Отговори
# 195
  • Под Сините камъни
Ехо!Къде сте бе сливенски мами?

# 196
Ако видите кола с ей тоз знак отгоре

БЯГАЙТЕ!    Joy

Това съм аз!

# 197
Хахаха....ДОбре ще внимаваме Simple Smile
Да не почна курсове?

# 198
...'що старите динозаври не пишат newsm78

Кате, вие на кой етаж бяхте  Thinking А на нас не ни позволяваха, понеже до нас имаше едно детенце с вирусен грип, а срещу нас жена с жълтеница... Tired
Севе, браво на теб....хайде пожелавам ти скоро да се похвалиш, че си шофЬор Wink

# 199
Кате, вие на кой етаж бяхте  Thinking А на нас не ни позволяваха, понеже до нас имаше едно детенце с вирусен грип, а срещу нас жена с жълтеница... Tired

Дидке, ние бяхме в подземието Simple Smile Само една хлебарка видях за 4 дни там   Mr. Green А вие къде бяхте?

mamasewi, кога почна курса? А аз от такива коли се пазя от около месец, щото и Добито се подвизава в една такава  Joy Ама тя вече е напред с материала и скоро даже на изпит ще се явява.

Oooo, didun4o, я стига само чете, ами вземи да пишеш как сте, що сте.

# 200
Дидка, много се радвам, че са ви изписали! Сега остава бързо да се дооправите!

Севе, колко парички е сега курса? Ти "В" категория ли караш?

Лек и красив ден на всички!  love001

# 201
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ И МНОГО УСМИВКИ НА ВСИЧКИ

newsm08
 family 1swing

# 202
....предлагам едно силно кафенце за събуждане ....и най-вече за мен  Mr. Green
Станах в 6 часа и се наслаждавах на слънцето, на планината... в моята си кухничка без никой да ме притеснява bowuu
животът е пракрасен Heart Eyes

Хубав ден Hug

П.С. Кате, ние бяхме на третия етаж PeaceВ подземнито бяха само ромЧеТА Mr. Green
Точно преди 8г. пак бяхме там, в същата стая...с Миро (за малко тогава да го изтървем Tired)

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 09:07 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 203
Добро утро и от мен!

Дидка, добре завърнали се и благодаря за кафенцето!

Ние сме добре, но не пиша щото тези дни нещо съм си "глътнала" граматиката и думите не ми идват, пък и няма кой знае какво ново при нас. Иначе ви чета редовно.

Стискайте ми палци, че днес ще ходя да подавам документи за детските в Социално подпомагане. Направо не ми се мисли, като ги знам колко са велики там и колко ще чакам, ама няма как.

Спорен и слънчев ден на всички!

# 204
Добро утро и от мен, благодаря и аз за кафето и слънчевото настроение, което влива Дидка в темата  bouquet
Дидка, Миро ли е бил болен преди осем години newsm78....кажи как е Мишето сега!

Аз не пиша по същите причини като Лони,няма нищо хубаво, с което да се похваля напротив....

Поздрави и на Силвето, което събужда темата сутрин Hug

Успех на Катето с яслата, а и на всички други дечица Peace

Лонка, здрави нерви на теб мила днес, и успех Hug

Нели не пише, как ли е?

А за Ренка да не говорим.....влез кажи само едно дзак,единственото ти оправдание за невлизане ще е само ако този път си била в Рим например Laughing Hug

# 205
Здравейте момичета,
пиша тук за първи път,но иначе ви чета редовно.Реших да се допитам до вас ,защото ми трябва специалист УНГ в Сливен.Ако някоя от вас знае или е чувала за добър такъв спец.ще се радвам да ме упъти.Порових се и в Здравния,но нищо не открих(може и аз толкова да съм гледала),затова питам вас.
Лек и спорен ден на всички!  bouquet

# 206
  • Стара Загора
Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Момичета нека спазваме Правилата.

# 207
   Здрасти!

Marti82, за УНГ не мога да ти помогна . На нас ни се е налагало само веднъж и ходих при д-р Драгнев , но не беше нещо сериозно .

Севе, колко парички е сега курса? Ти "В" категория ли караш?

Споразумяхме се за 320 лв.  категорията е В.

Кате , карам го от тази седмица, така че съм по опасна от Добито!  Joy

# 208
 Дидка,много се радвам,че сте си вкъщи Hug

Марти82,на предните страници има коментари точно за УНГ специалисти,но предполагам си ги прочела.Чувала съм хубави думи за Котов,а миналата година имах проблем със сливиците и ходих при един,от който съм много доволна,но не работи със здравна каса.

Кате Евро,питаш ме за яслата,в която ходеше моята дъщеря.Не знам какво да ти напиша,като че ли мнението ми е по- скоро положително.Децата са добре обгрижвани,никога не съм съм взела детето си гладно или мръсно,но относно начина ,по който ги занимават има много какво да се желае.В коя групичка сте и при кои възпитателки?

# 209
И аз да пожелая добро утро на всички сливенски мами и приятен слънчев ден днес! newsm51
Марти82, и аз миналата седмица точно това питах тук. Отидохме при д-р Нелия Маркова в 3-та поликлиника. Доволна съм с единствената забележка, че трябва да се изчакат няколко клана от ЦК да минат преди да влезеш.

Общи условия

Активация на акаунт