Отговори
# 180
Здравейте и от мен HugМного отдавна не съм влизала защото в къщи нямам нет а на работа не ми остава време.По въпроса за яслите Сияна тръгна на 1г.и 1 месец.Колокото е по- малко детето толкова по- лесно свиква.После захитряват и по трудно се приспособяват, поне така си мисля.Сияна сега е в Даме Груев, ама скоро ще я местя, защото вече сме в Дружба и ми е доста трудно.Това от мен пожелавам на всички един прекрасен ден, без болни дечица и с много усмивки въпреки лошото време.  bouquet

# 181

Rolling Eyes това пък какво беше.....Дидке ти ли го постна?

# 182
  • Под Сините камъни
Здравейте и от нас.Някой май ни шпионира?

# 183
  • Под Сините камъни
http://www.mandja.com/images/stories/cofe/heissgetraenk.jpg  я да видим дали ще мога да ви почерпя с едно кафенце

# 184
Пеце браво, напредваш Wink Благодаря за кафето, че от ангажименти не съм стигнала до него Hug
Ей това същото можеш да го постнеш като натиснеш бутона с картината и между скобите поставяш този адрес и готово  Laughing

# 185
Еййй Дидка,как сте?
КАк е малкия?Оправя ли се вече?

# 186
  • Под Сините камъни

# 187
.. мили мои  Hug
благодаря на всички Ви за хубавите думи и пожеланията  newsm51

Имам да оправям багажи, перални - тук един куп дрехи за гладене и подреждане ooooh!
Исках да ни изпишат, че там лудвахме rotfImao...и най-вече дребния Tired Не дават да се ходи по коридора и познайте как му се стои само в стаята Confused Пеце, тук също от отдавна не ликуват с пиницилин... Peace
Август като беше с бронхопневмония го лекуваха с Амикацин(това в детското отделение) и Лендацин Thinking, а сега само с Матадокс (май така се пише newsm78) Всеки ден ще ходим да му я бият...

Благодаря на Лонка и Катето, че ми телефонираха  bouquet...ама вии какво, мислехте, че ще се оттървете от мен за срещата ли Crossing Arms

Целувки и до после

# 188
 С чувство за хумор както винаги! Simple Smile    bouquet  Praynig

# 189
С чувство за хумор както винаги! Simple Smile    bouquet  Praynig

Hug
ЛюскЕ мА  Mr. Green ти намери ли кой да гледа деТИто на срещата Wink

...сетих се да питам катяТЯ как отслабна там...в болницата.
Аз ли нещо не съм наред, ама май качих едно килце и пак съм.....57 Joy
А за МироТО съм подготвила един камшик, че в стаята ни е меко казано УЖасТ

# 190
Идването ми все още е под въпрос....
Карикатурата важи Simple Smile  hahaha

# 191
  • Под Сините камъни
Люске да подготвяш почвата от сега.Като няма баби нали има тати да го гледа той.Нищо няма да му стане на детито и на ТаТкоТо да го гледа 2-3 часа

# 192

Добре дошла на Дидка!!!

# 193
...сетих се да питам катяТЯ как отслабна там...в болницата.
Аз ли нещо не съм наред, ама май качих едно килце и пак съм.....57 Joy

Дидкеее, добре завърнали се  Hug
Ами аз отслабнах там, сигурно щото нас не ни спираха да ходим по коридорите и докато бяхме там поне 20-ина пъти се качвах до 3-ия етаж да търся сестрите  Laughing

# 194
  • Сливен
мацките здравейте 4470
мерси за отговорите по повод мойте р.д. терзания Wink
Дидка-добре дошла  bouquet дано малкия сладур скоро е ок baby_neutral

честити ходещи крачета на Мирко smile3539
и пак да попитам Blush(че съм попаднала в творческа криза Whistling)-някакви свежи идейки за детски покани за рожден ден Thinking
предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт