Видинските деца, чакат пролетта.

• 17 688
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
  • Видин
И аз мисля че няма 3D. А и аз бих ти препоръчала Руслан Милев в Биомед. Той е и най-добрия за водене на бременност във Видин Peace
Нина, извинявай, че днес не минахме, но много се замотахме по центъра и не остана време Rolling Eyes

# 151
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Здравейте!
Някои може ли да ми каже дали във Видин има 3D ехограф или  кой лекар е с по-добър ехограф,мерси Simple Smile

няма 3D доколкото аз знам, а и на Милев в Биомед не е номер 1 ехографа, иначе е много точен и компетентен като АГ. горещо го препоръчвам  Wink

# 152
здравейте Hug
уж всичко е наред,обаче вече съм с очила,та ако подмина някоя от вас,да знаете,че ми е от дзъркелите-не мога да свикна нещо с тях...исках лещи,но с моята диагноза,категорично казаха,че няма да стане...снимката пък показа,друг проблем с носната лигавица,която ми е от стара травна,та и това може да ми води до главоболието...да ви кажа едва изтраях,40 мин ме държаха и онова бучи и трака,а оная ми ти кокошка не благоволи едни тапи за уши да ми даде,а който има клаустрофобия,незнам как би изтраял...
налага се и с едни хапчета да продължа,защото и стресът в работата е много вероятна причина...ще видим тези как ще ми повлиаят,ако не ще ми предпишат някакви със зелена рецепта ли ква ли незнам....

# 153
здравейте Hug
уж всичко е наред,обаче вече съм с очила,та ако подмина някоя от вас,да знаете,че ми е от дзъркелите-не мога да свикна нещо с тях...исках лещи,но с моята диагноза,категорично казаха,че няма да стане...снимката пък показа,друг проблем с носната лигавица,която ми е от стара травна,та и това може да ми води до главоболието...да ви кажа едва изтраях,40 мин ме държаха и онова бучи и трака,а оная ми ти кокошка не благоволи едни тапи за уши да ми даде,а който има клаустрофобия,незнам как би изтраял...
налага се и с едни хапчета да продължа,защото и стресът в работата е много вероятна причина...ще видим тези как ще ми повлиаят,ако не ще ми предпишат някакви със зелена рецепта ли ква ли незнам....

Радвам се, Йо! Свито ми беше някак тези дни...Още повече, че не пишеше как е минало...
И носа, и очите, и стреса не са болка за умиране...Ще се справиш!  bouquet

П.П. Жълта е май рецептата, но не са страшни и те! Важното е ти да се чувстваш добре!  remybussi

# 154
 Wink
а кво ще рече като е с такава рецепта newsm78

# 155
  • Видин
Йо, радвам се че си добре. С всичко се свиква Hug
За рецептата ще питам майка ми, но тя май пише на зелена рецепта. Абе ще питам и пак ще пиша Peace

# 156
Wink
а кво ще рече като е с такава рецепта newsm78

Като каза, че пиеш хапчета заради стреса, то ако не помогнат ще трябва да почнеш от другите, предположих, че са някакви леки успокоителни, които се продават без рецепта..Може и аз да съм те прочела грешно обаче... Simple Smile
"Другите", всъщност са малко по-силни от тези свободно продаващите се и затова контрола при тях е завишен...Но не са страшни, това исках да кажа...Стига да има лекарска преценка за тях Simple Smile
Горе главата! Нали нищо и няма на нея!Това е важното...Другото все ще го пребориме!  Wink

# 157
Йо, радвам се че си добре. С всичко се свиква Hug
За рецептата ще питам майка ми, но тя май пише на зелена рецепта. Абе ще питам и пак ще пиша Peace

Преди бяха жълти май, та затова се бъркам...
Йо, с тях се предписват антидепресанти, както и транквиланти /успокоителни/ от рода на лескотана, ксанакса и т.н. Помагат, ако имаш проблем със съня или се тревожиш излишно. Но са до време. После трябва да се научиш как да релаксираш сама Simple Smile

# 158
аха,благодаря за отговора Peace
и аз така си помислих,но смятам преди да прибегна до тях,да пробвам с едни от чужбина,стига да могат да ми ги вкарат през границата де Peace

# 159
къде сте бре днес?
ние с Иренка бяхме на тържество Flutterна мен лично много ми хареса,а и на Иренка като я гледах с такова чувство останах WinkТя милата май доста се разчувства,вероятно и от бременността .......но е нормално Hug
Рени,Марти е много хубава Peace

# 160
Ренка,между другото,какво казаха,че ще е бебето?Може и да си писала,ама не помня Rolling Eyes
А те питам,защото като те гледам,все едно виждам мене си когато бях бременна,та ми се струва,че ще е момче Winkи затова те питам Hug

# 161
  • Видин
Йо, аз не съм Рени, но пък ще ти кажа, че се предвижда наистина да е момче. Peace На 5-та страница е писала Mr. Green

# 162
Йо, аз не съм Рени, но пък ще ти кажа, че се предвижда наистина да е момче. Peace На 5-та страница е писала Mr. Green

аха Laughingще видим дали и аз съм познала Wink

ти как си,как е детенце?

# 163
  • Видин
Ами добре съм, като изключим, че последните дни ми се буди в 6ч. и не иска пак да заспи. Иначе е много добър Mr. Green. Искам да се поотопли времето и пак да излизаме, че вкъщи Sick. А да го похваля, че на 1-ви направи първите си крачки. Толкова много се радвах Crazy.
А вие как сте с Люби?
Рони, и теб те виждам Mr. Green Къде се губиш?

# 164
  • ВИДИН, 10 км след края на света
тук съм и аз... дремя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт