Във Варна шетат мечки бели, за слънце пролетно сме зажаднели! - 35

• 15 488
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
sashy81 коя е тази ясла, където оная идиотка бие децата? #Cussing out
На нас ще ни се наложи да търсим ясла затова питам  Cry
До частния център на гинеколожката Петинка Цветкова, ако ще те ориентира.

# 166
Момичета, я малко да излезем от темата за децата и да поговорим за татковците Embarassed! Избрахте ли подарък на любимия за утре. Мен не ме мислете, моят се готви от девет месеца и ако съдим по болчиците, които се прокрадват по кръста ми, утре е готов да излиза. Поне този празник ще съм с оригинален подарък! Grinning

# 167
sashy81 това е страхотно колкото и мъки да предстоят, нооооооооооо ще има бебок  Hug newsm44
стискам палци де се роди по - скоро, че деветият месец е най - кошмарен  Praynig

# 168

Саши,то по оригинален подарък няма!!!! smile3521страхотно,на 14 февруари да се роди детенцето!!!! smile3501 Heart
на моя мъж не съм купила никакъв подарък,него не го вълнуват тези работи!най-много ще му хареса едно luvbedей такова подаръче!!!! newsm62  mrstraetz Kissing Heart

# 169
моя мъж ще получи секси бельо за свети Валентин smile3521

# 170
Момичета, то и моят мъж сигурно би се зарадвал на luvbed, ама горкият не му се пише скоро такова чудо Sad! Засега ви оставям, баща ми има днес рожден ден, отивам да празнувам, пък до където изкарам Wink. Контракциите станаха по- силни! Търпи се още! Спокойна вечер на всички! preggo Grinning

# 171
аз на моя мъж нищо не съм му купила защото го няма и ми е много кофти щото освен свети валентин утре ние имаме и годишнина дано не е забравил че като си дойде ще си очаквам подаръка пък ще видим може и той да получи
на саши 81 пожелавам леко раждане и едно много красиво бебече успех Peace

# 172
Саше стискам ти палци.Всичко ще е наред.Следващия път като се включиш,бебето да спи до теб.
Ами ние днес си подарихме подаръците.Мъжо ми купи сребърна верига за врата,че ми е голям мерак отдавна,а аз му купих нов телефон.
Утре цуни-муни,вечеря на две-на три,че то с баткото и бебето не можем да се наядем като хората.Или единия яде с баткото,другия бави бебето или всички заедно,но Марти е на ръце.Ако имаме късмет,а аз сили може да спретнем и една бързичка фиеста  luvbed.

# 173
Саши стискам палци. Hug Голяма радост иде ylinfant
Ура!!   newsm74

# 174
Еха супер бебок  Hug Саша успех  дано всичко да е ок със теб и бебко а за утрешният ден няма по голям подарък от този newsm44 Two Hearts бебенци

# 175
  • морето и сините вълни :)
ехеее,а дано  да има бебенце Praynig Peace PeaceВалентинче Heart Eyes Heart Eyes

и аз на моя нищо не съм купила,ам акак д акупя като тука съм завряна между 4 стени. #Crazy #CrazyНикъде немога да изляза.Ама тъй като гледам и моя не се е сетил за подарък.Той не е от тез романтичните Tired TiredПък аз все му купувах като дойде тоз празник..ама мше одарим една любовна фиеста в леглото Peace Heart Eyes

# 176
ще имаме още едно форумско бебенце newsm44

# 177
  • Варна
А аз на моя мъж обикновенно му купувам нещо шоколадово във формата на сърце . Скромно ! Защото на 11.02 ми е рожденник и обикновенно там се отчитам подобаващо . И тази година не ми се размина също !

# 178

да ви по4ерпя за именният си ден Hug

# 179
ФранЧеска Да ти е живо и здраво името!  ura

Леки запивки и много усмивки  newsm24
Успехи в бранша и чупки в ханша  newsm18
Здраве в изобилие и радост до безсилие!!   superuu

Общи условия

Активация на акаунт