидох до поликлиниката и заварих там нещо като бежански лагер. Полегнали дечица в скутовете на мамите и опашка от 15 хлапета пред кабинета  Shocked врътнах се и айде у дома с картофите и мокрите кърпи по челото, пък дано утре ни огрее да се прегледаме Praynig Днес поне Дарко днес излапа една супа с апетит, та съм оптимист, че върви на оправяне.
Роси, много се кефя на предсвадбените емоции  Blush сега като се замисля ми става мъчно колко бързо отлитат часовете на самата сватба, а какво щуро приготовление кипи преди това   Wink
Съни, не спирай да пишеш такива работи, аз лично имам нужда от това  Laughing като четох за подаръците и си помислих, че твоят мъж е от изчезващ вид  Simple Smile
Хубав ден на всички   bouquet
аз днес пак ще ходя в телевизията да си поседя 10 мин. безмълвна, че сме щели да продължаваме темата  Joy hahaha ако можете да ме гледате, ще ми видите новата прическа  Flutter замаскирах русите кичури и се подстригах на черта  Flutter Flutter

# 132
Здравейте, момичета.
Набързо минавам само, че днес съм затрупана със задачи, нали ме нямаше една седмица и.... Crazy

Гал- бързо да оздравява Дарко PraynigНяма да мога да те гледам за съжаление Confused

Деата- страхотни са и двамата. Heart Eyes Мъжа ти не съм го виждала, но големия според мени ти е одрал кожата както се казва Grinning

Пепа- повече такива вечери ви пожелавам на теб и мъжа ти Hug

Фрида- Сара наистина много прилича на теб Heart Eyes

Пипилотке- Hug Hug HugПрегръщам те силно.

Изчезвам, че имам още 100 неща.
По-късно пак ще пиша              bouquet

# 133
Привет мацки
ПипилоткаHeart Eyes  Hug дръж се гадже, един мъж ли ще те сломи!важното е, че си взела решение за себе си
Аник, честито ви зъбче  Hug
Пепа, браво за хубавата вечер. Аз не си спомням от кога не съм преживявал нещо подобно
Деска, ама Марти си личи че е тийнейджър от всякъде. Според мен той прилича на мъжа ти, а Макси на теб
Фрида, а добре дошла!
При нас нищо ново, Ади продължава да си поболничък, а ние трябва да ходим на почивка в петък и не знам,,,искренно се надявам да се е оправил до тогава

# 134
ей, аман, Мариска, с тези болести  Sad
Аз утре трябва да отида на работа, а не съм сигурна, че Дарко ще се оправи, поне да не вдига Т  Thinking
Днес да се похваля, взех малко повече думата  Mr. Green и свърши звездната ми кариера ех  Joy

Общи условия

Активация на акаунт