Да е здрав и да слуша мама и тати и Габи! Кате честит празник

Кетито стискам палци всичко да е наред
И аз знам, че само рубеолата е опасна.Дейзи на линка при мен има само стари снимки.
Лека седмица на всички

нацелувай го много от мен и Бобката 
прегръщам те и стискам силно палци-дай Боже да не сте се заразили

снимките не се отварят
а каква е логиката за дългокърмени
,как ти го обясни педито 
идеята на Кали е отново много добра
стягам багажа и няма да ме има тази любовна седмица
ще си направим спа ваканция,да не се чудите,защо не пиша(може всъщност от хотела да ви нагледам стига моите мъже да не ме обсебят)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ПРЕСКО! КАТЕ , ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН И ГРИЖОВЕН БАТКО 

. Този "Соломон" ни разказа играта.днес свекърва ми дойде да ги гледа двете(със прабаба и , че и тя още не може да оздравее от кръвното).Май пак влязохме в серия с неприятности.
.Нямайки друг избор , започнах да уча детето да си яде само с нейните прибори ....май ще е по -лесно да науча малко дете , отколкото закостенял мозък.Ние с мъжа ми сме много гнусливи и всичко ни се обръща като видим нещо подобно.

... няма да пиша че знам ли кой ще чете

уф ужас, аман от болести

А клип4ето да Дени с калинката е жестоко, а за бебето аз ти казах 4е съм по4ти сигурна че ще е девойка
Дейзи Али може би днеска е в по-тъжна и да е плакала за вас, не обвинявай майка ти, представи си колко и е кофти. Винаги ли пла4е Али когато е с майка ти?
Аз съм многооооо против антибиотиците, моето педи също въпреки 4е е от старата генерация лекари

преди всичко запази спокойствие! 

та сутринта със сестра ми обиколихме Сити Центъра ,а след обяд се престраших и отидох с Алекс и Мони в другия на Стамболийски ,заредих ги с бонбони и така успях и да пробвам и да напазарувам
но Алекс въобще не допуснах да излиза от количката за да си нямаме проблеми
После ходихме на гости при свеки ,а като се прибрахме пак нямахме интернет 

а тя никога не е променяла нищо в държанието си 
4естит рожден ден на Преско с пожелания да расте все така послушен и усмихнат 
Наистина дръпна последния месец,но по скоро на килограми отколкото на см.Само,за да забележите разликата вижте тази снимка е правена един месец по рано 
А за зодията мисля,4е има разлика между декемврииските и януарските козирози 

,ама ти знаеш моето мнение
За майка ти незнам какво да те посъветвам,но наистина предполагам,4е не и е станало приятно.Дани като беш? свекърва ми тук много пла4еше от нея,но аз си го обяснявах с това,4е го беше страх да не го изоставим,все пак никога не го оставяме на никой,освен в яслата и беше новост за него.Много тъжно ми стана като я гледах на разреваните снимки 

Голяма сладурка е Али
дори и ревяща! 
Много ви обичам всички.
Сутринта усъмнахме без вода, дойде към 11, и закъсняваме с графика на приготовленията, но се надявам до довечера да сколасаме.
То с двете дечурлига е сложно да се прави каквото и да било, ама няма как. Със свеки се редуваме-едната ги гледа, другата действа по задачите и така. 
. Констанс, една седмица с Т си е доста време, ако педито ми каже да давам АБ, бих давала, че усложненията от грипа могат да бъдат много жестоки (да не пиша по-силна дума), да не дава Господ. 

Има страшно манипулативен поглед.