Във Варна шетат мечки бели, за слънце пролетно сме зажаднели! - 35

• 15 491
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Pets, мерси за отговора, това направо е отвратително. Разбирам защо си така вбесена. Ако ми се беше случило на мен, щях да ги убия. Надявам се да мине по- добре при мен. Когато аз раждах наистина всичко беше съвсем различно, не мога да разбера. Стискайте ми палци да мине благополучно! Praynig

# 151
  • Варна
за Скочев съм чувала много положителни отзиви!  Peace за съжаление не всички са като него.. Confused

# 152
  • Варна
Здравейте,

Виждам, че пак Окръжна нищим. И аз да се изкажа - октомври раждам там с уговорка при Скочев. Останах много доволна. Явно е много индивидуално. Вярно персонала е грубичък, но се тъпи. Успех  на бъдещото мамче.

Добре дошли на новите мами  wavey

Това за чатната ясла е много интересно. Аз преди месец разпитвах, но никой не знаеше. Ще трябва да я проуча тази. И от каква възраст приемат разбирасе.

Деси, значи събота сме на линия. Аз днес няма да мога, че съпружеското тяло иска да ходи на фитнес (как сме се събрали такива спортни натури, незнам  Laughing)

Вержи, мен много ме хваща яд когато стане така. Направо побеснявам. За кога ще отложите часа на Лора?

Благодаря за всички за милите думи и успокоението относно атопичния дерматит. Днес сме значително по-добре. Явно тези кортикостероидни мазила доста помагат.  Някой по - напред ме питаше от къде е тръгнало. При нас коричките на главата много дълго не падаха, станаха много твърди и големи; имахме малки лишеи по тялото и сутрин кожата му беше мноооого суха. Вчера лекарката ми онясни, че АД се появявя по-често когато в семейството има хора с сънна хрема, астма или алергии. И тогава ми стана ясно - аз имам няколко видя алергии, за който и до сега незнам от какво са. Явно Коко е взел това от мен. А и аз не кърмих. Така че....

Стана много дълго  Embarassed Ама аз не пиша, не пиша и като се отприщя  ooooh!

Слънчеви усмивки от нас

# 153
И аз за Скорчев знам само хубави работи.Ама 1 лекар не може да ми промени отношението към болницата.Тези хора никак не са заплатени добре и затова са се овълчили така.Е ,какво да ви кажа,съвсем друго е когато докторите взимат хубави заплати,мили и любезни са.А отношението към пациентите прекрасно!!!за съжаление това съм го виждала само по-частните болници,в сличая става въпрос за МД.
Саши,леко раждане!!!! Praynig

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 12:42 от Христинчето

# 154
Здравейте мами  Hug
Вержи благодаря ти за материалите.Ще има черпня от мен.
llina да се надявам,че скоро ще станем като вас послушни.
Пижу, салсата за аматьоари ли е или си е група и се ходи редовно.Колко струва?
Ани-бани добре дошла!
Sahy81 и ти добре дошла.Аз също раждах в Окр.б-ца и съм доволна.Не е идеално.Персоналът бива.Има и такива,които са отврат,но като цяло става.Първия път пак раждах там и бях по-доволна.Сега ми се сториха по-безотговорни.Ако всичко е наред и с бебо сте добре,няма да ти направи голямо впечатление.Ние нямахме проблеми,в стаята бях с още две мами-много готини и си изкарахме добре.Дори имаше моменти в които си мислех,че съм на почивка.Не чистиш,не готвиш...,само кърмиш през три часа и клюкарстваш с мамите.Леко и безпроблемно раждане.
Приятен ден!

# 155
Благодаря за пожеланията на LusiB  и Христинчето. Ще стискам зъби и ще търпя, само всичко да е добре с бебо. То не че имам голям избор де, Скочев изражда само там, така че... Аз съм оптимистка, всичко ще е ок. Simple Smile

# 156
  • морето и сините вълни :)
Yanina -кажи ми моля те при кой кожен ходихте защото моя син е със себореен дерматит.И  кожата му на вратлето е суха  целия му врат е с червени петна,отдолу под гушката същата работа.Направо в чудо се видях ooooh! ooooh!

И с какво ли не го мазах.сег ас на д-р Тайс някакъв Нехткерцен крем.Ама файда ЙОК #Crazy
Вече незнам какво д аго правя това дете.Казаха ми Линола Фет.И него ше пробвам
Ходихме на кожен при една пача в Окръжна и тя толкова спокойно мивика "споокойно бе мамче това е себорен дерматит няма нищо страшно #Crazy #Crazyще си мине и ще отшуми." #Crazy #CrazyДа ама не нищо не мина.изписа някакъв крем който ни го забъркаха в аптеката  уж му мина ама е на пак се появиха.
малко дълго стана.. Embarassed

# 157
  • Варна
Ани, нас личната лекарка ни прати при д-р Страткова. Преглежда в Кожното в двора на Окъжна. Може ни при нея сте били. Аз засега не мога да дамо отзиви. Но е факт, че детето днес е доста по добре. А и тя беше много загрижена. Днес се чухме по телефона и утре ни вика пак на преглед. Ще видим.

Ако не е тази, при която сте ходили - ето координатите на Страткова
прием - понеделник, вторник и четвъртък
10:30 - 13:30
Кожното, ет. 2, стая 212. Работи със ЗК

тел. 69 26 454; 0889/ 89 56 45

Момичетата тук ми препоръчаха и д-р Томов пак в Окръжна ама така и не стигнахме до него.

Дано съм била от полза.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 14:42 от Yanina

# 158
Ани,и моят син е със мноого суха кожа,аз се притеснявах да не е АД,ама не било.Водих го при Страткова по препоръка на ПЕдиатъра ни.Изглежда ми свясна,разбира си от работата.А е и специалист точно за малките.То май като чета и на другите за проблемите всички дерматолози изписват кремове с кортокостероид.То иначе оправия няма.Моят беше с много влошено състояние на кожато,когато отидохме.Изписа ни крем,направиха го в аптеката на Лисичкова,точно срещъ входа на болницата.Оправи се,ама сега го мажа само с А-Дерма,Екзомега.На тялото е ок,ама лицето не е.Имам и същият крем  за лице,но не помага особено.май ще търся друго мазило.Тя ми каза,че ще го израсте.До годинката някъде.Пък до тогава се спасяваме с каквото можем.Просто няма смсъл да го водя на друг доктор,защото знам пак ще ни изпишат кортикостероид.пък с тях не трябва да се прекалява.

# 159
  • морето и сините вълни :)
охх при същата Стратков аходихме.Аз нещо не останах доволна от нея Twisted Evil
Още с влизането  една надута пуйка ми изглеждаше Twisted Evil Twisted Evil
И на нас ни изписа тоя забъркания крем струва 15 лв.Ам анали ви казвам файда Йок.И сега ше зема таз А-дерма щом викате че помагало.Направо незнам какво да вземам вече.Убих с адетето д аго мажа със сякакви   кремове.Като някое опотно зайче стана.И на нас ни каза че щял да го израстне това .направо незнам кога и как ш естане.СИнът ми е бял като пуканка, И още  като го видя СТраткова и вика."ауууу какъв блондин"
щото сме и със сини очи  и сег аму никне руса коса Crazy Crazy
Ко еш го прая на лято на плажа незнам ooooh!

и хубоу де.Само тази Страткова лие у цяла Варна Tired TiredАз си мислех с хомеопатия д апробвам  newsm78

# 160
 Бяхме на разходка, супер беше  Laughing малко духа ама на слънце е добре. Взехме малко въздух, че май пак ще се застудява много и пак вкъщи  Crossing Arms

sashy81 всичко ще мине супер  Peace и за теб и за бебчо  Heart Eyes

# 161
sashy81 коя е тази ясла, където оная идиотка бие децата? #Cussing out
На нас ще ни се наложи да търсим ясла затова питам  Cry

# 162
 Ани,има една докторка,която преглежда във Военно-морска.Обаче пустото име и забравих.Ще питам свекито,че тя ми каза,че е много добра.Някоя мама,ако се сети да и напише името.тя работи само на частно,плащаш си прегледа.Но за мен всички са еднакви.Просто трябва да намериш мазилото ,което да му действа най-добре.ако знаеш каква му беше кожата по тялото Sickужас.обаче Екзомегата го подържа,то иначе не става.

# 163
момичета отчет и от мен за днес вчера нещо нета ми се скапа и това време много ме ядосва такмо малко да напече... и тези от времето ми убиват всякакви надежди за разходка,но какво да се прави?

# 164
sashy81 коя е тази ясла, където оная идиотка бие децата? #Cussing out
На нас ще ни се наложи да търсим ясла затова питам  Cry
Казва се Палечко, намира се в квартал Христо Ботев.  Има и детска градина и между другото я водят една от добрите, ама...

Общи условия

Активация на акаунт