Във Варна шетат мечки бели, за слънце пролетно сме зажаднели! - 35

• 15 487
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
брейййй благодаря за посрещането,много бяхте "ДРУЖЕЛЮБНИ" Rolling Eyes Rolling Eyes

Или дребелюжни, както казва синът ми Laughing

ani-bani, добре дошла!  Hug

sashy81, и на теб добре дошла!     bouquet
Частна ясла в М. Принц няма. И по принцип във Варна няма.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 08:23 от baby_doll

# 136
ani-bani i sashy81 добре дошли момичета   bouquet
pets междудругото ние вчера имаме 5-а месечинка, а не daninka Joy
Както виждам вие сте с цели 9 дена по-големи от нас  Laughing
Ти къде ражда? Wink

# 137
Добро утро и от мен момичета! Много ви благодаря за милото посрещане и пожеланията! Grinning Днес денят е доста по- усмихнат, надявам се и вие да сте така! Между другото има частна ясла във Варна, защото детенцето на приятелката ми ходи там. Днес, малко по-късно ще и звънна да я питам за координати, защото не съм се интересувала, тъй- като нашият бъдещ батко не ходи на ясла. Но по- късно ще ви кажа къде е. А пък за раждането- в Окръжна болница, при доктор Скочев. Предният път раждах там и всичко беше идеално. Е, доколкото може за раждане де! Ще раждам естествено, така беше и първият път. Днес сутринта ми падна тапата и сега само седя и се ослушвам за някакви други признаци. За доктора, какво да ви кажа, не е от много приказливите, по-скоро има навъсено делово излъчване, но си върши добре работата и се чувствам спокойна. а пък на бъдещите мами, които се колебаят за болницата, горещо препоръчвам Окръжна. Предният път целия персонал се държа страхотно, просто дума не мога да кажа. И хем по време на раждането бях ужасна Embarassed, доста си повиквах, направо им се чудя как ме изтърпяха. Условията са добри има и самостоятелна стая, т.н. ВИП, макар че е доста пресилено. Аз бях там, няма нищо по- различно, само е с едно легло, вместо с две и има маса и нещо като фотьойл, естествено и баня. Голямото и предимство е в това, че близките ти могат да идват да те виждат по всяко време, иначе в другите стаи не пускат. А, и носят храната в стаята. Ами това е! То стана цял роман май! Ще ви пиша и ще ви държа в течение.  Grinning

# 138
Момичета, телефона на частната ясла е 616132. Казва се "Черепаха". Приятелката ми е много доволна. Имало и интернет адрес, но се пише с 4 отпред, после  dir.bg. Само това можа да ми каже, защото е на работа и не беше удобно да говорим. Надявам се да съм полезна.

# 139
Момичета, телефона на частната ясла е 616132. Казва се "Черепаха".

Черепаха не е ясла и няма лиценз за частна детска градина.
Иначе и аз имам позната, която беше доволна от тях, но детето й беше временно там.
http://4erepaha.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3

# 140
Добро утро момичета!
Днес има слънце ама си е студ  Mr. Green

sashy81  стискам палци всичко да е наред  Praynig

begbie видях и отдавна съм го редактирала  Hug Раждах в Окръжна болница. [quote author=sashy81
 За разлика от sashy81 мога да кажа много неща по повод на персонала ама като роди, че ще побеснея и ще ги наредя пак едни  Laughing Да стаята беше добра с две легла и баня, все пак ще раждаш а не си на хотел но персонала..........

# 141
Добро утро момичета!
Днес има слънце ама си е студ  Mr. Green

sashy81  стискам палци всичко да е наред  Praynig

begbie видях и отдавна съм го редактирала  Hug Раждах в Окръжна болница. [quote author=sashy81
 За разлика от sashy81 мога да кажа много неща по повод на персонала ама като роди, че ще побеснея и ще ги наредя пак едни  Laughing Да стаята беше добра с две легла и баня, все пак ще раждаш а не си на хотел но персонала..........
Моля ти се казвай веднага! Не се тревожи, не се паникьосвам лесно. Разбуди ми любопитството, така че бързо отговаряй! Simple Smile

# 142
Добро утро ,момичета. newsm03....Кофтарско е времето отново..явно пролетта се приближава със скоростта на  Animal Snail Е дано все пак пристигне навреме при нас ,че вече ми е крив света в тези брррр студени времена....Добре ,че поне до обяд съм на работа ,та иначе като заспи детето трябваше да вадя knit от скука....ХА-ХА шегичка...ние сега сме в период на  hahaha притичване-задържане-поклащане-падане-задържане и отново напред в обиколките на стаите. JoyВ един момент ми се завива свят...но поне за пролетта ще сме тъкмо за  готови-стар по алейките...аз май ще приличам на това  animal037 задъхано препускаща след чАдото.
От два дни моят синковец прави една магарийка голям майтап-Като кажа -айде нани бебе-нани ...и той както е прав в кошарата се хвърля по корем слага главата на една страна и като рибка започва да пляска с краката ...казва си нани-нани сам.....ама стои така две минути и после пак е прав.....явно го има за игра,а не наистина да се приспива самичък така.

.Хайде до после ,сега отивам да kaffeetrmker_2

# 143
  • морето и сините вълни :)
добро утрооо
здравеей Бременно мамче..хе хе ти скоро ,скоро ще с еобебиш гледам Peace

напрауу времето е под сяква критика според мен
Хме да та е яд че пече-хем  навънка   бели мечки се гонят #Crazy #Crazy

че и аз на всичкото отгоре нямам кафе вкъщи #Crazy Sick
И сега имам цепоглав Sick
айде лек ден на всички

# 144
  • Варна
уфффффф че съм простаааа!
мислех че часа на Лора за очния е в 11, сега видях че е бил в 8!  Banghead

а за Окръжна за пореден път се убеждавам че не струва!
една моя приятелка роди там на 11.01 . мъчили я 12 часа да ражда нормално, паднали тоновете на бебока, навикали я, скачали и по корема,а бебето било с увита пъпна връв, ама кой да види!!! тя отиде без уговорки и накрая се наложило даси платят на един лекар!!!
който все пак я изродил нормално! и като го родила бил полужив и дълго време не изплакал #Cussing out Слава Богу сега са добре, но тя е категорична че там повече няма да стъпи!  Crossing Arms
(много са ми интересни тея доктори- как така се налага- иначе какво - ще ме изхвърлят от болницата или ще ме оставят да се мъча и бебето ми да се задуши ли??бааахти !!)

сигурна съм че в ОБ има много кадърни,съвестни, нормални,любезни хора! за съжаление идиоти като тея осират пътя за всички останали  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 11:14 от Virginity

# 145
Добър ден и от мен!!!аз в окръжна неща и да си помисля да стъпна.Мноого корумпирани лекари има там!!!Много кофти ми мирише тая болница!!!
Днес как хубаво пече,ма си е  студенко май.Все пак ще изляза със Сашуната за малко,пък да видим!! Sunglasses

# 146
Мамчета направо ме разбихте! Съжелявам, че имате такива лоши преживявания в Окръжна. Аз имах уговорка с доктор Скочев, а той е шеф там, може би затова не съм имала проблеми. Направо ме шашнахте. Явно не всичко е така както изглежда! Нормално за нашето здравеопазване! Седя и си чакам нещо да ме заболи, че да се почне най- накрая с това раждане, ама не ще и не ще. Явно малкият пухчо е мързеливичък. Дано и като излезе да е такъв, че брат му беше малък звяр.  Sad Я ми разкажете, ако си спомняте де, на вас като ви падна тапата, след колко време родихте?

# 147
   Rolling EyesЕ туй чудо "Черепахата" как работи с деца ,ако няма лиценз за частна детска градина ShockedЧе те от общината ако разберат за това /ако не си мълчат по различни причини де/ще ги затворят .Стана ми чудно -градина без лиценз...че и като ясла да се гледат и малки бебоци newsm78.....Моята дъщеря ходеше преди време,като беше първи клас  в една частна занималня/зад църквата св.никола/-първото което може да поиска родителя е да се представи лиценза за работа с определена група деца.После същата занималня взе лиценз и за дет.градина...Ама незнам... bowuu то сега май всичко може
sashy
Ами при мен със щерката беше така-падна ми вечерта към 20.30.....до сутринта нищооооо...../ама бях в болницата  де..по ред причини/...сутринта към 8.30 ми спукаха водата ,после към 10 ми бухнаха системи и тогаЗи ма почнаФа контракциите......В 12 и нещо  бях зел-дал  #Crazy Накрая и на мен ми скачаха по корема  Shocked ,беба беше с осукана пъпна връв.,бам-кръц  епизоотомия ..ама изкочи де -къде ще иде .....Та така.....сега със сина минах къде-къде по метър./секцио/
 На теб успешно чакане на бебенцето...при теб ще мине   hahahaкато по мед и масло  bouquet

# 148
sashy81  ще ти напиша накратко, колкото е възможно! Отидох с течащи води(зелени), които малко поизцапаха чакалнята и приемната ама нали се сещаш, че няма как да ги стискам, имах адски болки. Но това не е оправдание за да не ти вика някоя сестра като чобанка. В приемната освен това ми направиха клизма и така трябваше да вървя през чакалнята (където почти винаги има някой, добре че беше 5:30 сутринта) по коридора до някаква обща тоалетна , в  която се кляка, е как да стане. Добре, че преди да тръгна се обадих на хората, които бях ангажирала. Поради това в системата за разкритие ми вляха обезболяващи, които за родилки без опека е лукс. Добре, че родих за няма и час. Шиха ме с упойка имах много вътрешни и външни разкъсвания, но отново упойка се полага не на всички. Можеби миналия век са били по - напред с лекарствата. Другите майки ги шиха без упойка. Едното хранене на децата беше в 9 часа да ама по - рано 10:30 визитацията им не минаваше а те ревяха като прасенца без да ги погледне някой. Единият ден не издържахме с една майка и влязохме. Намерих дъщеря си с глава изсипана от дюшечето и заклещена между решетките на креватчето. Главичката й беше адски червена и набраздена като решетка. Как се разкрещях само и как почти ми секна и кърма и всичко а една санитарка ми вика "амчи ко да направим като сме малко персонал, то и друг път се е случвало ама ................." Много дълго стана а има още много за разправяне и то отвратително  #Cussing out

Съжалявам ако съм развалила настроението ви  Praynig

Днес може и ние да се пробваме за малко навън  Laughing

# 149
Относно Черепаха, то май се води клуб, но детенцето на приятелката ми си ходи доста време целодневно и е доволна. Доста е скъпичко обаче, доколкото знам. Може би думата ясла не е подходяща, но незнам лиценза дали има такова значение. Синът ми ходи в лицензирана ясла известно време и такива неприятности имахме, че не ми се говори. Освен дето беше болен непрекъснато- най- много сме ходили 5 поредни дена- ами накрая разбрах защо се напишва като види едната учителка. Тя доста го поступвала и не само него. А пък той не е гледан като цвете в саксия и аз също съм го тупвало по дупцето като прекалява, ама там направо го бяха стресирали. Пищеше в кошарата преди да заспи и викаше че не иска лелята да го бие повече. Ужас, какво да ви разправям. Накрая се принудих да си го прибера, ама детето беше направо  ошашавено. Второто няма да го дам на ясла, ако ще да откача в къщи. Да е жив и здрав татито да ни гледа, защото иначе незнам. Сега ще тръгваме на градина и направо се изприщвам от страх да не се повтори това. Не мога да разбера такива откачалки защо ги вземат на работа в детски заведения.

Общи условия

Активация на акаунт