Отговори
# 90
ЧЕСТИТ СВ.ВАЛЕНТИН......
СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ
http://www.vbox7.com/play:f4228515

# 91
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!!!

Желая Ви щастие с любимия човек, независимо дали ще има букети, вино и т.н. важното е да се обичате и като си го гушнете да сте сигурни, че той е правилният избор Hug

Чух една песен по телевизията на Силвия Кацарова и ми трепна душата, аз Ви поздравявам с нея  bouquet
http://www.vbox7.com/play:056cab06

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 09:20 от Iva M.

# 92
Честит празник на всички!

# 93
Ох, при мен ли само толкова трудно се влиза във форума...отнема около 10 мин., за да стигнеш там където искаш ooooh!

Силве, благодаря ти добре са децата/на дявола памук в ушите/,Рости как е, мина ли и киселото...
За идване мога само да мечтая, уви... Tired

# 94
  • Сливен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА,
да сте живи и здрави  bouquet
и винаги пияни от любов Wine Glass

# 95
Честит(И) празник(Ци) Wink

За да съчетаете двата празника в едно, Ви пожелавам винаги да сте пиянИ от любов...
Наздраве!!!

Ренка, не мерси - Нели ми даде номер  newsm51

За белезниците - не знам  Laughing трябва да вържа и дребните и тогава да си играем на гоненица из стаята  newsm68
Иначе вчера пуснах един колет за БейбиТО  Two Hearts купих голяма, розова възглавница, опаковах я, вързах към нея един балон с хелий "Обичам те" Mr. Green, картичка и с куриер я пратих до МиролиО....
И Миро днес за капак си дойде на обяд в къщи  ooooh! и куриера го оставил пакета там  smile3503 ...колежките му се питали какво е това, понеже не пишело име Thinking...и мислили, че си има ОбожаТЕЛКа  newsm48 т.е., че не е от мен Mr. Green
Бях резервирала и маса във бившия Савулен, но го отмених, че не ми се остават малките  ooooh! ама нищо - здраве да е  thumbsup

Силви, ще им предам целувките  Heart Eyes...два дни не спим...Вики пак е с бронхит, и двамата са на АБ - Суметролин...обаче, Миши го повръща и не знам как ще се възстановява това дете Tired Ако на някой му е скучно - да заповяда в нас  Stuck Out Tongue Winking Eye

Еве, Миши уж хапна първия ден манджичката, но от вторник майка ми взима ...и храним кучето  newsm53
Другата седмица няма да взимам, че не купих купони, но се надявам за по следващата да взимаме пак Peace

Целувки

П.С. Някой пита за срещата - в Пещерата ще е Wink

# 96
Ренка, би ли ми казала какво събирате за децата и до кога трябва да ти донесем нещата, ако решим да купим? Благодаря ти!

Силве,купуваме пакетирани стоки-ориз,боб,леща,макарони,нишестета,захар...също така козметика-клечки за уши,превръзки,шампоани,веро....плодове-по-дълготрайни-ябълки,портокали....също така стари наши и на тези с по-големи деца дрехи ще свършат страхотна работа  Peace
Ей такива неща.Смятам до края на месеца,най-късно първите дни на март да отида.Искаше ми се да закичим мартенички на дечицата  Grinning

С Катето(сливен) днес мъдрувахме над една идея....като се видим на срещата да съберем някой лев..ако можете и колкото можете.Сметнете го..10 човека x 5лв. да се отделят прави 100лв. ей така без много усилия.Чакам отзиви - дали се одобрява.Искам само да кажа предварително,че абсолютно никой не се задължава да дава....все пак е въпрос на фин. съст. в момента и ми е пределно ясно,че не всеки разполага дори и с 5 лв. в опр. момент  Confused

Честит празник на всички!Много,много любов в семействата ви и никога да не ви оставя...без нея сме загубени  Hug Hug Hug
[/color]

# 97
Диде,страхотна изненада  Hug Hug Аз едно време,когато с Митко бяхме пресни-пресни му бях изпратила огромен букет в Миролио  Grinning Ама Бейбито видя ли вече изненадата?Пък карай за Савулена..тъкмо по с време ще изпробвате белезниците  Wink За срещата-за мен е все едно къде ще е  Hug не държа да е там.

# 98
ЧЕСТИТ СВ.ВАЛЕНТИН влюбени гълъбчета!!!!
 newsm51 Two Hearts Heart Eyes

Нека много любов стопли сърцата ви, а винцето да стопли и възпламени страстта на днешния празник.

Бъдете обичани.

# 99
 newsm78 newsm78 newsm78
РЕНИ
Ааааааа май 10 човека*5 лв не е равно на 100 лв...............или аз нещо бъркам...... newsm78

# 100
newsm78 newsm78 newsm78
РЕНИ
Ааааааа май 10 човека*5 лв не е равно на 100 лв...............или аз нещо бъркам...... newsm78

Еми грешка де  Tired изкукуригах вече  Crazy

# 101
 Stop СПОКО на всеки се случва.......... Grinning

# 102
Диде,страхотна изненада  Hug Hug Аз едно време,когато с Митко бяхме пресни-пресни му бях изпратила огромен букет в Миролио  Grinning

Вярвам, че се е сюрпризирал  reverance но той знае, че съм по изненадите bowuu...след 12 години знаедно се радвам, че не ми е минала тръпката да го правя...макар, че на моменти не заслужава Crossing Arms
А ти не пречи да продължаваш да му пращаш букети....аз много обичам дори и да няма празник да му правя разни изненадки 1dating
Като бяхме в Канада и ...нали там се провежда Формула 1, та бяхме на нещо като парад и аз пратих една готина, Яка мацка да го нацелува  Joy по бузката де Mr. Green ...а аз снимах  tooth

Ренка, за идеЯТа съм Peace
Другата седмица ще отида и аз да напазаря нещо за сладурите в Медвен...а ти имаш ли някакви новини от там?
Чувала ли си се с Радост?

# 103
честит ви празник желая ви винаги да сте влюбени и много обичани

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 15:11 от KIKI13

# 104
Май само аз не съм честитила....
Е,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Много любов,щастие...и всичко най-най Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт