Отговори
# 60
Абе  Дени аз съм тук Simple Smile Теб те няма
Тези дни малко се поизморих щото малката евче изобщо не иска да е седнала и само върви и ми е взела огъня....

# 61
Дуц, я сподели откъде закупи и на каква цена. Добра идея.  [/color]

Купих ги от ибей излязоха около 12лв.  Sunglasses Другата година се обади по-рано и ще ти взема Hug
Ако решиштея дни - заповядайте на гости Wink

За кухнята - голям приоритет е...като бяхме навън толкова завиждах на мамите, които взимаха храна на дечицата...

Лека вечер...  bouquet
Пъзелче, ти къде ходиш (ще ходиш) на фитнес newsm78

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 21:52 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 62
 Hug
По въпроса за детската кухня - аз съм страшно доволна от нея. Готвят много вкусно според мен  Wink В понеделник винаги яденето е постно  Peace А що се отнася до количеството на месото - мисля, че за цената, която плащаме е предостатъчно  Peace  А и по принцип си плащаме за 200 мл храна, а на нас много често ни пълнят бурканчетата до горе, а те са 350-400мл  Wink Не знам вие от какво не сте доволни  Rolling Eyes

За срещата...аз съм съгласна и на двете дати, в смисъл и на двете да има срещи, пък, който на която може да дойде  Grinning

Кате, по повод Св. Валентин, все ще намерим с какво да се напием - я с кола, я със сокче  Wink Пък и може вместо да препием, да вземем да преядем  Mr. Green

# 63
Гледам за манджи си бърборите  Laughing, аз тая седмица ще започвам захранването на София с картофено пюренце. Сега само чакам да ми донесът истински селски картофи и се развихрям да и готвя. Голям ми е мерак, дано ми хареса скопостите. cook

Диде, с приятелката, с която щях да ходя, бяхме говорили да ходим в новия фитнес, до бившия магазин Младост, зад кино Българка, но днес като тръгнах сама, реишх да отида в този, който Рени ходи, защото е само за жени а и вече е изпробван. Така, че при мен е ясна целта само мястото доуточнявам, абе важното е че тръгнах пък все някога ще стигна.  Joy Joy Joy

# 64
Добро утро на всички!

Гледам за дтската кухня си говорите.... Аа тя работи ли вече? newsm78 Хич не съм разбрала... smile3502 Хаха.

Какво стана със народните танци? Ходите ли? Кажете, че и аз искам...

Лек и усмихнат ден на всички! Целувчици от мен и Рости!  love001  love001  love001

# 65
ДОБРО УТРО ......
МНОГО УСМИВКИ ДНЕС ВИ ПОЖЕЛАВАМ.....

newsm62

# 66
Добро утро и от мен!
 За детската кухня - верно удобство е, ама на мен ми идва много далеч. Като е топло, добре - съчетаваме разходките с вземането на храната, ама в тия студове... Rolling Eyes
 Иначе на Рали й харесваше. Обаче, за толкова време, вече може и да е отвикнала. Не зная, ще преценя на пролет, ако ми идва в повече готвенето може пак да я запиша. newsm78
  Свършвам с писането, че малката ще събори апартамента!
 Ползотворен и хубав ден на всички!

# 67
Добро утро ...

Днес сме с юначетата в къщи  Crazy ВикЧЕ има Т, кашля, Мишата е само с кашлица и сега се гледаме Wink
Весела къща ще сме Joy
Ние сме на чайче

Силви, май още никоя от нас не е ходила на танците - аз имам такова желание, но все нещо изниква (дали не си намирам оправдание Mr. Green), а и сама не ми се ходи Tired
Дано другата седмица всичко е наред и съм на линия  Peace

...хайде и да не изневерявам на традицията  Wink

Балони с хелии продават на магазин Кристал под хотел Сливен и в магазин Холис в Дружба до пазарчето.....Възглавници сърца големи има в Косарата.

Мерси, дано имам време да отида, ама май плановете ми ще отидат по дяволите Tired

# 68
Добро утро!!! Мммммм, чудничка закуска! Само дето ще се възползвам единствено от кафето, че нещо.....не ми хареса кантара вчера Sad
Лек и приятен ден ви желая, въпреки студеното време!

# 69
 Peace записче

# 70
...днес никой не пише  newsm78

# 71
  • Сливен
     Хайде,Диде,и аз ще се запиша. Grinning Как е лудницата у вас  Wink,с двамата малчовци? У нас е по-малка от колкото у вас   :lol
     Лек и усмихнат следобед  Hug

# 72

И аз това забелязах. С това темпо ще я пишем един месец тази тема.
Ама и аз не пиша. Щото хем много работа имам и не ми остава време, хем и нещо настроение нямам и хич не ми се пише.

# 73
Приветче Simple Smile
Каде се изгубиха всички?Никой не пише...Само кафета се раздават,а никкой не пие.....Що така? Може би всички са в треска за 14 февруари..... Simple Smile   Heart Eyes

# 74
 Здрасти и от мен!
 Аз бях писала днес и то много повече от обикновено,но ми се разпадна връзката,за десети път днес, точно като го публикувах и... много се ядосах Laughing И по този повод ви моля да споделите,кой ви е интернет-доставчикът,аз съм на КТВ и въобще не съм доволна.
 Дадох глас в анкетата и за двете дати.Мнооооооого ми се среща и излиза Laughing
 Дидка,купи ли сиропа,аз се отказах,сега давам на Мила цитросепт и се надявам да има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт