Красиви СЕПТЕМВРИйски мами за корици модни са избрани

• 17 808
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Галче, омота дружината  Mr. Green това с шоколада може да го изплагиатствам  Wink иначе и ние на трифон зарезан ще наблегнем ... Мъжа ми също е от неромантичните... а и леко май мрази вносни празници  newsm78

# 76
Гласувах за 7ми Март да ни е срещичката.

# 77
здравейте мили мами Simple Smile
аз съм една септемврийска мама и бих искала да се включа във вашата групичка.От Русе съм,имам син Александър роден на 5.09.2005

# 78
Здрасти p_rs! Добре дошла при нас Hug

Ще изчакаме да се появи авторката на темата и тя ще те включи в списъка на първа страница.А с какво тегло се роди Александър?

# 79
Здравейте,момичета  Hug

Отдавна попрочитам ,но нямам никакво време да пиша.Имам толкова много задачи,които искам да свършааааааааа.....

Уини
аз веднага си купих списанието-много добре са ти направили прическата.  Peace

ПИпи радвам се ,че си спокойна сега и си настроена позитивно.

ПОли браво,че вече си здрава.  Peace

МОят мъж също не е от романтиците и аз отдавна не му купувам нищо ...  SickВъпреки ,че ми се иска да не е така.

ДОбре дошла на P_rs   bouquet

Фридаааааааа..здравей.Радвам се ,че се появи  Hug

Македа да си жива  и здрава...на голеееееми патерици ЧРД   bouquet  bouquet  bouquet

Съни
страхотна е новата темичка,Радвам се на ентусиазма ти за празника  Hug

За утре нещо не съм настроена празнично  Sick

За Срещата и аз съм за 7.03  Peace

Лека вечер и хубав празник утре   bouquet  Heart Eyes  Hug

# 80
Фрида.... Фрида е един от най-истинските филми за женската същност, за силата и слабостта ни, за любовта и за светоусещането ни.
Чувствам го много близък и поради тази причнина съм го гледала само веднъж, мога да си устроя прожекция утре, пък дано се сетят това, което трябва да се сетят.
Музиката е уникална, пускам линк на Лхаса за албума и. Аз го имам, не оригинален, и ако слушаш, мога да ти го дам, когато се виждаме.
Това е линк http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/1097811/a/La+Llorona.htm

# 81
Добре дошла p_rs    bouquet

# 82
Здравейте и от мен.
Аз съм скапана, днес не съм си почивала за 5 мин. цял ден и съм ужасно уморена, но ще драсна два реда, че нали утре пътуваме и няма да ме има до неделя.
За срещата съм за 7-ми  Peace .
P_rs, добре дошла   bouquet .
Фрида, отдавна не си писала, радвам се, че се появи  Hug .
Поли, искрено ти пожелавам винаги да си толкова щастлива с любимия човек  Hug .
Съни, много си готина и романтична и аз ти се радвам на ентусиазма.
Роси, всичко ще е наред за сватбата, а килцата не ги мисли толкова. Повече или по-малко няма значение, важното е да се чувстваш добре в кожата си.
Аз пък нещо доста съм заслабнала, всички дрехи са ми широки, но това е от работата. Някои дни не ми остава време да хапна (като днес) и само успявам да ям солети почти в движение.
Уо, да, честно ти казвам за слуха на Тони - не бих си измислила каквото и да било. Относно Есберитокса и особено Респивакса - не бих ги давала. Давай по-добре веднъж седмично по една доза Осцилококциум - профилактично.
Алекс, мерките ти са добри, а при зачервено гърло аз нищо не давам, но ако боли, пръскам Тантум Верде или Орофар. Също през зимата дечурлигата пият много често чай с мед, но истински мед и това е почти всяка вечер, преди лягане. Давам или детски чай или ако има кашлица, правя смес от мащерка, лайка, малко подбел, живовляк. Действа много добре. Също от време на време ч.л. мед на гладно действа имуностимулиращо. При температура - давам лекарства само, ако някой вдигне над 38.5 . Е, ако има 38 и се чувства ужасно, пак давам. Витамин Ц също е добре да се дава, макар че аз не съм давала от година и повече. Все пак този витамин се изхвърля с урината, не се натрупва и е абсолютно безвреден. Добре е да не се дава привечер и вечерно време, защото превъзбужда. Храненето също е много важно - плодове, зеленчуци, пълнозърнести продукти.
Гал, тирамисуто го правя с 500г маскарпоне, 3 яйца, 1/2 чаша захар, кафе, коняк, бишкоти и какао за поръсване. Разбивам жълтъците със захарта, смесвам ги с маскарпонето, но вече бъркам с дървена лъжица, защото ако маскарпонето се разбие с миксер, става много течно. Разбивам и белтъците на сняг и ги смесвам с маскарпонената смес. Потапям бишкотите в смес от кафе и коняк и ги редя в тавичка. Отгоре изсипвам крема и след това пак бишкоти и пак крем. Накрая поръсвам с какао и слагам в хладилника за поне 5-6 часа, най-добре 8. Все пак десертът не е никак подходящ за деца и затова дечурлигата не са го пробвали.
Пепе, не се ядосвай за апартамента, ще намерите по-хубав. Нищо не е случайно  Peace .
Мацки, пожелавам ви хубаво изкарване на празника утре (кой каквото празнува  Mr. Green). Моят мъж е от неромантичните и всичко подобно му се струва лигаво, но така или иначе аз пък нямам никакво настроение за любовни изживявания, така че ми е все тая за празника. Никакви изненади няма да правя.
Ще лягам, защото утре трябва да стана по-рано и багаж да оправям (тази вечер се прибрах в 21.30 и нямаше кога) и след това заминаваме на Банско.
лека вечер на всички  Hug Heart Eyes

# 83
  • Остров Приятелство
Здравейте влюбени жени!

Пожелавам на всяка от Вас изпепеляваща любов и дълбоко уважение!Бъдете щастливи, влюбени, радостни във всяка една минута която споделяте с любимия!

На всички които не могат да не се видят лично с Трифончо пожелавам сладка и пивка маса!Много настроение, смях и все пак любоооооооов!
....Там където има вино, има и любов!

Добре Дошла в отбора p_rs
Да ни разкажеш нещо, имаш ли желание?
Детенце, колко см се роди, колко кг....просто разкажи за вас Hug
pipiole Много ми беше приятно да те видя разнежена Simple Smile

...и по този повод, искате ли да кажем по едно нещо което просто не можем да ИМ кажем....

...И днес сме с тебе семейство
имаме прекрасно дете
родено от обич неистова
моя болка и сладка сълза.

Бъди до мене ,Мили мой!
И в през годините наши
нека любовта не избледнява.
Вричах ти се ,и сега го правя
обичам те ,знам че си моя съдба....

Отреден за мен си
в дебелата книга
моя половинка в добро и в зло!
Държиш ме за ръка
в живота сивкав
и аз не чувствам  тъга.

Благословен да е денят
в който  ме срещна
и любовта си ми даде в дар!
Аз искам да съм твоя надежда
за теб да съм вълшебен дар!

Не зная какво бих правила без теб, любими!....Аз просто те Обичам!

Прекрасен, чуден, пълен с много любов и весело настроение желая на всички Ви от сърце!
Ваша Съни!

....няма да ме забравите, нали.....просто едно наздраве за моята изпепеляваща любов в тъй самотния ми ден...

# 84
Здравейте , бъдете пияни от любов много ЩАСТЛИВИ много обичани .
Аз на моя мъж искам днес това да му кажа като естествено намя да го направя тъй като сме в разрез.

Видях във теб студенината,
величествена, горда и жестока,
почувствах в мене тишината,
изгубихме си вярната посока.

Ти беше грешка от начало,
защо последвах те, не знам,
подлъгах се по детски замечтана,
готова всичко да ти дам.

Сега сама съм, и ти си сам,
невярващи, студени и презрени,
а вярната посока някъде е там,
скърбяща за душите ни ранени.

Дано се осъзнае преди да ме обезвери напълно !

# 85
  • София/Осло
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ВЛЮБЕНИ ГУГУТКИ
НЕКА ЛЮБОВТА И ВИНОТО НИКОГА НЕ НАПУСКАТ СЪРЦАТА ВИ
Hug Hug Hug Hug Hug

# 86
Здравейте момичета!
Много поетично- романтично го давате
Дани, мерси за рецептата. аз си я записах и ще пробвам, че много отдавна ми се иска ама все не се сещам. А относно здравословните проблеми - какво мислиш за витамините за деца?
Добре дошла на новата мама, P_rs! ще се радваме за подробности около теб и детенце   bouquet
Деска, душо какво означава това в подписа ти  Баткото-12 г. Малчо- 2 г.   З-то фазник до 29.04.08

Аз пожелавам на всички влюбени да се все така и още по-влюбени, да бъдат обичани и глезени жени.
А на тези, които са загубили вяра в любовта - да им се случи нещо толкова романтично и хубаво!

Честит имен ден на Титко-бандитко!   Heart Eyes

ето малко снимки от нас. Има и от разходката в зоологическата градина от градината на Ади Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219291

# 87
  • Пловдив
Деска, душо какво означава това в подписа ти  Баткото-12 г. Малчо- 2 г.   З-то фазник до 29.04.08
Joy  Joy  Joy
Мариска, това е третата фаза на Дюкан, и ти беше там преди година Simple Smile

# 88
Joy  Joy  Joy
Мариска, това е третата фаза на Дюкан, и ти беше там преди година Simple Smile

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaа
аз да взема да се върна ли  Mr. Green

# 89
  • Пловдив
Ми идвай , земаме те ведната Wink Ама май нямаш нужда  Flutter

И аз да се обърна с едно пожелание за днешния празник към вас. Преди години учениците ни го бяха пожелали на учителите. И тъй като беше в техникума по транспорт е специфично и оригинално:

НЕКА ЛЮБОВТА НИКОГА НЕ ЗАГАСВА ВЪВ ВАШИТЕ СЪРЦА, КАКТО ДВИГАТЕЛЯ НА СТАР ЗИЛ СЛЕД ОСНОВЕН РЕМОНТ!!!

Общи условия

Активация на акаунт