БЕБЕТА ЮНИ - 17

• 9 940
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
а някой има ли мнение за количките на  чиполино туини?

# 76
 А вижте какво намерих.Това е по повод,че преди време се чудехме кога в кой месец влизаме....И на мен все не ми беше ясно Laughing

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3882911

# 77
Тия темички за колички и кошарки яко ме хвърлиха в действие обаче. От няколко дена преподреждам гардеробчето на дъщеря ми за да видя какво си имаме и какво ще ни трябва още. Оказа се обаче, че чаршафчета, одеялца и юрганчета си имаме и то доста запазени Grinning. И от мерак извадих всичко и ги изпрах hahahaМного миличко ми стана като ги гледам нещицата за бебо Heart Eyes и някак си вече го приемам като реалност, въпреки че корема е голям и то непрекъснато се обажда от вътре Heart Eyes.
А междудругото имаме си и много хубава люлка, която ще използваме в началото - ще я снимам и ще кача снимките  Wink.
 Но има и доста нещица които трябва да се купят и така ме е разтресла шопинг вълната, че нямам търпение да тръгна по магазините да пазарувам вече, както само аз си знам hahaha, но има време и затова.
Софийските мами, били ли сте в магазин Джъмбо и какви са ви впечатленията за магазина, стоките и цените. Защото аз бях в Гърция в Джъмбо и ми направи впечатление, че цените са доста достъпни, дори и по ниски спрямо тези в бг а и избора е голям и имам намерение да пазарувам от там  newsm78. Но има време  ooooh!
Ама така съм се размечтала вече, че нямам търпение  Crazy

# 78
galika81 аз бях в JUMBO миналата седмица.Ами мнооооооого сладички неща за бебоци има.Абе всичко има.Аз с голям интерес разглеждах.
А цените са много добри и достъни според мен!!! Hug Wink

# 79
  • София
Здравейте момичета, не съм влизала няколко дни, то даже и спорпве вече са се заформили. #Crazy Margarete честита племенница  newsm51.

За количките и аз се заинтересувах, това дето му викат зимен кош не е за зимата, а си е кош за новородено. Тези колички, които се водят летни, но уж ставали и за новородено, защото имали легнало положение, май не са много удачни за новородено- доколкото разбрах можели да повредят гръбнака на бебето, защото нямат солидно дъно. Много внимавайте какво купувате, защото тези неща са доста сериозни.

За стволовите клетки и аз отдавна си мисля и май съм на варианта ЗА. Много неща са обяснили майките в тази темичка. Едно нещо ме притеснява само - във всички договори за съхранение никой не ти гарантира, че след 5-10 години тези клетки ще са годни за употреба. С други думи - те си взимат парите, а на теб ако ти се наложи след някоя друга година - клетките може да са "повредени". Както знаем в БГ всичко става. А иначе лечението със стволови клетки тепърва ще намира приложение и това е една много голяма переспектива.

Само ви съветвам като си избирате банка за съхранение да гледате дали им валиден лиценз от МЗ. Друго екипа, които взима стволовите клетки е специализиран, ТОВА НЕ СЕ ПРАВИ ОТ ИЗРАЖДАЩИЯ ЛЕКАР. 

Осоляването ми се струва голяма лудост. Аз доколкото си спомням newsm78 потата като физиологична течност не мирише, миризмата зависи от бактериите, които нормално се намират по кожата. Повечето бактерии не могат да живеят в солена вода и може би това осоляване ги убива newsm78. Zlobcho ти може също да се включиш с някое обяснение

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 00:13 от vesi21

# 80
: margarete ,Преслава ми е любимо име,ако не успея да наложа Виан като вариянт,може да си имаме адашки GrinningКак ви звучи-Виан Кисьова?Нещо дразнещо има в комбинация с фамилията,жалко,самото име много ми хареса-може би заради книгата(Шоколад),страхотно ми подейства.
Ами и Виан ми харесва и Преслава. За момче също- Преслав, ама моичкия каза Не. Щото аз нали по едно време бях направила един списък с 40 имена, той се спря само на 5.

konida, супер име, библейско, международно. Ама нали и щерката така е кръстена. Именият им ден е на 22.07.

The sleeping, аз бях писала за H&M, но съм виждала само детски дрешки, за големи- не.

За стволовите клетки още го мислим, но не сме го и проучили достатъчно въпроса.

# 81
  • Вече в моята си приказка...
а някой има ли мнение за количките на  чиполино туини?

Аз лично нямам мнение /по разбираеми причини/. Цената им обаче не е много висока, според мен - около 330 лв. Знаеш ли кое ми е чудно - как влизат през врата, при положение, че са доста по-широки?

Milenita_, да, ето тази е много сладка Но дали са удобни тези колела - задните? Не са ли много големи и не достатъчно маневрени? newsm78

# 82
Аз забравих да питам Margarete какви постановки е гледала последно. Simple Smile Ще ми е интересно, защото театърът е едно от малкото неща, които ми липсват тук.

# 83
Добро утро на всички Hug

Цитат
А вижте какво намерих.Това е по повод,че преди време се чудехме кога в кой месец влизаме....И на мен все не ми беше ясно Laughing
Ау , Мишаа притесних се! По тая табличка влизам след няколко дена  в 6 месец Shocked Голям майтап newsm78
Времето си минавааа и минавааа и накрая да не стана в 9месец без да се усетя  Joy
Днес и аз тръгвам на една обиколчица по магазините! Crazy Ще разгледам, а може и да купя нещо tongue    jumpuu
Лек ден на всички и много усмивки Wink

# 84
  • София
Здравейте,

за колички понеже и аз нищо не разбирам разпитах моите приятелки с деца и почти единодушно ми препоръчаха на Чико една за 380 лв беше, но модела ми е букмаркнат в офиса и сега не мога да ви го линкна. Казаха, че трябвало да издържи докато ми трябва, та ще видим. Мисля, че се води комбинирана.
А аз видях една в Sky City на Hauck мисля че беше и евтина, а изглеждаше добре. Някой знае ли я тази марка, защото на мен ми е съвсем непозната. Дайте отзиви ако имате за въпросния Hauck?

# 85
Сайта им:
http://www.hauckuk.com

Мисля, че бяха англичани. Количките, поне едно време преди 3 год, тежички идваха.

# 86
Здрвейте момичета!  Hug
Аз съвсем се обърках с тези колички newsm78,направо незнам как ще си избера.Все се ровя в интернет ама те са толкова многооооооооо ooooh!.Дано се спра на някакъв варянт в скоро време
MiRa_55 тази количка ми хареса.Някаква от този вид май ще е  Thinking
А вчера как съм се смяла...Бебо се разрита и,защото приятеля ми никога не е усещал ритничетата ,та аз му викам "бързо си сложи ръката.Бебо рита". И той веднага си я слага,ама бебо веднага спира....И той ми казва "Нищо не усещам"  След малко пак така ....Сигурно 4 пъти му слагах ръката и бебо веднага спираше да рита... Simple SmileАма много яд ме хвана.А и той много иска да го усети ама явно ще трябва да издебнем някой друг момент Simple Smile Голяма веселба

# 87
Лелееее....вижте какво клипче намерих по повод ринтичетата бебо в корема на майката!!! Laughing Crazy

http://www.clip4e.com/play_bebe_rita_v_korema_na_maika_si.htm

# 88
Здравейте и от мен  55
Не знам как е при вас,но моето бебенце понякога така силно ме рита,че даже усещам болка долу ниско,и започвам да се притеснявам дали е нормално,а особено ако лежа по гръб много се върти, пишете ако и при вас е така.

# 89
здравейте мами Simple Smile

моите като се разритат голям смях пада, но мене никога не ме е боляло от ритничетата.

Общи условия

Активация на акаунт