Красиви СЕПТЕМВРИйски мами за корици модни са избрани

• 17 815
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро, момичета Grinning

Иви- да ти е жив и здрав малкия половингодишен Боби!

sunny- страхотни подаръци Grinning Твоят мъж  си е романтичен- браво на него, все така да сте влюбени и щастливи Hug

Гал- Sad

Пипиоле- закуската е супер Peace Как да я подмине човек Grinning

Днес ще е студено, което значи, че пак ще си стоим вкъщи.Иво е почти здрав, от Понеделник пак е на ясла, но няма да рискувам да го извеждам при минусовите температури.

# 106
  • Sofia
Виждам, че стрещичката клони към 7-ми. Аз обаче баш тогава съм в Троян на годишна среща и със сигурност няма да мога   Sad Няма драма, ще наваксам on-line после  Mr. Green

И на мен ми се пада да съм в Банско тогава Cry

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА БОБИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как лети времето  ooooh!
ПолинкаHug

# 107
Добр утро и от мен.
какъ е процента за срещата и къде горе долу смятате да се срещате?

# 108
5ма са гласували за 7ми Март, и по 1 глас за другите две дати.
Къде- нямам идея все още? newsm78

# 109
  • Остров Приятелство
Добро Утро,

pipiole Мммммм закуска
МечиБлагодаря!Да ти се връща Hug Той днес си идва  newsm44 Heart Eyes

Аз повече няма да ви говоря такива неща, защото явно ви досаждам  Embarassed - цял ден никой не обърна внимание на писанията ми, само влизахте и излизахте  Confused

Хубав, слънчев и много топъл ден желая!

# 110
Здравейте!

Честити 6 месеца на Боби  Hug Хей как минава времето - той като беше на 2-3 месеца, си мислех, кога ли моето бебе ще стане на толкова, нали бях във фаза барбарон тогава  Wink

Съни - много хубав подарък си получила  Simple Smile

Гал - да се оправяте бързо  Hug

Ани - ти ме успокои за ставането по 3 пъти през нощта  Joy Аз все си викам още 1 месец, че Ивана на 2 месеца отказа нощното хранене. Имам напредък - вече 2 пъти се буди Марти.

Роси - в Централ Форум ли ще ти е сватбата? Моята беше там, спомени, спомени....

# 111
Здравейте,момичета   Hug

ИВИ да ти е жив и здрав,малкия сладур БОян   Peace Честита половин годинка  Hug

Съни да са ти честити подаръците. HugМНого романтичен мъж имаш Peace

Боби сега киха и кашля.дано да се пооправи,иначе ще си го задържа някой ден от яслата.
Дано да се затопли,въпреки,че го дават много студено тези дни...а така исках да се разходим семейно...

Хайде лек ден.   bouquet

# 112
Eeeee направо ме  #2gunfire
.....защо така, не разбирам....

Съни, това не разбрах защо.

Чудни подаръци ти е изпратил мъжо!  Heart Eyes Много романтични сте и двамата! Какво стана с обувките? Всел ли е за теб и Яни или решихте да не рискувате без да може да мерите?

Аз взех само картичка и шоколадови бонбонки за него, а от него имам красива ваза с букет Simple Smile Предупреди ме, че вазата ми е подаръка  Mr. Green Ноооо, големият ни подарък е утре! Утре сме на представлениееее. Най-накрая дойде дългоочаквания ден.  Grinning Търпение нямам!

ПолиHeart Eyes чудна закуска  Hug Аз обаче ще си хапна само яйчцице и ще пия едно кафенце.  Hug

Заминавам да чета и след това ще ходим на разходка с приятели - наши и Теови Simple Smile

Весел уикенд   bouquet

# 113
  • Варна
ИВЕ, ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА БОБИ! КОЛКО БЪРЗО МИНА ВРЕМЕТО! ДА ВИ Е МНОГО ЗДРАВИЧЪК И УСМИХНАТ!

# 114
  • Остров Приятелство
....Ми защото никой не пише, нищичко Confused, и аз започвам да си мисля, че Ви досадих с моите страсти и вълнения  Embarassed

Makeda Не знам дали е взел нещо за нас, но за Калоян е взел от тези Крок Simple Smile
Приятно четене и най-вече приятно и спиращо дъха представление пожелавам!
Deysi Как си, губиш се напоследък?Дано само с това да се размине Бобчо! Praynig

# 115
  Здравейте, момичета да намина да Ви поздравя!  bouquet
  И да кажа, че за срещичка съм много навита и много ще се радвам, за датата нямам претенции. Даже ще се радвам да е такава, че да могат повече момичета да дойдат Hug
   Ивенце, нацелувай малкото юначе и кака Ели. Ехе, мисля, че мина най-трудното, Елито ще става все по-самостоятелна, а Боби все по-разбиращ, а скоро ще почнат и да си играят!
   Съничка, четем мила, четем и затова не спирай да ни говориш такива неща! Много благодаря за поздравите и въобще не досаждаш. Като романтичен лъч си сред нас Heart Eyes Просто напоследък не съм много споделителна и затова само чета и малко пиша Embarassed Добре, че сред нас има дами, които повечко пишат, че да не замира хубавата ни тема. Благодаря на всички вас  bouquet А аз ще си взема бележка и по-честичко ще съм сред вас Simple Smile

# 116
Привет големи, по-големи и още по-големи мацки (кои както иска да го разбира  Joy  Joy  Joy )
Мечо, а на Иво какво му казаха че е? Ади пък е пак на вентолин, имал още хрипове. Казват, че уж го израстват децата ама мен ме притеснява много това. Всичко е от гадния въздух в Доха. Вчера имахме пясъчн буря тук.
Пепа, хубаво изкарване. да гледаш с много очи, че да разказваш
Съни, стархотен подарък. Как ги измисля мъжът ти, не знам. Много ме кефи, че ти го е пратил с поща.
На 14 слушах радио докато пътувахме с Ади до площадката и водещият чете една поема. С две думи ставаше въпрос за следното - Всяка година мъжът праща букет рози и картичка на съпругата си с доставчик от магазина за цветя. Той обаче умира, но тя отново получава доставка. Тя решава, че цветята са платени предварително и толкова. Да, обаче следващата година отново получава цветя с картичка, на която пише - вече една година ме няма, но ти ще получаваш букет рози всеки 14 февруари, ти беше прекрасна жена и съпруга и аз винаги ще те обичам. Ако стане така, че не отвориш вратата в съответния ден, доставчикът ще идва пак 5 пъти през деня. Ако пакне отвориш, той ще занесе цветята, там където отново ще сме двамата заедно.
Всичко това беше в рими естественно и аз такъв рев му дръпнах. Карам и подсмърчам...радвам се, че има такива мъже, а още повече се радвам на жените до тях!
Аз от днес най-после намерих кой да чисти апартамента и съм мноооого доволна.  Даже днес изчисти жената и е прекрасно!
За съжаление най-вероятно ще се откажа за сега от арабския. Просто няма как...но те виднаги се организират такива курсове, та се надявам да смогна скоро пак.
Хубав ден ви пожелавам

# 117
Марис- секрета на Иво този път е чист, няма стрептококи. Най-вероятно е вирусно, щом и аз се заразих от него.Вчера бяхме на лекар, гърдите му са чисти, те и преди това бяха де, всичко беше в гърлото. Аз пия Вентолин, един приятел белодробен лекар ми го препоръча, но на Иво не съм давала, не мисля,че има нужда от този сироп след като са му чисти гърдите.Та този път е вирусно при нас.Той е доста по-добре, и сополите му са по-бистри, и след като секрета е стерилен, в Понеделник отново е на ясла.Дано Ади се оправи бързо Praynig

# 118
Здравейте Мацки
Съни Sad Sadчета итъкмо да напиша каква романтика лъжа от вашето семейство най вече от съпругати и нета в службата изчезна  и виках БТК  #Cussing out #Cussing outда го оправят.Модема.ОХ мразя ги тези Бтк #Cussing out #2gunfireАко мога да ги убия ще почна от снаха ми която е измислила този скапан модем и стигна до шефовете.
Както и да Съни подаръците са ти много хубави.На мене милия ми подари еротично бельо с думите да тренирал за свадбата да сваля жартиера.!букет от люмибите ми бели кали и ................... тези три неща.
За срещата   Sad Cry Confused Rolling Eyes ще пропусна ако не на 7.3 щото точно тогава баща ми има рожден ден и става на 70 години и някак не върви да не отида на рождения  му ден.Ако е някой от другите два дена може.ще съм отпуска и без това тогава.
ИВу newsm68 newsm44  party023 newsm81 bdbaloniд ти е жив и здрав малкия мъж и дан овсичко което казват лекарите да го израсте. Heart Eyes Heart Eyesна бонбона ЕЛи и бонбона Боби
Поли мерси з азакуската но виждаш кое врем еми оправиха нета ще я ползвам за следобедна закуска става ли
  bouquet
О фрида wavey добре си дошла отново
Анджи свадбата е е в ритуална красно село ,църквата зад хотел Родина а ресторанта градината на славия.Харесах го щото има голяма градина а аз си представях мойта сватба в такава и второ  има детски заграден кът за децата ,който с мойто ще са 10 броя.За съжеление няма снимки в нета за сега на ресторанта само черни статий за убийства там на нарко босове,но мене това не ме плаши.Те всички ги избиха така че  Mr. Green
 married  bigdance2 Tada
иначе доста неща за  married са харесани и сега другата седмица ще ги платя..Стига с мойта приумица.
а болничките да оздравяват по бързо и на всички останали лека събота и неделя пожелавам и ако мога утре че драсна един ред

# 119
Много благодаря за пожеланията  Hug

Елито се разболя  Tired Тази нощ вдигна висока Т, утре определено няма да е на ясла. Един месец откара на ясла...чудя се дали пак ще трябва да свиква после  Mr. Green

Анджи аз пък с такова нетърпение си ви чаках да родите  Mr. Green Вчера сънувах как и вашите дребосъчета скоро ще станат на 6 месеца и бързам да ви честитя  Heart Eyes
Къде се изгуби Астарта?

Марис то си е било за плакане Blush Само чужденчетата ли страдат от дихателни проблеми заради въздуха или и местните деца  newsm78

Роси кога беше събитието?

Общи условия

Активация на акаунт