Красиви СЕПТЕМВРИйски мами за корици модни са избрани

• 17 816
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Спешъл за Фрида Hug Heart Eyes

# 211
Добро утро и благодаря!

# 212
  • Варна
Здравейте мацки! По разходки ли сте?
Ние бяхме семейно навън, но предиобяд. Сега уж всички спят, ама най-дребното нещо мънка  Tired
При нас не е много розова картинката, че Мони е болна - има кашлица и сополи, без температура, на сироп и вит.С и малко хомеопатични е, но утре пак ще я водя на лекар. Няма да ходи на ясла поне до вторник, помолих старата ни гледачка да я вземе за през деня, че баща ми много ме ядоса  Sad Иначе няма начин да я изолираме в другата стая, както каза педиатърката, Маги е вече контактна, тъй че все едно. Все пак изкарахме почти два месеца заедно двете деца без разболяване, цяло постижение  Grinning
Иве, какво става при вас?

# 213
Алекс държах Елито 2-3 дни изолирана в другата стая, нито това, нито маски ни спасиха от грипа. Дано успеете  Praynig

# 214
  • Остров Приятелство
Здравейте,
На първо място
Честит Рожден Ден Фрида!Много здраве, късмет, любов под път и над път желая от сърце!
Значи сега за сега потвърдилите сме си едни и същи Hug
Фрида Кажи на мъжо ти да си яде ушите Mr. Green
Надявам се и ти mama rosi, да се присъединиш Peace
И даааааааааа с Winny го замисляме, как да Ви направим по засмяни Heart Eyes
Ще кажем, до към сряда с точност - проблем ще има ли, късно ли ще ви е?
Ivy Пу пу пу всичко да е наред с Боби Praynig Praynig Praynig - всичко ще бъде наред Peace
Много, ама много ще се радвам да се запозная лично с теб - дано да успеете и да те видим Hug

Хайде до после, че Калоян ме чака Heart Eyes

П.С. ако искате ми вярвайте, нооооооо аз съм много, ама много заспала - този постинг седи за пускане от има няма 17.ч....е, застреляна съм  ooooh! Mr. Green

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 19:47 от s_sunny

# 215
Съни, с тази си реплика той ми каза, че няма проблем Laughing

# 216
  • Остров Приятелство
Еми тогава да си яде дУпЕтО, да си яде Mr. Green

# 217
Среднощен поздрав за кърмещи, за заспали и незаспали  Heart Eyes
Алекс за хидроцефалия има съмнения, ама почти ги отхвърлиха, все пак смятам да се консултирам със специалисти в Софето.

# 218
  • Sofia
Ivy, веднага отворих в нета да прочета за какво става дума, но нямам много време Sad Стискам палци в София окончателно да се отхвърли тази диагноза  Praynig Лекарите много обичат да плашат  #Cussing out

# 219
Иви, и аз набързо погледнах в нета, че съм скарана много с медицинската терминология. Моля се да отхвърлят на 100% диагнозата и това да е в резултат на добре обосновани изследвания, а не на грешка  Praynig Praynig Praynig Прегръщам ви силно - теб и децата!

Ние вчера бяхме на РД и добре изкарахме, но днес съм болна. Sad А имам да чета толкова много   Tired Заминавам, че времето е започнало да ''лети'' напоследък...

Лек ден и ползотворна седмица   bouquet

# 220
Добър ден Hug

Иви- дано се отхвърли тази диагноза Praynig

Македа- оздравявай                bouquet

Ние вчера бяхме на Витоша- беше страхотно.Грейна слънчице, Ивайло покара малко ски(за 5 минути Joy), после почна да се мята в снега и да рови.Обаче  на връщане не можа да засп в колата, заболя го ухото, рева нон стоп.Явно му избива кътник.

Аз съм на работа, цяла седмица ще си кукам самичка, всички тичат по задачи.

Но ми е кеф, че времето се оправя.Днес даже съм се облякла с пола bowuu

Приятен ден на всички             bouquet Heart Eyes

# 221
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Ivy За какво говориш мила! Cry Пожелавам от все сърце всичко да е наред и да е някакво ужасно недоглеждане Praynig Praynig Praynig
Късмет!С каквото мога съм насреща!

Момичетааааааа
Да Ви попитам нещо важно - Тъй като има три поредни почивни дни заради 3март, и може в последния момент да речете да забегнете нанякъде, а петък е много удобен ден за таквози решение Mr. Green много Ви моля, да го решим тези дни ще можем ли да се съберем всички, или да го отложим я за 7ми или за по следващия петък Simple Smile

Оооох Ivy, Ivy ама много се притесних - за какви срещи, за какво чудо говоря ooooh! Ти как си, съпругът ти изобщо какво става?Не питам за кака Ели, защото е още мъничка и не разбира - хммм всъщност може и тя да е изнервена нещо, та нали всичко усещат Confused Как е тя?

# 222
  • София/Осло
Иви  Praynig Praynig Hug Heart Eyes
Миличка , не си мисли най-лошото...милите ми слънчица те златни..дано всичко се оправи скоро  Heart Eyes Heart Eyes

# 223
Здавейте мацки,

Съни, добре си се сетила да питаш, че да се сетя - ние ще ходим до Мелник и Сандански и може би ще тръгнем в петък или много рано в събота сутринта  ooooh! Реших да водя ДАрко да диша там въздух три дни, нали уж бил лековит.... и до Велинград съм замислила да го водя в следващ удобен момент. Тоя бронхит ми взе здравето. Май сега върви на оправяне, но пък сега малко кашлял и не било достатъчно да отхрачи секретите  Rolling Eyes и аз .... друг път го карам да не кашля, а сега пък го карам да кашля ....  Crazy

Иве, миличка, абсолютно е нормално при тия проблеми и притеснения от някъде да избие и за съжаление между мъжа и зената избиват най-лесно нещата, вярно, че и по-лесно се оправят после, но е тежко   bouquet  Praynig Дано отпадне категорично тази диагноза  Praynig Praynig Praynig

Лека вечер на всички  Heart Eyes

# 224
Иви това е много страшна диагноза  Cry Моля се, от все сърце да не е истина Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт