Във Варна шетат мечки бели, за слънце пролетно сме зажаднели! - 35

• 15 457
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Мерси много за пожеланията newsm03  Hug

Честито ви 5 месе4е Heart Eyes и на рима го удари  bouquet
А за римата: както нашият татко каза: ".......стихотворението аз видях и направо се насмях." rotfImao

# 121
Здравейте!
Най - накрая да се докопам до комп., от тези никнещи зъби няма мира. Докато пробият на мен ще ми излязат втори ред зъби.
begbie  честита ти месечинака да ти е жива и здрава!
Мойта бебочка е родена на 03.09. 2007 г.

Май наистина тази зима край няма. Все се надявам прогнозата за следващата седмица да е хубава, ама няма все ветрове, минусови тмператури и т.н.  На танците пускат, ли с колички? -  Laughing шегичка !

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 18:57 от pets

# 122
  • Варна
Здравейте,

Честити 5 месеца на Ема. Да расте здрава и усмихната.  bouquet

Коте, за залата се минава от задния вход на Черно море; в страни от Тропса. Вчера имаше доста хора (около 20). А относно картите и цените на предната страничка бях писала; да не става повторение  Peace

Уфф, да ви се  оплача - днес ходихме на дерматолог за Калоян и се оказа, че има Атопичен дерматит  Cry Много се притесних, защото ми обясниха, че е в много напреднала фаза. Ами аз докато чаках личната лекарка да го оправи и то станааа ooooh! Много ме е яд на себе си. Явно за всичко трябва да се ровя из нета, да проучвам и сама да се оправям. Щото иначе никой не го е грижа.  Close Та сега сме на много силни лекарства; надявам се поне да ни помогнат  Praynig
Такаа, излях си мъката. Не ми олекна, ноо  Heart Eyes

Искам вече да е топличко  Rolling Eyes

# 123
Здравейте момичета!Хич не ми е весело от няколко дни,незнам.Много зле ми действа зимата,като няма слънце и мен не ме огрява!!! Grinningднес дори имам РД,ама се чувствам супер подтиснато.Ще ходим сега на гости на свекито,тя ми организира купон.  bigdance2пък мъжо хукна за цветя сега,че забравил.ама луда работа ей!!!

# 124
Янинкааа, не се притеснявай, АД в момента е много "модерна" диагноза, за щяло и нещяло я поставят. А пък и се израства, така че спок. И внимавай с кортикостероидните препарати (ако са ви дали такива). Чувала съм, че добра козметика в този случай е А-Дерма (ЕКЗОМЕГА) или на Биодерма. Приятелка беше много доволна от хомеопатичното лечение на Соколова.  Peace
Аз набирам инфо - Да знаете частна ясла във Варната? Не детска градина, а ясла?

# 125
Yanina мерси много за пожеланията. Как г откриха този АД? Ние имаме едни малки пъпчици около устата / червени/. Педиатъра каза, че било от лигавенето. Забелязах обаче, че има и пъпчици / с телесен цвят/ на гушката. Вашите какви са точно?
Иначе това което съм чела за АД - израства се , тъй че споко  Peace, ще се захраните по-късно, което може би е още по-добре Heart Eyes
Всичко ще е наред  Hug

# 126
  • морето и сините вълни :)
брейййй благодаря за посрещането,много бяхте "ДРУЖЕЛЮБНИ" Rolling Eyes Rolling Eyes

# 127
Христинче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! С пожелания за много радост, ведро настроение и купонджийски дух днес въпреки потискащото време   bouquet  

begbie, мойто момиченце също има такива пъпчици появяват се , отминават и така отново и отново. Нистина са от обилното лигавене и бърсане. При нас освен от това се появиха и от моркова, после от билков гел за зъбки и така. Ситен червеничък обрив като на гдезденца. Ползваме едно френско кремче - АBСDerm peri oral , не във всички аптеки го има обаче струва към 10 - ина лева, но е много ефикасно и специално за случая. Но преди всичко се посъветвай с педиатър. Съвети за здраве и то на детенце не се приемат лекомислено.

ani-bani  не бъди тънкообидна  Heart Eyes ти си ни любимка  Heart Eyes

# 128
ани-бани добре дошла Hug

честит рожден ден на христина  bouquet

# 129
Здравейте варненски мами. Чак сега видях тази тема- срамота, знам. Досега не съм писала, но това ще се промени. Частна ясла има мисля в Малкия принц. А колкото до гадното време, направо ме побърква, защото така и така ми е трудно придвижването- трябва да раждам след 4 дена Praynig, живот и здраве,  и така и така се чувствам като огромен тромав пингвин, а пък и с това време съвсем се застоях вкъщи. Но да бъдем оптимисти, идва пролетта! Grinning 

# 130
Здравейте варненски мами. Чак сега видях тази тема- срамота, знам. Досега не съм писала, но това ще се промени. Частна ясла има мисля в Малкия принц. А колкото до гадното време, направо ме побърква, защото така и така ми е трудно придвижването- трябва да раждам след 4 дена Praynig, живот и здраве,  и така и така се чувствам като огромен тромав пингвин, а пък и с това време съвсем се застоях вкъщи. Но да бъдем оптимисти, идва пролетта! Grinning 
хе-хе очертава се прясно прясно бебче на хоризонта :baby_neutralДобре дошла HugПиши активно тези три дена ,а след това ще очакваме да пишеш още по често ,докато попълнението тъне в дълъг блажен сън между кърменията ти.Пиши ни ако искаш,разбира се - къде ще раждаш ,какво ще е бебенцето ,при кой доФтор....и така.  bouquet

# 131
  • Варна
еее ани-бани стига де! това че не сме писали нищо не значи че не сме те видели или че не искаме да говорим с тебе  Hug
всеки го е засмукал вакума на ежедневието, знаеш как е  Wink

нека те посрещна официално с "Добре Дошла !" и се надявам да не ни се сърдиш много  Flutter

PS ето видя ли изтървах и другото ново майче Crazy добре дошла и на sashy81

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 21:49 от Virginity

# 132
Yanina ние със Radina се включваме в събота на танците ама за през седмицата малко трудно  Cryче няма на кой да оставиме децата .Трябва да питаме и Troia може да се присъедини към нас

# 133

добре дошла  bouquet

дай от4ет къде ще раждаш при кой доктор Mr. Green

# 134
  Добре дошла sashy81 !   bouquet

Пожелавам ти най - бързото и безболезнено раждане на едно здраво и хубаво бебче!
Дай актуална информация за положението  Hug

Общи условия

Активация на акаунт