Красиви СЕПТЕМВРИйски мами за корици модни са избрани

• 17 811
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА! КАКВОТО И ДА ПРАЗНУВАТЕ, БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ

# 91
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН, МОМИЧЕТА! ДАЛИ Е ТРИФОН ЗАРЕЗАН ИЛИ СВ.ВАЛЕНТИН НЯМА ЗНАЧЕНИЕ-БЪДЕТЕ ВИНАГИ ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ!

# 92
Кой каза 3то Naughty В никакъв случай докато Боян не тръгне на градина, после ако имам пари и желание ще си помисля  Mr. Green

Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан и весело празнуване!

# 93
  • София/Осло
Деска, душо какво означава това в подписа ти  Баткото-12 г. Малчо- 2 г.   З-то фазник до 29.04.08
Joy  Joy  Joy
Мариска, това е третата фаза на Дюкан, и ти беше там преди година Simple Smile

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaа
аз да взема да се върна ли  Mr. Green
а аз хълцам ли хълцам цял ден  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 94

Добро утро момичета!
Пожелавам на всички приятен ден! Ето го и кафенецето

# 95
Добро утро и от мен   bouquet

Голям клинч навън. Ние с Дарко се гледаме вкъщи, че нещо сополи заточи и покашля. В работата ми направика сериозна"забележка" за отсъствията, та ако се окажа за по-дългичко у дома, ще се замисля за второ  Laughing

Дани, мерси за рецептата. Ще я направя, само да намеря такава сметана  Simple Smile

Момичета, някой успя ли да сканира списанието с Уини, много искам да я видя, а не го намерих. 

Приятен ден на всички  Heart Eyes

# 96
  • Остров Приятелство
Добро утро Поспаланки..........много се палували май  Mr. Green
Как сте?
pipiole Голяма чаша любов....хубаво е било снощи Hug

Аз вчера взех, че се развихрих за да не ми е самотно и взех, че свърших ремонта на входа....голяма изненада ще е за милия Crazy
И той и той ме изненада - получих въздушна поща, която ми донесе страхотна валентинка с подаръци.
Словата във валентинката са изпълнени с страст, любов и голямо уважение.Подаръците са преспапие/което е най-хубавият подарък/ с наши снимки вътре и плуващи сърчица  Heart Eyes...аз съм манияк на преспапиета.
Парфюм на Nina Ricci - Love in Paris...Скъпият ми той мил съпруг! Heart Eyes
Ето ги нагледно:

.....а на вас....

Приятен ден на всички!  bouquet

# 97
  • Остров Приятелство
За всички Вас.......вледеняваща е!
http://vbox7.com/play:9b178d80

# 98
  • Остров Приятелство
Eeeee направо ме  #2gunfire
.....защо така, не разбирам....

# 99
Черпя за Боби - днес става на половин годинка:

Който е на диета да ме извини  Mr. Green

# 100
  • Остров Приятелство
IvyЖиво и здраво да ти е Момчето!Много да те радва и все по-малко да плачка и кака Ели много да помага! Simple Smile  bouquet

# 101
Честита да е половин годишнината на Боби! Да расте здрав и щастлив, кака, мама и тати да го слушкат много!

За Боби

За мама

# 102
Хайде и от мен едно честито на малкия Боян!

Да расте много спокен, усмихнат и щастлив!

# 103

Добро утро момичета! Събота е, приготвила съм вкусна закуска и моля никой да не подминава темичката без да закуси  Hug

# 104
Пипи, това изобщо не беше диетично  Whistling ще погледам, пък каквото излезе  Thinking

Добро утро и хубав ден от мен   bouquet

Ивенце, да ти е жив и здрав Боян, борбен и умен   bouquet
Първите 6 месеца на мен ми се сториха наистина най-тежки

Виждам, че стрещичката клони към 7-ми. Аз обаче баш тогава съм в Троян на годишна среща и със сигурност няма да мога   Sad Няма драма, ще наваксам on-line после  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт