Днес денят е доста по- усмихнат, надявам се и вие да сте така! Между другото има частна ясла във Варна, защото детенцето на приятелката ми ходи там. Днес, малко по-късно ще и звънна да я питам за координати, защото не съм се интересувала, тъй- като нашият бъдещ батко не ходи на ясла. Но по- късно ще ви кажа къде е. А пък за раждането- в Окръжна болница, при доктор Скочев. Предният път раждах там и всичко беше идеално. Е, доколкото може за раждане де! Ще раждам естествено, така беше и първият път. Днес сутринта ми падна тапата и сега само седя и се ослушвам за някакви други признаци. За доктора, какво да ви кажа, не е от много приказливите, по-скоро има навъсено делово излъчване, но си върши добре работата и се чувствам спокойна. а пък на бъдещите мами, които се колебаят за болницата, горещо препоръчвам Окръжна. Предният път целия персонал се държа страхотно, просто дума не мога да кажа. И хем по време на раждането бях ужасна
Раждах в Окръжна болница. [quote author=sashy81
Раждах в Окръжна болница. [quote author=sashy81 
....Кофтарско е времето отново..явно пролетта се приближава със скоростта на
Е дано все пак пристигне навреме при нас ,че вече ми е крив света в тези брррр студени времена....Добре ,че поне до обяд съм на работа ,та иначе като заспи детето трябваше да вадя
от скука....ХА-ХА шегичка...ние сега сме в период на
притичване-задържане-поклащане-падане-задържане и отново напред в обиколките на стаите.
В един момент ми се завива свят...но поне за пролетта ще сме тъкмо за готови-стар по алейките...аз май ще приличам на това
задъхано препускаща след чАдото.

Слава Богу сега са добре, но тя е категорична че там повече няма да стъпи! 
Я ми разкажете, ако си спомняте де, на вас като ви падна тапата, след колко време родихте?
.....Моята дъщеря ходеше преди време,като беше първи клас в една частна занималня/зад църквата св.никола/-първото което може да поиска родителя е да се представи лиценза за работа с определена група деца.После същата занималня взе лиценз и за дет.градина...Ама незнам...
то сега май всичко може
Накрая и на мен ми скачаха по корема
като по мед и масло

Препоръчани теми