Красиви СЕПТЕМВРИйски мами за корици модни са избрани

• 17 823
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
И аз ще се напъна, но не знам как ще успея. Тогава ми се пада да пътувам за София и данос е прибера навреме  Praynig

# 196
Нямам претенции за дата!

# 197
Уини, Дидорани, бъдете живи, здрави и силни   bouquet Пожелавам ви любов в семействата  Heart Eyes

# 198
  • Sofia
Добро утро, дами!!!

Много къснобудни сте днес  Laughing Аз се понаспах чааак до 7.50  bowuu На Габи мрънкането му мина по средата на миналата нощ. Изведнъж си стана същото дете, а тази нощ си спа(хме) много добре  Praynig Егати кътниците  #Cussing out
Та, GALL-че, има светлина в тунела и за вас Mr. Green

Днес времето е невероятно: грее слънчице, топло е... ще е прекрасно за разходки Hug

# 199
Добро утро Simple Smile

Ранобудни сме, ранобудни сме Ани Simple Smile Станала съм в 6.30, а другите спят.

Завиждам ви за хубавото време. Тук е мрачно засега. Плановете ни са днес на гости и утре на рожден ден на приятелка Теова Simple Smile

Да се похваля, че си харесахме къща с голяяяям двор  Party Направиха ни проверка за ден и половина и вчера получихме писмо, че сме удобрени да я наемем  Party Доволна съм много. Ще се местим на 15ти март.

Ето, закуска даже ''сготвих''  Grinning

# 200
Уини, Дидорани - честит рожден ден (от вчера  Embarassed )   bouquet

Фрида - честит рожден ден и на теб   bouquet

Македа - честито за къщата  Hug

С отборът дребосъци отиваме да се готвим за разходка.

# 201
  • Остров Приятелство
Добро слънчево утро,
Ммммм мляс закуска - ела и в нас да направиш Laughing

Оооооооооооооо от вчера много ме боли пусти корееем Confused

Та значи първи жички за водички за парти славно на 29.02  Mr. Green
Rady
tajgi
GALL78 - а шефа ти да внимава, че да не му отидем на гости Sunglasses
danisport
s_sunny
Winny
Пипи_лота
Мечо Пух
pipiole

aniK - Вярвам, че ще направиш всичко възможно да дойдеш - макар и по-късничко, пак ще те чакаме Hug
Фрида Теб да чакаме също, нали?! На 29 е сега за сега Hug
mama rosi Мълчиш.......ххммм не е добре таз работа Naughty Без теб на къде Praynig
Deysi Защо няма да можеш - ама хич ли?

Хубав слънчев ден пълен с хиляди красиви моменти желая!

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 10:35 от s_sunny

# 202
Ще гледам да дойда но към 22 часа
ако все още сте там
и ако не забравя
че ще помагам на свеки с мартенички,но ще гледам да дойда само кажете къде
бягам че терминаторката ме вика

# 203
  • Sofia
Само аз ли съм пропуснала р.д. на Фрида  Embarassed
БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА    bouquet

# 204
newsm59 nbirthday newsm67  Gift newsm38 Gift  bigdance2  ura  4uu Tada  costumed034 newsm20 bdbaloni baloni hbday happy bd baloni
Фрида да си жива и здрава.Каквото си пожелаеш д ати се сбъдне и скоро братче на сара да омесите

АНикне си само ти забравила заРД на Фрида и аз също Embarassed

# 205
Много ви благодаря.
За 29-ти ведрия ми каза "върви на майната си", демек с вас съм. Къде и от колко часа?

# 206
Чакаме Съни да каже, тя е организатора Grinning

Аз лично съм навита за Атлетик отново.

# 207
Мислим, мислим по въпроса със Снежанка:-) Часа предполагам е стандартния - 20.00 ама това е неофициална и несинхронизирана с шефката информация:-))

Цветелино, много си убава, да си здрава и щастлива и по-спокойна, ведра и социална:-) Обещавам да ти издиря един прекрасен виртуален букет по-късно. Сега бегам да храня дребосъка.

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 19:34 от Winny

# 208
Моля да ме извините за късните поздрави за повечето от вас, но на всичките рожденички ви желая от сърце много любов, спокойствие и усмивки!

Нас продължиха да ни плашат за Боян, последно вчера малко се поуспокоихме. Остава само още едно изследване, след което ще идваме до София да го консултираме със специалисти и ако пасне на датата ще дойда да се видим. Малко е вероятно, но ще ви пиша.

Имам чувството, че всички сме в криза с мъжете  Tired

Снимки не съм качвала скоро, поради тревоги и липса на време, но се надявам скоро да мога да се коригирам. Целувки за всички Heart Eyes

# 209
Уини- Mr. Green
Аз специално не съм ви почерпила още, искам да е със собственоръчно правената ми торта.

Общи условия

Активация на акаунт