Във Варна шетат мечки бели, за слънце пролетно сме зажаднели! - 35

• 15 456
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Данинка ами салса има само в събота и неделя и доколкото разбрах в неделя ще са от 6:30 ч., но ако наистина те интересува веднака ще провера със сигурност. Защото е весело и се разкършваш, и си е разнообразие. А и това че е в почивните дни си е удобство.....и мъж ти може да гледа челядта за час.  Grinning

# 106
  • Варна
Пижу де ходите бе душа? аз бях в Сабросо преди Найден да ме окупира  Laughing

# 107
пък аз играя WOW малката докато спи Mr. Green и си поглеждам Травиана, от време на време Rolling Eyes
Я кажи за тая игра нещо , не съм я чувала, оф аз много се зарибявам на игрички ама скоро  не съм си теглила пък трябва щото ко да се прави в това лошо време  Tired

# 108
  • морето и сините вълни :)
аз може ли да се включа към ваща дружинка.Гледам ме има на първа страница-счико сте ми написали тъйк че няма кво да се представям
Добре ви работи детективското Бюро Joy Joy Joy

Моя малък Мъж е почти на 6 месеца.Гледаме се вкъщи и аз яко издивявам щото  таз люта зима ми действа на ПСИХИКАТА  #Crazy #Crazyвече
та чакам да  пукне пролет и аз да хуквам н аоколоградско пътешестиве с   возилото на детето Mr. Green Mr. Green
Ще се радвам да се запознаем Peace

# 109
Хелоу,мацки!
Как сте,как изкарахте този зимен ден?!
Аз днес излизах с малката,защото имах работа,и така премръзнахме с нея просто нямам думи.
Както бяхме навлечени,така като почнах да събличам Кристияна краката и все едно ги извадих от фризера.
Милото на какво го подложих днес,и мисля утре да не ходим никъде,защото го дават още по-студено.
А що се отнася до танците ,Как минаха днес?Разкажете с подробности,
че току виж и аз съм се навила.
Приятна и спокойна нощ!

# 110
  • Варна
Ето ме и мен   261uu Добре си потанцувах днес. Беше много забавно. Имаше доста хора, но повечето бяхме новички  Embarassed  Треньорката се съобрази с нас и показваше подробно стъпките. Друг е въпросът, че аз  трудно ги схващах  Laughing С две думи който харесва да танцува народни танци ще му хареса. Аз мисля пак да отида. Освен в неделя ще има и в събота тренировка от 14 ч.

Сега отивам да полегна, че краката нещо не ме държат.

Лека вечер

# 111
  • Варна
sofi82
WOW e "World Of Warcraft", играем на "The Bloody Crusades" разширението.
това е RPG Quest игра,ОГРОМНА е картата!
аз се кефя на такива, преди играех много зарибено "Diablo II"  Shocked
няма сингъл плей, он лайн се играе, по принцип е платена и маса хора я играят,ама ние с мъженце нацелихме някъв измислен безплатен сървър, дет кьорав човек няма и много тъпо - няма кой да ти помогне за по-сложните задачи Confused та сега май ще сменяме сървъра щот то става бахти сингъла Tired

# 112
Ето ме и мен   261uu Добре си потанцувах днес. Беше много забавно. Имаше доста хора, но повечето бяхме новички  Embarassed  Треньорката се съобрази с нас и показваше подробно стъпките. Друг е въпросът, че аз  трудно ги схващах  Laughing С две думи който харесва да танцува народни танци ще му хареса. Аз мисля пак да отида. Освен в неделя ще има и в събота тренировка от 14 ч.

Сега отивам да полегна, че краката нещо не ме държат.

Лека вечер
Я разкажи как е, кога са занятията само хора ли са или си има и танци..
Къде точно е, явно се минава покрай рецепцията ... каква е цената за посещение има ли и карти
Аз 12 години играх народни танци, сега сватбите ми идват на рядко

# 113
  • Откъм Варната
...Аз 12 години играх народни танци, сега сватбите ми идват на рядко

Ми ела у нас, щи пусна народна музика играй колкото искаш  Mr. Green

# 114
Вержи в Черно море сме душа, изгониха ни от полиграфията и се намъкнахме в хотела на тесничко, но пък е по-задушевно.

# 115

Радостта във вкъщи е голяма   bigdance2
     Ема на 5 месеца стана!  newsm32
     Не че нещо тя разбра  passifier
     но пък майка й от щастие направо полудя.  newsm44

# 116

Радостта във вкъщи е голяма   bigdance2
     Ема на 5 месеца стана!  newsm32
     Не че нещо тя разбра  passifier
     но пък майка й от щастие направо полудя.  newsm44

Честито ви 5 месе4е Heart Eyes и на рима го удари  bouquet

# 117
честито на Ема !! да расте все така засмяна за радост на мама!!!!;-))  bouquet Hug

днеска кака ни стана със запушен нос... newsm78сложих хомеопати4ните- Еуфорбиум,ама май ще търся нещо по-сериозно...я ,споделете за 7 годишно какво мога да слагам по-сериозно в носа>>>> #Crazy>>освен Виброцил,който е менте! #2gunfire
благодаря!!
Peace

# 118
[Добър ден ,момичета  bouquetДнес пак се разхождат hahaha бели мечки навън.Ей тази пролет е толкова далечно миражна.....Все пак някои мацки днес са в добро и приповдигнато настроение.

quote author=begbie link=topic=265600.msg6489500#msg6489500 date=1202804168]

Радостта във вкъщи е голяма   bigdance2
     Ема на 5 месеца стана!  newsm32
     Не че нещо тя разбра  passifier
     но пък майка й от щастие направо полудя.  newsm44
[/quote]
Честито пета месечинка на малката Ема!!!Да ти е жива и здрава и да слушка и с  hahahaдвете ушенца.

При мен и децата нищо ново ,освен че каката ни юрна преди малко да я вземем скорострелно от училище ,че я боляла главата и корема........пфуууу дано не е грип.......пак ще ходи с маска в къщи Shocked ама няма начин,иначе може да зарази малкото човече
 Аман от болести и заази Sick Искам лято ,слънце ,плаж и моРенцетУ.....  Joy Joy

# 119
  • Варна
Mery_red аз пак ще си похваля Ксилометазолин -а, аз само него ползвам и за мен и за Лора и за Найден  Peace , друго не ни действа
интересното е че мъжа ми е със хроничен синузит и по-добре му действат детските с по-малкия процент newsm78

Общи условия

Активация на акаунт