Дано се задържат така нещата
А, и му давам чай от босилек с мед (против кашлица). Вече не знам какво да предпиремам
Чудех се дали утре да го пускам в яслата, но ако си е така без Т, весел и яюен, ще го пусна.
Мно'о са модерни

(чакам на готово
(чакам на готово 
Надявам се скоро всичко лошо да е зад гърба ти
направо ужасно. Дано частната още функционира, а на тази жена дали пък няма да размисли съпруга и
Е сега прочетох, дано да сте намерили решението 
Пепе пускам ти ги в скайп, Ани прати скайп или поща да ти ги пратя и на теб 
И при нас положението се изтърва.от страхотен режим сега се гоним като врагове...завивам - става, завивам - мамооооооооооо, завивам - искааам бодааа, завивам, карам се - мамоооо имааам пиш
и така до към 23.
Не икам лягам, не икам децата, не икам каквото се сетите... търка очите, две не вижда, но не иска да спи. Аз и хванах цаката - храня я, изпишва се, обличам пижамата, мятам я в кошарата да четем приказка (най-накрая стигнахме до приказките). Преди да я сложа в леглото я питам иска ли нещо, ако не - съм я предупредила, че вече край и точка. Ако вземе да ми прави номера и поставям два избора и няма място за трето нещо и приключвам въпроса. Общо взето като я отрежа и почва искам тати
щото при тати всичко минава
Като прочета приказката ляга да пеем песнички и заспива окончателно, репертоара ми застрашително нараства, всички музиканти да се чувстват заплашени
Каквото и да правех все отиваше до 23, но вчера успяхме до 21:30 и съм супер щастлива
Вкъщи супер спокойствие
Боян плаче само като му се доспи (пу пу) и аз се размазвам от кеф. Тия 6 месеца ми бяха ужасно тежки...Като не плачат е толкова хубаво с две деца...мислех си, че ще откача вече
Дано окончателно да сме приключили с този кошмар. Боби се заиграва сам в кошарата или зяпа Елито когато тя си е вкъщи, тя пък е почнала да се заиграва сама без да иска непрекъснато да сме при нея...Какво да ви кажа, сега искам малко да си почина и да помисля малко и за себе си и за мъжа си 
Не знам какво да подаря на мъжа за 14ти, а аз си избрах вече подарък...
и то при тези температури 100% има някакъв проблем 
И аз мисля като Пепа

Ако газта излиза толкова скъпо ...
То и токът май има увеличение от февруари, сметките са бомбастични 
Само не обръщай много внимание на мъжо, че е рано за трето... май...
За сметка на това на всяко събуждане е супер кисел и трябва да гушне "зайченцето бало", "деалцето" и "лякото". Снощи по нощите слизах до колата за "деалцето"
Веселба 

А за ината какво да ти кажа
Отдавна съм в клуба
Имаше едно гадже преди време дето го работех така Ако искам нещо му казвам , че не го искам и той го правеше
Действаше безотказно
А като знам , че и немога да го гледам аз и го оставям на бавачка още повече издивявам. Ако направи гърч ? Досега не е правил де ама знам ли ?
Фармацефтичния бизнес е един от най - печелившите в страната . Моя син вдигне ли Т. минава на широкоспектърен слаб АБ а всяка година от август започвам да му давам респивакс и зимата сме добре.

супееер, най-после!! Да ги нагушиш всички специално 

И даже дете и мъж спинкат още, багаж не съм стегнала, но за тук откраднах време
.
Много ти се раздвам, че си спокойна вече
Думите са излишни! Снимките ''говорят''!

съгласна съм с всяка нейна дума!
Няма да показвам картинките от агенцията сега, че да не разваля магията! Ако е истина всичко това, ще се местим там и ще покажа. Ако пък не е - здраве да е. Поне си помечтах, че даже го сънувах тази нощ

И каква е тази нова визия, дето не ни я показваш, а само пусна мухата, а? Дай едно фото деееее 

За антибиотиците- напълно съм съгласна с мнението ти.На мен като малка са ми разширили черния дроб от АБ, и сега съм много внимателна.За съжаление има случаи в които наистина се налага да се пие. 
Мацки и чавета.
Така ени е см едемократично семейство.Затова не мога да ти дам съвет н осе радвам ще всичко е ОК 
да оздравяват
темичката е прекрасна.Човек как да не обича покрай тази темичка Св.Валентин и да не измисли нещо
че по лесно ще расъня детето отколкото да го преспа.Изчитаме една приказка или я разказвам и малко измислям и с плюшените играчки с койт оспи-4 наброй-1 кравма ,2 мечета но на й си обича мишката рататуй.Другите ги слага да я пазили през ноща от лошите.
и като ги нареди на възглавницата за нея няма място и си слага главата на баща си на корема краката в мойта уста и так аспи.После едва едва я премествам ев кошарата й.Ако ни вид инякой каква смешна картинка сме 
Намерих си Р-т за свадбата и за сега ми остава най трудното да си избера рокля.Щото си харесах две но трябва да
-10 кг но и тях ще махна до май.Доста трудно намерих ресторан такъв какъвто искам.важното е че всичко е близо.Ритуална Красно село ,църква зад хотел родина и р-т градина Славия
добро настроени е и слънчице от Лозенец.
За срещата аз съм за! Когато решите без 23 и 24.02. тогава няма да съм в София. С колеги отиваме да се масажираме в хотел Медите в Сандански 

Пожелавам да не чуваш плач скоро. Направо косата ми се изправяше като чуех Они да плаче с часове. и сега се стресирам от рев