и на рима го удари 

Много се притесних, защото ми обясниха, че е в много напреднала фаза. Ами аз докато чаках личната лекарка да го оправи и то станааа
Много ме е яд на себе си. Явно за всичко трябва да се ровя из нета, да проучвам и сама да се оправям. Щото иначе никой не го е грижа.
Та сега сме на много силни лекарства; надявам се поне да ни помогнат 

днес дори имам РД,ама се чувствам супер подтиснато.Ще ходим сега на гости на свекито,тя ми организира купон.
пък мъжо хукна за цветя сега,че забравил.ама луда работа ей!!! 
, ще се захраните по-късно, което може би е още по-добре 
ти си ни любимка
, живот и здраве, и така и така се чувствам като огромен тромав пингвин, а пък и с това време съвсем се застоях вкъщи. Но да бъдем оптимисти, идва пролетта!
, живот и здраве, и така и така се чувствам като огромен тромав пингвин, а пък и с това време съвсем се застоях вкъщи. Но да бъдем оптимисти, идва пролетта!
Пиши активно тези три дена ,а след това ще очакваме да пишеш още по често ,докато попълнението тъне в дълъг блажен сън между кърменията ти.Пиши ни ако искаш,разбира се - къде ще раждаш ,какво ще е бебенцето ,при кой доФтор....и така.

добре дошла и на sashy81

Препоръчани теми