Във Варна шетат мечки бели, за слънце пролетно сме зажаднели! - 35

• 15 471
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!Ехааааааааа чудесна новина  smile3501

Да е жив и здрав малкия юнак на мама Саши и на тати  newsm44   Бързо възтановяване и чакаме фото  Naughty
Ето един поздрав за таткото на бебе Сашко  http://dailymotion.alice.it/swf/5Rh4DpJKWpaVOkzzh

daninka   предложенията са супер направо са страхотни, особено 3 . Как ги измисляш  Thinking

# 211
момичета във събота и неделя го дават кофти време ама децата в къщи ще полудеят да се съберем някъде на закрито и топло за кафе

# 212
заглавията и 3те са страхотни.ние тъкмо хапнахме и се чудя дали става за една бърза разходка,то в събота и неделя ще е студено? newsm78

# 213
момичета във събота и неделя го дават кофти време ама децата в къщи ще полудеят да се съберем някъде на закрито и топло за кафе

Де го това кафе на топло за таквиЗи дечурлига като нашите...то всичко е гарнирано с цигарен дим....ама може и да има.

# 214
заглавията и 3те са страхотни.ние тъкмо хапнахме и се чудя дали става за една бърза разходка,то в събота и неделя ще е студено? newsm78
бррррррррр тто и сега е студено  cold , излизах навън да  hang / ние сме в къща / ,щях да измръзна.
Айде отивам да гледам "Д-р Хаус"  yesyes

# 215
Идеята за среща е чудесна ! Нас искате, ли ни?  http://images23.snimka.bg/005163801.jpg

daninka е права, че навсякъде е задимено. Поне на местата за които аз се сещам а хем са за деца  ooooh!

Аз също се чудех дали да се разходя с малката набързо така направих и вчера, и оняден ама днес май ще се откажа. Слънцето се скри  Sad

# 216
Момичета кажете детски кътове във Варна,по-скоро адреси.

# 217
# 218
честито на мама саши да й е живо и здраво малкото съкровище,да я прави много щастлива нея и цялото й семейство

много кофти времето и на мен така ми се излиза ама не... писна ми вече smile3511

# 219
# 220
Момичета,моля Ви прочетете тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=266789.0
Нека да помогнем на това малко момиченце да оздравее.Освен посочените сметки,знам че има дарителски каси в Мамбо и Пикадили.Разбрах също така,че се е организирал благотворителен концерт,който ще се състои на 18.02.08г. в Спортна зала,за часа не съм сигурна.

# 221
  • Варна
Часа е 18.00 ч. В някои училища и детски градини също набират средства. За съжаление родителите имат много малко време да съберат парите. Нека, който може да помогне с каквото може. Убедила съм се, че тук чудеса от благотворителност се случват. Който има желание може да пусне линк към темата и в отчетните. Благодаря, ви.

# 222
  • морето и сините вълни :)
честито бебче мама Саша..бреее неможа да излезе валентинче:)Да е живо и здраво

малии голям студ днеска.Аз рекох д аизляза за 30 минути с количката ,ама  се прибрах след 10 Shockedмин

# 223
много кофти времето и на мен така ми се излиза ама не... писна ми вече smile3511

Що да е кофти, ние бяхме навън от 13- 16 часа,  звяра спа непробудно 2 часа и после минахме през педи.,, тя самата каза, че днес било добро времето за разходки.
Мойто диване е с избиващи 4 -ри зъба наведнъж, възпалени венци и леко зачервено гърло

# 224
Честито момченце на мама Саши аз казах ли ви 4е ще е на 15 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт