Немски валентинки и други животинки - тема 61

• 16 632
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
ШОШИ, чрд. много здраве и секс, останалото е маловажно.  bouquet

# 196
хора, дано не ви драzни , но не се сдържам да пусна един линк zа едно момиченце
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267084.0

# 197
мен подобни линкове НИКОГА не ме дразнят. четох..........трагедия. това е най-големият ужас. да можеш да помогнеш на детето си, а да нямаш пари за това и да живееш в държава, в която хората се чудят кви боклуци да си купят, а не вземат да се вдигнат да пометат с определени министри плочките пред министерствата им.
да се налага събирането на пари от частни лица за животоспасяващ медикамент е безобразие, при условие, че министрите нон стоп си сменят автомобилите и обзавеждането на кабинетите. гадове мръсни.
рових из нета. за муковисцидозата има даже вече надежда, че може да бъде преодоляна напълно. въпроса е да се помогне сега на това дете.

Сопранов, предай на другарката Лиска, че я фермисваме много.
сопранов, много сложно изречение си сътворил, кака. пак обаче за секс иде реч. ма що требе да те сексува със шибадахата на голфа. много си алчен бе кака, а и формата не пасва, ако ме разбираш кво искам да кажа.

# 198
Мате, благодаря, 4е попита какво работя, обикновено ме питат какво работи съпруга ми. Аz, не 4е работя, не работя, но си мисля, 4е не ми ли4и. Мърzи ме, но не ме боли! Нищо не работя и пари не полу4авам и zатова си мисля, 4е нямам конто. А може и да имам, а аz да не zнам zа него. Има ли как да се провери? Само zа да zнам колко пари имам в него, нищо друго не искам да zнам, кога е отворено, от кого, zащо - няма да се интересувам. Бре, zамислих се! Би било добре да се zнае, преди да по4на да живея В някого. Животът ме яде, оба4е процесът не е zавършил.
А утре как ще се поzнаем? Аz поzнавам Перла, но тя не идва навреме на срещите. (Помня, Перле, помня.  Grinning)

# 199
  • в сърцето на един мъж...
Пипе, няма страшно, аз обикновено съм точна на срещите Wink Ако Перла закъснее, аз ще съм там. Пък то като се види на една софра много мадами - ясно е кой е.
Мате, аз пия бе, не пуша, ама пия Laughing Само нефт и тежки фракции на нефта не употребявам Mr. Green
Шоши, да си жива и здрава още веднъж! Да те обичат, да те слушат и само хубави моменти на имаш!  bouquet
П.С. Мате, аз имам и повод да почерпя Wink

# 200

4естит рожден ден, ШоШи   bouquet  Бъди винаги оби4ана, Щастлива и zдрава   Hug

# 201
А утре как ще се поzнаем?
Oтговорът е тук  Wink
кафето се намира на ъгъла на клопщокстрасе и барлахщрасе. явката е в петък, 15 число, от 14.00. за да  се разпознаем носете молим или запален брой на вестник работническо дело от 15.02.1972 в лявата ръка, или 2 кила шкембе-дамар в дясната. Mr. Green
всички желаещи са канени да присъстват, някъде някой беше питал за кого се отанся поканата. за всички желаещи е. ако Брат  Пит чете тук, също може да заповяда.

# 202
мерси Пипе, за поясненията. задоволяват ме. тва се казва мъжка приказка. така де, дамска.
предполагам, ще се познаем. толкова много леко откачени жени с нетуземски произход се надушват. аз например изглеждам така....
http://de.youtube.com/watch?v=8FQ_S9MXxZA

# 203
Ау, Лиска с бан! А докога е така знае ли се? Аз се чудя защо не отговаря дали не иска тя да организира нещо. Може пък да сбъдне отдавнашната ми мечта да открия в Берлин ресторантче с уютна обстановка и ВКУСНА кухня. По възможност и да не дерат кожи вътре Mr. Green Ах, и да не се пуши в заведението, забравих да вметна Simple Smile

# 204
  • Primum non nocere !
Честит рожден ден Шоши!   bouquet
Много късмет, много подаръци и много целувки!

На всички останали, много любов, цветя и рози и повече бутилчици за празнуващите  зарязването на лозите.

# 205
Здравейте,
я за протокола да се представя и аз - на 35, омъжена, с дете и без конто  Wink. Приятно ми е да се запознаем вируално!
Ще дебютирам на срещата в Мюнхен, ама нали стана дума сега, та да си кажа накратко Simple Smile.
Чета ви редовно, някои съм ви притеснявала на лични, ама в темата не съм писала.  
Много сте готини всичките!
До утре  Sunglasses!

Честит празник на всички празнуващи   bouquet!

# 206
  • в сърцето на един мъж...
Мате, утепа змея с прашка с тва видело Joy Искам да ти кажа, че моя син ти е най-дивия фен  bouquet

# 207
сметам утре да се барна пак в тези одежди, естествено в партнерлок с детето. само дет от тва видео съм качила 10 кила. не от видеото де, а от папкане.. нейсе.........
жалко, гея, че не ме видя синът ти на фашинга. ето една снимка.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219198&photo=4

# 208
Аха,бандата zа утре се zаформя по_голяма.Има6е една мама,пак в МÜнхен,мисля spongebob бе6е ника,Мате,ако иска6 я питай дали има интерес да дойде.Има и оЩе една мама,но тя не ми отговаря като пи6а,така,че не вярвам да има желание zа среЩи с нас.

# 209
ако ги заплаша с мутри или обещая по буркан с лютеница на калпак за идването, дъл ша фане декиш newsm78

Общи условия

Активация на акаунт