Отговори
# 120
Хай  Mr. Green
Абе тя срещата много далеч била  ooooh! Аз си мислех, че тези дни и се глася, пък то като погледнах календара - чак след 2 седмици  Wink

Ей,скоро ви похвалих,че толкова много пишете,че не мога да ви изчета,сега пък спряхте съвсем Laughing
 Да не ви изчезва постоянно нета като на мен,бясна съм на КТВ-то,от другия месец ги сменям,не знам още с кого,но напоследък  връзката я няма никаква.

Катико, за съжаление не можеш да ги смениш КТВ-то. Първо защото КТВ вече не съществува и второ защото вече няма друга кабелна телевизия в Сливен, можеш да избираш само между цифровите  Peace А иначе кабелната е много зле напоследък, защото все още настройват каналите към новите честоти - така ще е до към края на февруари  Peace

# 121
Катико, за съжаление не можеш да ги смениш КТВ-то. Първо защото КТВ вече не съществува и второ защото вече няма друга кабелна телевизия в Сливен, можеш да избираш само между цифровите  Peace

newsm78 как така ги няма КТВ? А какво стана и с Кейбълтел? Иначе в момента май това, което КТВ предлагат е най- изгодно.

# 122
Didun4o,най-голямата ми мъка е именно,че имаме кабелна,а почти не я ползваме(аз не съм  фен на тв-то,а пък на мъжът ми не му остава време от работа Mr. Green)А когато си избирах доставчик,не ми се обикаляше и буквално се спрях на първата възможност,т.е пуснах си кабелна и интернет заедно ,тъй като ги предлагат само в пакет.

# 123
Съвсем се омотах,кой го има и кой го няма Joy

# 124
Ехоооо, добро утро, има ли други гламави кат' newsm78 Бре, няма кой едно каВенце да тури таз' сутрин  Whistling

# 125
Ехоооо, добро утро, има ли други гламави кат' newsm78 Бре, няма кой едно каВенце да тури таз' сутрин  Whistling

Заповядай!

# 126
  • Сливен
ееей мацките къде сте  newsm78
много тихичко и безлюдно е днес тук
то много студено и за разходки не става Naughty
а на който не му се чисти все пред компа дреме Mr. Green

# 127

Заповядай!

Mersi beaucoup, Sevde!
P.S. Така ли се пишеше "мерси"  Thinking Embarassed
Аз вече пия следобедното. Направих една разходка по женски, обаче нищо не си харесах, да му се не види!

# 128

Заповядай!

Mersi beaucoup, Sevde!
P.S. Така ли се пишеше "мерси"  Thinking Embarassed
Аз вече пия следобедното. Направих една разходка по женски, обаче нищо не си харесах, да му се не види!

със "С"  Simple Smile

# 129
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХОООООООО
Как ви мина деня момичета.........днес ви няма никакви......аз днес бях на пазар....нали ще почваме ясла че накупих много дрехи.......и други неща.......
Хайде лека.........до утре

# 130
newsm78 как така ги няма КТВ? А какво стана и с Кейбълтел? Иначе в момента май това, което КТВ предлагат е най- изгодно.
Няма вече КТВ, защото КейбълТел ги купиха и сега кабелната е една, т.е само КейбълТел  Peace

# 131
Няма вече КТВ, защото КейбълТел ги купиха и сега кабелната е една, т.е само КейбълТел  Peace

newsm09 е на това казвам изненадваща новина!!!! Имаш ли представа от кога е само една кабелната?  Сега дали няма да вдигнат цената  newsm78

# 132
 Ей,ще падна вече,а аз прочела на по-предна страница,че някой е доволен от КейбълТел,и бях готова да се местя на него,а то се оказва едно и също Laughing

# 133
  • Сливен
Сега дали няма да вдигнат цената  newsm78

мхм
Доколкото разбрах вече е 18 левчета  Close

# 134
Сега дали няма да вдигнат цената  newsm78

мхм
Доколкото разбрах вече е 18 левчета  Close

Аз съм на кейбълтел и нямам проблеми. Цената ми е старата - 15 лв. Преди бях на мобифоника , но кейбълтел купи и тях.  Peace
 Т.е. цената си е същата.

Общи условия

Активация на акаунт