Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 831
  • 266
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!
Тасинка, чета редовно, но няма какво да ви пиша, предпочитам като лично се видим да разказвам, че нещо не се знае кой чете.
Иначе да ви кажа за караниците: Като бяхме заедно с мъжа ми аз наистина съм го гонила няколко пъти, защото живеехме в мой апартамент, но ние наистина имахме сериозни пререкания: пиене, ходения по нощите навън, незнайно къде и с кого, почти никаква финансова и нефинансова загриженост към общото ни семейство и дете, и така. Иначе наистина е грешка да гониш някого, знам че не бях права в това отношение и се надявам никога с никого да не повтарям тази грешка, но като го виждах как не му пука и като се прибираше сутрин се правеше, че нищо не е станало, направо...
Незнам защо мислите, че Овнетата са спокойни, може и да има такива, Кали и Тася трябва да кажат какви са, но аз съм априлско Овне и съм страшно ревлива, и раздразнителна, и чувствителна, и колкото и да се опитвам да гледам по-отвисоко на нещата, просто не се получава. В последно време съм станала по-спокойна от преди и се надявам да продължа така, защото иначе се тормозя само аз.
Желая бързо оздравяване на всички болнички и да сте много обичани мили мами, не само на 14:))).
Лек ден и приятен уикенд, въпреки че времето пак се скапа.

# 16
tasia, благодарим за хубавата тема  bouquet
Ей, нощни птици Laughing И аз имах такъв период по едно време , ама тогава не работех, а сега вечер съм убита направо Confused
Мила , майка ти е за бой. Не е редно според мен да се рови в нещата на хората, но ти си знаеш човека , явно.
Тасинка , явно наистина ще са ми талантливи децата Grinning Катя освен стихчетата, мног обича да пее. Знае почти всички песни от ДГ на кака си.В смисъл Галито и изпява някоя песен и след втория път Катето вече припява. Е , текста не е рабираем за всички Laughing, но ние си знаем какво пее. А и ми прави впечатление , че много вярно пресъздава мелодии. Умираме от смях вкъщи като звънне някой GSM и Катя запее с него Laughing
Ох и аз да се оплача, че Галя кара грипа от миналата събота и е у майка ми и още не е оздравяла. Незнам какво ще я правя. Ходи по 1 седмица на градина и веднага се разболява. Омръзна ми вече, а не сме спрели да даваме витамини и имуностимулатори. Егати вирусите и чудото. Tired

# 17
Писах, писах и се скапа  newsm61 smile3515

Нощната смяна нещо много слаба работа................ Joy Joy Joy

Кети, да го нацелуваш мнооооооооого този бомбом, страхотен е

Тася, темичката е супер, както винаги, благодаря   bouquet

В нас висенето пред компютъра е дискутирана и предъвкана тема още от преди да се появи Константин.Мъжа ми много се дразнеше, и сега де, но по-малко, май претръпна вече.
Обаче нали от известно време сме при нашите и тук се чувствам като вражески войник като съм пред компа, крия се по стаите, като дете, което прави беля, защото баща ми много ми се дразни.Той е свикнал да става както каже и всичко да бъде по негов вкус, грам не зачитайки личността, което демонстрирано пред мен води до страхотни скандали.Вече почти година не се разбираме грам и това още повече утежнява отношенията ни.Той не държи на нормалните отношение и сипе обиди, а аз хем го знам хем все съм разревана, до гуша ми е дошло.Вчера се видяхме за 2 мини се скарахме по темата жестоко. #Cussing outТука се чувствам точно като дете, не мога да бъда себе си и се подтискам много сериозно, та съм казала на мъжа ми, че ако къщата до края на лятото МАКС не е готова се изнасяме пак под наем.Не мога да си тровя нервите,  имам деца, които да възпитавам  и т.н. А и е такъв човек , че като сме скарани ми прави напук и то с Тино, дава му да прави непозволени неща и познайте после кой се оправя....ох Аман вече, сори за оплакването, ама това ми е болна тема от доста време вече

Аз си чакам Тинко да се прибере, Слав ще го вземе от баба му, здравичък  newsm44 newsm68 Толкова ми липсва, нямам търпение да го докара.Свеки е такъв пич, толкова много ни помага във всяко едно отношение, че без нея не знам.Има си хиляди грижи, но винаги откликва.Понякога ми е гузно, че я натоварвам и с моите проблеми, но с нея ми е толкова  леко и приятно да си говоря.Та...пак скачам от тема на тема...Мисълта ми беше, че пак се почват игрите с двамата мъници

А бе я да ви питам-вашите деца проявяват ли нарцисизъм, то не знам дали в тази възраст може да се нарече така, де, но Тинко е страшно самовлюбен.Баща му му прави страшно много клипчета било с телефона или камерата и му дава да ги гледа, ако се опиташ да му вземеш телефона от ръцете, примерно щото звъни се почва яка истерия и тръшкане, за нищо не е ревал така до сега.Ако гледа на компютъра или телевизора и му го спреш пак същата работа.В гледане на себе си може да прекара повече от час без да мръдне, било само едно клипче от 3 мин, пуска си го пак и е като зомбиран. newsm78

Изписах един тон глупости-не ми се сърдете, обичам ви   bouquet

# 18
Теся!   bouquet

Констанс, това с нарцисизма и при нас го има. Кристина така влюбено се гледа по снимки и не само, ами се и милва и целува  Laughing А за това колко е суена, няма да казвам пак...

Кети, ама Дени е голям сладур! Много е готин!  Hug

Мила, наистина ти познваш майка си и знаеш най-добре кое може да я засегне. Може би Калина най-мъдро реагира, забавлявайки се. Може за да ти е по-весело, да оставяш тук-там разни компромати, та да я хвърляш в размисли ..... А от друга страна да няма как да те пита, защото ще се светнеш, че ти рови  Laughing Ох, размечтах се, шА мА прУщавЪти   Mr. Green

Ели, при наши приятели имаше много забавен случай. Малкото диване беше научило таблицата за умножение наизуст като стихотворение направо (за дете на ок.3-4 год. става дума), а голямото във 2ри клас. И като го изпитват майка му и баща му, ако случайно се замисли на някоя сметка, малкото се намесва небрежно ей така и казва отговора. Ей, трябва да ти кажа, че голямото беснееше яко. Ама кво да прави.  Whistling

# 19
Ние пак имаме проблеми с интернета,ве4е за втори път идва техник и немогат да го оправят,4е и много пиш?те немога да ви из4ета в редките проблясъци,когато има нет ooooh!
Тася благодаря за теми4ката,заглавието е страхотно Hug
Вси4ки снимки на валентин4ета са страхотни Heart EyesДани пък не обръща никакво внимание на моми4енцата и иска да си играе само с мом4енца и то по големи LaughingСамо веднъж прояви интерес към едно моми4енце преди една година,яко му се мята на врата и аз казах,4е ще взема фотоапарата да ги снимам и то4но след 2мин се върнах и родителите буквално на бегом се изнесоха newsm78 Shocked
Мики моят син също ми пъха непрекъснато някакви неща в пазвата,клЮ4ове,игра4ки,дистанционното Crazy
Кетито Дени е много сладък и каква дълга коса има,гледах и клипа с бебето,през цялото време си мислех,4е главата е,където всъщност са му краката Crazy,според мен щом се крие толкова може и да е моми4енце,те нали по късно се показват Heart Eyes
Абе от много 4етене забравих какво друго исках да пиша CrazyПък и бързам,докатао не ми е из4езнал нета  Rolling Eyes

# 20
Ели Heart Eyes браво ,че Катето така добре пее-Б знае само "Мила моя мамо"-много е миличък ,разтапя ме и явно знае това защото  ми я пее и например ако седна за малко на компютъра а той иска да си играем Wink

# 21
Ами пак аз да се вклЮ4а,4е отдавна не съм писала Crazy Laughing
На Дани му избиват 2 кътника и нощем се мята ккато риба на сухо и нокой не може да спи от него Rolling Eyes
Свекърва ми пак ще идва след около 2 седмици,как ще я изтърпя незнам Confused
При нас пък е обратно мъжът ми(скорпион) е супер избухлив,от най малкото се пали,аз пък обратно имам слонско спокойствие WinkИ ние сме скарани от 1 седмица,всъщност аз му се сърдя,щото ми писна все пиян да ми се прибира и да си го изкарва на мен,а като си е вкъщи става от компЮтъра само,за да пуши,яде и пикае CrazyСега си говорим де,ама от една седмица е на сухо,даже и откъм целувки,тая ве4ер е обещал да сготви,та може и да омекна Wink
Моите свекъри пък са то4но обратно,нищо не му разрешават на Дани,даже като яде и по4ват да се вайкат как им оцапал покривката и как капнало на цимента и щло да остане петно,как им с4упил незнам си колко 4аши и трябвало да им купуваме сервиз #Crazy,уж на майтап казано,но на мен като намек ми прозву4а Rolling Eyes

# 22
Привет! Hug

Тасинка Hug страхотна тема! Grinning
Мила Hug много кофти наистина майка ти да ти се рови в личните неща  Confused Ама както я описваш,явно си е такъв характер по особенна.Аз въобще необичам някой да ми рови по нещата  Naughty преди известно време бях викнала баба ми да гледа Юджи за няколко часа и като се прибрах веднага забелязах,че ми е бъркала из шкафовете и ми е разглеждала бижутата  Laughing Неудобно ми беше да и кажа нещо,знам,че го е направила от любопитство,но ми стана много неприятно  Naughty
Зоуи Hug тъкмо се чудих къде се загуби тези дни  Simple Smile
Кетито Hug много е сладък Дени с тази калинка  Joy

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 16:35 от Jessy I

# 23
Момичета, явно у вас е много подредено щом веднага забелявате ако някой е бъркал  Joy аз едва ли ще разбера, ако някой разглежда кво има в чекмеджетата ми  Laughing майка ми също обича да любопитства, но нейното се изразява в това да ме разпитва с най-малките подробности къде, какво и как, а пък аз съм си потайна и много мразя да давам детайлна информация и й се карам да престане да любопитства. Но това естествено е невъзможно, някои хора просто са си такива, та Мила, щом си я знаеш, че е такава...като живееше при вашите пак ли не ти оставяха лично пространство? На мен също ми се вижда забавна идеята да слагаш разни интересни неща за откриване,  пък нека си мисли каквото си иска.

Зоуи,  Hug, не ми звучи никак добре това, което си написала, дано нещата се оправят! целувки!

Ели, супер, че Катето е толкова музикална, все така да продължава!
Писи също много обича да пее, танцува и "свири" на йониката си. Може да е наследила някой семеен талант (нашите са музиканти).

Като говорите за млади свекърви, моята също е на 47г, ама се държи като на 70, всеки път като се видим и я питам как е, винаги е ужасно изморена, направо се скапва да работи (все едно само тя работи) и въобще оплаквателния тон е вечно настроен, досега не е имала желание нито веднъж да вземе да погледа единствената си внучка, а когато се наложи и я помолих няколко дни да идва да я гледа за по няколко часа го разтръби все едно я гледа непрекъснато и ми разправя неща все едно аз не познавам детето си. Но да не се уливам с разкази за нея, че няма смисъл. 

Кажете ми моля ви какво да купя, днес забелязах, че пустата бебешка кал пак се е разпространила по главата на Писи, под косата й, има някакви жълти точици, които виждам само ако и ровя на светло в главата. С лекар ли да се консултирам  newsm78 като беше по-малка я мазах със зехтин, ползвах и един шампоан на Мустела и уж бяха изчезнали, а сега...притеснявам се да не е някакво кожно заболяване, де да знам и аз вече...

# 24
Дани, най-добре с лекар да се консултираш. Едва ли е някакво сериозно кожно заболяване. Най-вероятно ще мине със специални шампоани. А ти сигурна ли си, че точно преди да й поровиш из косичката, не е яла нещо от рода на царевични пръчици напр.  newsm78 Писи е с тъмна косичка и може да си се объркала.  newsm78

Ох, аз пък да ви се оплача. Имаме една роднина, която най-редовно дава на Криси да яде с нейната вилица, дава й разни неща с пръст, като Криси старателно й облизва пръста  Sick И не знам как да й кажа. Всеки път се дразня много и ми е на езика да кажа нещо "остроумно", ама .... Въобще не се сещам за тактичен начин. Хем да не я обидя жената, хем да престане най-после  smile3514

Зоуи, мила, дано да се оправите с мъжа ти, а и да изтърпиш свекито стоически след 2 седмици  Peace

# 25
Аз бързам да се включа сега ,че тази вечер ще отсъствам  Mr. Green
Голям кеф днес след обяд  Grinning размотавахме се с една приятелка ,хапнахме в една пицария после отидохме в МОЛ-а там и сестра ми дойде та направихме едно прилично кръгче по магазините. Във Фокса разбрах каква е работата ,тук си има размер 3  Grinning за което съм много доволна  говорих си с продавачката и тя каза ,че размерите си ги поръчват те и каза ,че най вероятно в там не им върви тройката като размер и затова не са я взели  Shocked Те там са си едрички доста децата и явно направо на 4 минават  Joy друго обяснение не намирам.
Дани и аз честно казано едва ли бих разбрала ако някой ми е ровил из нещата ама то в нас няма и кой ,свеки идва много рядко ,а и е толкова незаинтересована ,че сигурно в неините си неща не рови та камо ли в моите ,майка ми също е така даже аз все искам да и показвам и обяснявам ама тя няма особен интерес  Crazy

# 26
Е аз днес ще се вредя за малко интернет и то голямо затишие в темата Rolling Eyes,ама аз пак ще се вклЮ4а де Laughing,с малко нови снимки,първите 2 са от карнавала,да видите как са го "издокарали" в яслата ooooh!,а другите са от днес,да видите как ми помага с пазаруването,сам си избира портокалите Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203151&photo=53
Признавам си,4е много ме е яд,4е не живея в София,веднага щх да спретна среща между Алекс,Кайо и Дани да видим кой е по див Crazy

# 27
Зоуи,много е сладък Дани  Hug обаче колко пораснал ми се видя... Simple Smile
Мислите ли да идвате към БГ скоро? Laughing

# 28
Джеси надявам се да си дойдем лятото,но не е сигурно,зависи дали щ? по4на работа и дали ще спестя пари Rolling Eyes

# 29
кети, калоян цял ден ви гледа калинката.

Зои, дано да можеш да си дойдеш, купихте ли фотоапарат?

ние с Кайо спахме цял ден, лежахме и се гушихме, гледахме филми... не смятам, че е нарцисизъм себе гледането. забавно е. Калоян си поръчва кой клип иска да гледа:
Кайо булече (с една хлебарка, любимия)
Кайо дъка (кедето изяжда една дъвка)
Кайо бъъъъммммм (кайо чисти с прахосмукачка)
трябва да се гледат в леглото, на моя комп, не на татиния....

днес му пусках и едни негови бебешки клипчета, но не му харесаха много.
пък и баща му си дойде и от вратата: Млъкни го това бебе моля те.

Мики, ако са си отишли гостите, ела.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт