Отговори
# 165
  • Под Сините камъни
За там разбрах че болницата се спонсорира от чужбина ако не се лъжа.Да не говорим повече за болници дано не ни се налага да ги посещаваме.А сега да ви се похфаляМоят син проходидави почерпя скромно newsm38  food010

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 13:30 от Пеца

# 166
Ух, не знам какво обсъждате болници и АБ, но дано детенце се оправи, стискам палци Praynig да попадне на добри лекари, с разум в главата Rolling Eyes И аз се 4удех къде из4езна Дидка, а пък то ooooh! Отсъствието и определено се усеща, темата едвам върви Rolling Eyes

Кате Евро дано яслата продължава да върви по вода...А някои има ли наблюдения как е в тази ясла на ул.Одрин, под площад Васил Левски?

iva i moni за ден-ден препоръ4вам дре6ки от Косарата, понеже има много красиви не6тица, малко скъпи, но все пак е първи рд, нали? Wink

Пеце мерси, да ти е живо и здраво детенце.

Ание в4ера казахме "та-те" bowuu

# 167
Deni Iv,права си,че няма смисъл!А за тази ясла нищо не знам,моята дъщеря беше в яслата до ХЕИ.
Пеце,честито,да е жив и здрав!

# 168
  • Под Сините камъни
Дени_ ив моята дъщеря ходи там  ако става въпрос за същата (тази под касата на  кейбъл тел нали)аз бях доволна малкият също го записах там на 3 януари и живот и здраве на 8 септември тръгваме на ясла

# 169
Филипа ходи В 13 ЯСЛА до Туб болница.....и ХЕИ май е там.Макар че живеем в Дружба я записах там защото на нашата в Дружба бях я записала първо но точно преди да започна да я водя и почнаха ремонт и аз се отказах от нея.А и за тази ясла до Туб болница съм чувала добри отзиви....и първия ден останах с добро впечатление....дано и в бъдеще е така.Катико ти с какво впечанление си за тази ясла.....нали сте били там? newsm78
Пеце честито прохождане на малкия ще чакам с интерес да кажеш какво е избрал на прощапулника Peace
Стискам палци на Дидка и малкия......... Praynig
Хайде лек следобед и да няма болни дечица  bouquet

# 170
  • Под Сините камъни
ние само раздаваме солена питка намазана с мед не спазих целият ритуал защото на Алекс бях забравила да редим предмети за професия и реших и на малкия да не правим зада не се чуства каката ощетена.А пък и  така е по интересно да е изненада с какво ще се захванат след време

# 171
Пеце защо толкова рано се подават тези документи newsm78... и какво то4но се иска като документи? Rolling Eyes

# 172
  • Под Сините камъни
Ами има много желаещи.И не се подават документи отиваш записват го в  една книга и седмица две преди датата на коята трябва да тръгне на ясла отиваш да ти дадат документите които трябва да подготвиш там са листите за прегледи и тем подобни

# 173
Да Пецито е права вече има много деца и кандидатите за ясла са много.......затова се запиши по навреме .....и в Сливен стана трудно записването в яслите.Аз голям зор видях докато ни вземат .....навсякъде все казват че нямат места #Crazy

# 174
Уууу много сте писали бре......
Между другото и аз искам да запиша малката срещу Кейбъл тел....Там е добре....  Rolling Eyes
Пеце да ти е жив и здрав манинкия!!!!И Елито скоро ще тръгне....

# 175
Здравейте!
Стискам палци за Дидка и за малкия, да се оправят по - бързо Praynig!

Хайде стига с тези болести! Направо незнам, кога ще мине този болен период!Умръзна ми вече!

Пеце, честити ви крачета!

Сега,  пожелавам на всички, лек и усмихнат ден! smile3525

# 176
Стискам палци на Дитка за бързо оздравяване!

Велизар е в яслата в Д.Груев и съм доволна.  Мисля , че е важно на какви лелки ще попаднете!

# 177
Аз съм била в тази градина до жп линията...Лелките са много добри

# 178
Много благодаря на всички за мненията по въпроса за яслите  bouquet Остава да се запишем някъде newsm78. Ами септември като сме на 1г. и 5м. дали ще ни е рано Rolling Eyes, много сложна тя...хем искам да съм при нея, хем трябва да се работи, ще лудна...не мога да взема решение #Crazy

Лек и спорен ден на всички!!!

# 179

Общи условия

Активация на акаунт