Тасинка, чета редовно, но няма какво да ви пиша, предпочитам като лично се видим да разказвам, че нещо не се знае кой чете.
Иначе да ви кажа за караниците: Като бяхме заедно с мъжа ми аз наистина съм го гонила няколко пъти, защото живеехме в мой апартамент, но ние наистина имахме сериозни пререкания: пиене, ходения по нощите навън, незнайно къде и с кого, почти никаква финансова и нефинансова загриженост към общото ни семейство и дете, и така. Иначе наистина е грешка да гониш някого, знам че не бях права в това отношение и се надявам никога с никого да не повтарям тази грешка, но като го виждах как не му пука и като се прибираше сутрин се правеше, че нищо не е станало, направо...
Незнам защо мислите, че Овнетата са спокойни, може и да има такива, Кали и Тася трябва да кажат какви са, но аз съм априлско Овне и съм страшно ревлива, и раздразнителна, и чувствителна, и колкото и да се опитвам да гледам по-отвисоко на нещата, просто не се получава. В последно време съм станала по-спокойна от преди и се надявам да продължа така, защото иначе се тормозя само аз.
Желая бързо оздравяване на всички болнички и да сте много обичани мили мами, не само на 14:))).
Лек ден и приятен уикенд, въпреки че времето пак се скапа.

Катя освен стихчетата, мног обича да пее. Знае почти всички песни от ДГ на кака си.В смисъл Галито и изпява някоя песен и след втория път Катето вече припява. Е , текста не е рабираем за всички

Тука се чувствам точно като дете, не мога да бъда себе си и се подтискам много сериозно, та съм казала на мъжа ми, че ако къщата до края на лятото МАКС не е готова се изнасяме пак под наем.Не мога да си тровя нервите, имам деца, които да възпитавам и т.н. А и е такъв човек , че като сме скарани ми прави напук и то с Тино, дава му да прави непозволени неща и познайте после кой се оправя....ох Аман вече, сори за оплакването, ама това ми е болна тема от доста време вече
Толкова ми липсва, нямам търпение да го докара.Свеки е такъв пич, толкова много ни помага във всяко едно отношение, че без нея не знам.Има си хиляди грижи, но винаги откликва.Понякога ми е гузно, че я натоварвам и с моите проблеми, но с нея ми е толкова леко и приятно да си говоря.Та...пак скачам от тема на тема...Мисълта ми беше, че пак се почват игрите с двамата мъници

Дани пък не обръща никакво внимание на моми4енцата и иска да си играе само с мом4енца и то по големи 
,уж на майтап казано,но на мен като намек ми прозву4а
преди известно време бях викнала баба ми да гледа Юджи за няколко часа и като се прибрах веднага забелязах,че ми е бъркала из шкафовете и ми е разглеждала бижутата
И не знам как да й кажа. Всеки път се дразня много и ми е на езика да кажа нещо "остроумно", ама .... Въобще не се сещам за тактичен начин. Хем да не я обидя жената, хем да престане най-после