Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 820
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден на Преско и от нас  Hug Да е здрав и да слуша мама и тати и Габи!

Кате честит празник   bouquet  bouquet  bouquet

Кетито стискам палци всичко да е наред Praynig И аз знам, че само рубеолата е опасна.
Дейзи на линка при мен има само стари снимки.

Лека седмица на всички

# 46
Честит Рожден Ден на сладкия Преско  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да е жив и здрав и много да радва мама Катя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Катенце Heart Eyes нацелувай го много от мен и Бобката Heart Eyes

Нелче Heart Eyesпрегръщам те и стискам силно палци-дай Боже да не сте се заразили Praynig Praynig Praynig

Дейзи Heart Eyes снимките не се отварят

Дани  Heart Eyesа каква е логиката за дългокърмени newsm78,как ти го обясни педито newsm78

Деси Heart Eyes идеята на Кали е отново много добра
Също може да кажеш на мъжа ти той да и обясни,щом е негова роднина

Момичета  Heart Eyesстягам багажа и няма да ме има тази любовна седмица  Heart Eyesще си направим спа ваканция,да не се чудите,защо не пиша(може всъщност от хотела да ви нагледам стига моите мъже да не ме обсебят)
Чао -обичам ви Heart Eyes

# 47

smile3525ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ПРЕСКО! КАТЕ , ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН И ГРИЖОВЕН БАТКО smile3525

Кетито , дано се размине заушлата , поне според инфото на Кали е безопасно за плода Praynig

Дани , да ти кажа и аз забелязвам по главичката остатъци от бебешка кал(а Ели сигурно е най - краткокърменото бебе тук) , и по-лошото е че забелязах нещо - приличащо на пърхот , но е плътно прилепнало по главичката и.Аз имах подобен проблем миналата зима и ми бяха казали , че е от сухия въздух от парното.Вече май трябва да и обърна внимание , но то от други болести , не се сещам за това.
Между другото , Ели още е зле.Нощем така се дави от кашлица , че чак повръща , От петък сме на антибиотик , но Т не пада и е много отпаднала само се гушка и ми заспива по всяко време в скута.Не иска да яде Sad. Този "Соломон" ни разказа играта.днес свекърва ми дойде да ги гледа двете(със прабаба и  , че и тя още не може да оздравее от кръвното).Май пак влязохме в серия с неприятности.
Деси , изобщо не търси тактичен подход а , а направо си и кажи на тази роднина , че не е редно да дава със нейните прибори на детето.Не че помага де , който си е мърльо по природа , нищо не го променя.Ние също направихме забележка на нашата баба по този повод преди време.Тя не че си взе поука де Rolling EyesЗаяви ми , да не се заблуждавам , че е възможно денем да ядат с отделни прибори #Crazy.Нямайки друг избор , започнах да уча детето да си яде само с нейните прибори ....май ще е по -лесно да науча малко дете , отколкото закостенял мозък.Ние с мъжа ми сме много гнусливи и всичко ни се обръща като видим нещо подобно.

# 48
ЧЕСТИТО НА МАЛКИЯ ПОРАСТНАЛ ПРЕСКО, ДА РАДВА МАМА И ТАТИ! ДА Е ЗДРАВ, РАЗУМЕН И БАТКО ЗА ПРИМЕР!

Момичета, благодаря за съветите за оная роднина! Аз вече май се убедих да си й кажа, както казва Цеци "право куме в очи". И без тва нямам славата на такава дето си мълчи  Rolling Eyes А мъжа ми ще вземе да го усуква и накрая нищо нама да каже  Tired

Вчера бяхме на боулинг и сега съм като разглобена, но пък добре се чувствам, разтоварена психически Wink

# 49
Честит рожден ден, Преско! Да си здрав, весел и щастлив и много да радваш мама и татко!
  bouquet  bouquet  bouquetКате, честит празник!  bouquet  bouquet  bouquet

Кети, стискам палци да не си се заразила.  Praynig Praynig А Дени е прекрасен Heart Eyes Heart Eyes

Мила, весело и любовни изкарване Hug Heart Eyes

Цеци, много целувки за Еличка и пожелания да оздравява много скоро Hug Hug Hug

# 50
Здравейте!  Hug

Честит рожден ден на малкия Преско!Нека да е много здравичък, късметлия и никога усмивката да не слиза от лицето му!
Кате, да го нацелуваш от всички ни....болничките по-далече
Wink
Честити празник    bouquet

Момичета, дайте ми съвет, спорим с майка ми и имам нужда от мнение, защото вече  Crazy... няма да пиша че знам ли кой ще чете
Бихте ли завели децата си си на лекар, ако са с Т, но болни вече седмица, бихте ли потърсили още едно мнение, ако педито ви е казало, че ще дава антибиотик.Навсякъде пише, че грипа се лекува без такъв.

Кети, стискам палци, миличка  Praynig Praynig Praynig

Ние през уикенда бяхме вкъщи или поне аз с децата, мъж ми беше на работа, но компенсирах вечер да се поразтоваря.Снощи излизах с колата да се повозя(не че не излизаме с мъжа ми всяка вечер, но бях самичка), ей така безцелно, да остана на саме със себе си, да се разходя-страхотно беше.Карането вечер (аи не само тогава) супер ме разтоварва!Искам децата ми вече да са здрави, аман.... Cry

Мила, да си изкарате страхотно, искам и аааааааааааааааааз

# 51
Забравила съм да направя албума публичен. Пробвайте сега!

Цеци, дано скоро се оправи малкото  Praynig уф ужас, аман от болести  Confused

Аз сутринта се скарах с майка. Алис се разрева ужасно като излизахме с баща й. Не се беше случвало отдавна, последните 2 седмици сутрин идваше свекърва ми или баба ми и детето ни изпращаше с усмивка. Днес обаче пак старата история. Така ми домъчня, казах на майка, че така реве само от нея, а от свекърва ми не. Че тя пък като се обиди, аз й казвам че това е реалността и няма от какво да се сърди, тя ми вика, че трябвало да й спестявам тези неща, уфффф....скъсвала се била от тичане и от усилия да се грижи за Алис, а аз накрая такова нещо да съм й кажела, все едно тя не вижда сама. Защо така реве това дете от нея? Confused

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСТНАЛИЯ ПРЕСКО!   bouquet    bouquet   bouquet
ДА РАСТЕ ЗДРАВ, УМИХНАТ И МНОГОООООО ЩАСТЛИВ!!!

КАТЕНЦЕ 4ЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК!   Hug

Нели, стискам палци да не сте се заразили, и аз нам 4е не е опасно за плода, само шарките са опасни. Все пак имате и ти и Дени ваксина, не се притеснявай  Hug  А клип4ето да Дени с калинката е жестоко, а за бебето аз ти казах 4е съм по4ти сигурна че ще е девойка Wink 

Мила, айде весело изкарване, и ще 4акаме снимки Simple Smile

Дейзи, много сладки снимки, Али е супер бонбон  Heart Eyes Дейзи Али може би днеска е в по-тъжна и да е плакала за вас, не обвинявай майка ти, представи си колко и е кофти. Винаги ли пла4е Али когато е с майка ти?   

Констанс, аз бих потърсила и друго мнение. И аз смятам, 4е този грип се лекува без антибиотик, хванат ли е навреме.  PeaceАз съм многооооо против антибиотиците, моето педи също въпреки 4е е от старата генерация лекари

Калаза, бързо оздравяване ! Ей аман ве4е с този грип, Цеци дано Ели и тя се оправи по-скоро!

Мики къде си????Simple Smile

Оф аз отивам да се боря в Американското посолство за документи на Анна-Мария, как не ми се разправя с бюрократщина...... Confused

# 53
Зори, всеки път плаче, когато майка дойде сутрин вкъщи. Ако я заведем при тях, не се разстройва въобще. Мисля, че майка не се занимаа като хората с нея и тя затова не иска да стои с нея. Майка е вярно, че готви и глади, поподрежда вкъщи, не се занимава изцяло с нея и й налага по-строга дисциплина. Предполагам това е причината  Confused аз не съм я обвинила, просто констатирах, а тя подскочи.

Констанс, аз не бих рискувала и бих дала антибиотика. Една седмица температура си е доста, това подсказва, че има скрита инфекция и протича възпалителен процес. Също съм противник на антибиотиците, но щом се налага - давам. Направих си вече веднъж експеримент и Алис се влоши, тъй че за себе си съм решила да се доверявам на преценката на лекарката.

# 54
   ЧРД на Преско!Да е жив и здрав и мноооооооооого да радва мама и татко!!!

ketito,миличка стискам палци да не сте се заразили  Praynig преди всичко запази спокойствие! Hug
konstans,след като Т продължава повече от 3 дни може да има вече бактериална инфекция и да се налага антибиотик  Laughing при Петя се получи така.Докато при Юджи се размина,всеки организъм е различен! Peace
Мила,весело изкарване! Hug

# 55
Честит рожден ден на Преско ,да е здравичък ,весел и много послушен  :hug:

Аз не съм писала вчера ,че пак на скитане го ударих,нали отсъствах от МОЛ-овете 10-тина дни и сега наваксвах Mr. Green Crazy та сутринта със сестра ми обиколихме Сити Центъра ,а след обяд се престраших и отидох с Алекс и Мони в другия на Стамболийски ,заредих ги с бонбони и така успях и да пробвам и да напазарувам  Grinning но Алекс въобще не допуснах да излиза от количката за да си нямаме проблеми  Crazy  После ходихме на гости при свеки ,а като се прибрахме пак нямахме интернет  #Cussing out

Мила ,хубаво изкарване ви желая  Hug

Дейзи ,Алекс правеше този номер със бабата на Боби ама все като я види и плаче така и не разбрах защо ,но явно беше някакъв период и премина та сега от 1-2 седмици започна много да и се радва и да я гушка чак  Crazy а тя никога не е променяла нищо в държанието си  Rolling Eyes

Констанс ,на 2 мой приятелки децата изкараха някакъв грип с темература по една седмица и и на двете мина без антибиотик май вируса си е такъв с висока Т около 7 дни.
Нели ,дано всичко е наред и да не сте се заразили  Hug
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване Hug

# 56
 Tada4естит рожден ден на Преско с пожелания да расте все така послушен и усмихнат newsm59
Благодаря на вси4ки за комплиментите към Дани HugНаистина дръпна последния месец,но по скоро на килограми отколкото на см.Само,за да забележите разликата вижте тази снимка е правена един месец по рано Rolling Eyes.
http://images23.snimka.bg/005002935.jpg
Безмерна дано да не е нещо сериозно,според мен и купи специално шампоан4е,Дани имаше много крости като бебе,вла4и ги 2м и накрая го изкъпах с такова шампоан4е и от едно измиване вси4ко изпада.
Кетито дано да ви се размине заушката Hug
Мила приятно изкарване ти пожелавам HugА за зодията мисля,4е има разлика между декемврииските и януарските козирози  Hug
Констанс отговарям ти на въпросите,ако детето ми е  една седмица с температура да щ? го заведа на лекар,и ако лекарката е предписала антибиотик щ? го дам,защото имам пълно доверие на мойта педиатърка Peace
Калина не сме си купували фотоапарат,защото пак сме зле с парите Rolling Eyes,не си ли ли4и по ка4еството на снимките Laughing
Дейзи много е сладка Алис Heart Eyes,ама ти знаеш моето мнение WinkЗа майка ти незнам какво да те посъветвам,но наистина предполагам,4е не и е станало приятно.Дани като беш? свекърва ми тук много пла4еше от нея,но аз си го обяснявах с това,4е го беше страх да не го изоставим,все пак никога не го оставяме на никой,освен в яслата и беше новост за него.Много  тъжно ми стана като я гледах на разреваните снимки Crazy
Успешна седмица на вси4ки Hug

# 57
zoui,Дани наистина изглежда много слабичък на тази снимка  Rolling Eyes важното,е че вече си е наваксал кг. Hug
daizy,сега разгледах снимките Simple Smile Голяма сладурка е Али  Hug дори и ревяща! Grinning
И аз си мисля,че причината Али да плаче не е защото майка ти не я гледа добре  Laughing те попринцип децата си изпадат в разни състояния дори без причина  Wink

# 58
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСКО ,МНОГО ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ ,КЪСМЕТ И САМО УСМИВКИ !
И ние сме болни , Дани от днес започна да ми гъгне очаквам хрема да се появи .Казах на гледачката да го налива с чай , та ще видим дали ще сме го заразили .
Кетито аз изкарах заушка на 20 години , но никого не заразих около мен , дори и съпруга ми (той не е карал )с който си разменяхме целувки преди да разберем ,че съм болна .
Снимките на Алис са страхотни .DAIZY страшно ви е красива щерката , пу да не я урочасам .
Блазе ви за моловете които си имате , тук при нас е страшна скъпотия , ако отворят нов магазин то ще е уж на някоя си марка , никому неизвестна и цените почват от 150 нагоре .Намаления рядко правят , но ако има такива първо завишават цените и тогава правят намалението , което идва същото .
Лек ден на всички  Hug

# 59
  • Варна
Благодаря ви, милички, за пожеланията. Hug Много ви обичам всички. Heart Eyes Сутринта усъмнахме без вода, дойде към 11, и закъсняваме с графика на приготовленията, но се надявам до довечера да сколасаме. Praynig То с двете дечурлига е сложно да се прави каквото и да било, ама няма как. Със свеки се редуваме-едната ги гледа, другата действа по задачите и така. Crazy
На болничките бързо оздравяване Hug. Констанс, една седмица с Т си е доста време, ако педито ми каже да давам АБ, бих давала, че усложненията от грипа могат да бъдат много жестоки (да не пиша по-силна дума), да не дава Господ. Praynig
Мила, релаксиращо изкарване ти пожелавам. Hug
Дейзи, много е сладка Алис, бе, истинска красавица. Heart Eyes Има страшно манипулативен поглед. Flutter
Зоуи, Дани наистина е понапълнял. Дано вече да се оправя душичката. Hug

Общи условия

Активация на акаунт