Отговори
# 75
...някой да има карта на Метро ако може да ми каже номера си да си сваля онлайн каталога, че моята не мога да я намеря Confused
Мерси  bouquet

Катико - не  Confused
За нета - и аз съм на КТВ и да ти кажа днес много време нямах интернет, но пък по принцип съм доволна  Peace
Скоро щях да се интерисувам от Мтел бокс...ама се чудя все още newsm78...а за БТК не ставаме, понеже нямаме домашен телефон Peace

# 76
 Дидка,нямам карта за съжаление.И аз КТВ-то,когато не прекъсва,що годе го долюбвам,но ме е яд,че е задължително да ти е включена и кабелна телевизия.А тъй като в къщи такава почти не се гледа,не виждам смисъл,по-добре да дам парите за по-бърза връзка например.И ние нямаме възможност за БТК,а офертата на Мтел е с ограничен достъп доколкото разбрах.Тъй че продължавам да се чудя Rolling Eyes

# 77
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
 newsm08

# 78
Добро утро !
Слънчев и усмихнат ден!!!!!     bouquet

# 79
Добро утро на мамите и децата!
Приготвяте ли се за утре???

Дидка аз проверих за Мтел не си заслуйава има6 само 5000 МВ на месец а таксата е 20 лв.

Аз съм към Кеибълтел и не мога да се опла4а.

Приятни приготовления за пеазника момичета!!!

1dating newsm64 newsm71 newsm39

# 80
Добро утро на всички сливенски мамчета и съкровища! Hug

Търся свестен УНГ лекар. Нали ми е първо бебче, не съм още наясно с много работи. Напр. ако имаме проблем с ушичките и гърлото,нашето педи не може да ни помогне,нали? Трябва да отидем при специалист. Какво ще кажете?

# 81
аМИ ТЕ СВЕСТНИТЕ НЕ СА МНОГО НО В 3-ТА ПОЛИКЛИНИКА -Д.Р. СТАЙКОВ

# 82
Благодаря ти, Люска, за бързия отговор. И един е достатъчен, стига да не ни изписва лекарства за деца над 2 г., като нямаме още 6 месеца и др.подобни. Всички сте се срещали предполагам с какви ли не случаи в тази връзка. Confused
Извинявайте на всички, че намесвам в темата за празника този неприятен въпрос, ама к'во се прави?... newsm78  bouquet   

# 83
  • Сливен
     Здравейте,мамчета и малчуганчета.Как е кухнята?Децата отвикнаха ли или си я хапват?Гого много добре си хапва.А тези,които за пръв път взимат храна как я понасят дечицатаа/
     Лек и усмихнат ден на всички и много  Hug

# 84
Приветче мацки wavey
Ще чакам да разказвате как мина празника,малко и аз да се потопя в романтика...макар и чужда Mr. Green

Дидке, нищо не казваш за кухнята...колко "манджи" сготви Hug как са децата? дано да е само вирус и да мине и замине  Praynig

Ренка липсва доброто ти настроение,къде си? Тези дни се надявам да командировам майка до теб да ти донесе нещичко...има ли вече ясното по въпроса с новата директорка, персонала...основните продукти ли пак ще купуваме? Ако знаеш нещо разбира се, иначе ще кажа на майка пак да вземе пакетирана храна Peace

Прегръдки на всички Hug

П.П. Аз ще изпусна и този купон явно,че в нашата къща винаги се случва нещо непредвидено... ooooh!

# 85
Мис Претенция аз от личен опит ще ти препоръчам доктор Нелия Маркова в трета поликлиника.Ние от ройдението си все някакви проблеми с ушите имаме.Много е внимателна и добър специалист.
А Люска не се сърди ама тоя Стайков само дето не ме оперира без норма.Оказа се че на моите години такава операция си е доста опасна.

Обаче съм на мнение че всеки има право на избор, и ако не си доволен винаги може да искаш второ мнение...

А за кухнята евала!Ние супите нещо не ги харесваме( то какво да им яде като са си пълна вода) обче виж другите неща задължително се изяждат. baby

А къде ще е срещата???

# 86
leleneeistinaАми ние сме доволни от него да ти кажа.....Вече си има отделни случаи....... ние при него ще ходим да режат на малката езика че е с вързано езиче,....

# 87
Тук съм хора....ама нещо не ми остава време напоследък,само попрочитам от тук-от там  Grinning
И вий кво си правите?
Диде,тез белезници кво ще ги правите утре бре?Ще играете на "Чичко полицай" вечерта,ааааа?  Twisted Evil Още трябва ли ти карта?
Иве за Медвен нищо не мога да кажа още...на място ще се разбере за какво става дума  ooooh! Пък досега нищо никой не е носил в "Приказките"  Rolling Eyes Оргнизирайте се,кой с каквото може и ако изобщо може и да носи там-храна ли ще е,пари ли,дрехи ли-знаете къде да ги носите.Аз тия дни ще видя кога ще ми остане време и ще прескоча да попитм за спално бельо една позната.При мен пристигна и долно бельо за децата от Русе  Grinning
Ми май това имах да казвам...айде бай ви   bouquet

# 88
  • Под Сините камъни
Здравейте мацки аз пак съм без комп,но сме нагости и ви навестявам набързо.Специалист УНГ се сещам за д-р Йордан Котов в окръжна болница мисля даже че е завеждащ отделението.За срещата да свиркате че незнам до кога ще съм без комп.Приятна вечер на всички и весело изкарване утре на всички влюбени.На болните да оздравяват бързо Hug Hug Hug

# 89
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! newsm51 newsm51 newsm51!!
Да сте много, ама много влюбени днес, а ако НЕ - има и Трифон зарезан... за всекиго по нещо! Crazy
Ренка, би ли ми казала какво събирате за децата и до кога трябва да ти донесем нещата, ако решим да купим? Благодаря ти!

Иве, как са децата? Няма ли да си идваш вече?
Дидка, как е в новата кухня? Целувки за юнаците (малките)!

Лек и усмихнат и влюбвн ден! По - внимателно с алкохола! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт