Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 822
  • 266
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честит Рожден Ден на Преско! Да расте много здрав, много щастлив, много усмихнат!

Разгледах снимките на Али  Heart Eyes голяма красавица е  Heart Eyes
Виждам пак има болнички - бързо да оздравяват всички  Hug Този грип направо ни разказа играта тази година  Sick
Констанс, след 1 седмица с висока температура Ема разви бронхит и после пневмония - дадох антибиотик и още как. Но дори и да не беше така, ако педиатърката й каже че трябва да пие антибиотик - ще го дам  Peace вярвам й

Зоуи, Дани е много сладък Heart Eyes, на мен ми изглежда добре детето - дано бързо да се възстанови напълно

Мила, приятно и романтично изкарване  Hug

Кетито, стискам палци да се разминете със заушката  Hug

# 61
Мерси за комплиментите Hug наистина ме умилихте. Тази снимка дето реве, нарочно съм я дала в серия да я видите каква е маймуна, насилва се да реве, слага си ръцете пред устата, защото всъщност й е смешно, а накрая почва да ми се обяснява нещо и да маха с ръце  Laughing

Зоуи, тази снимка наистина ме фрапира, видях колко слабичък е бил Дани, ти все казваше, че ти се вижда слаб. Миличкият, да го нацелуваш от мен  Hug

Кате, весело изкарване довечера.

Обадих се на майка да й се извиня, не се чувствам виновна, но мразя някой да ми се сърди. Каза, че трябвало сриозно да поговорим за моето отношение към нея  Shocked охххх.....казах ли ви довечера сме на Ямато в НДК. Нямам търпение  Laughing

# 62
Честит Рожден Ден на Преско!!!! Да и жив,здрав,послушен и да получи много подаръци bdbaloni
Дейзи,много е сладка Али,госпожица и половина,пу,пу.
Зоуи,твоя юнак също.
Кетито,дано не сте се заразили.
Безмерна,моя Виктор също доскоро имаше крусти по главата.По едно време го мажех с крем Клоран-един много мазен такъв,не помня как точно се казваше.Изчезнаха,после пак се появиха и след време се махнаха от само себе си.Не мисля че е нещо за което да се тревожиш.
Я,да ви питам.Вие как храните вашите сладурчета и по-точно седят ли на столчетата си или седят с вас на масата?Моя хубостник напоследък никъде не седи и се гоним с паницата и лъжицата из хола докато хапне нещо.Признавам че това е моя грешка и явно някъде съм изпуснала момента да го възпитам да се храни правилно  Sad

# 63
  • София, център
Здравейте на всички,

Честит Рожден Ден на Преско!!! Да е жив и здрав, послушен на мама и на татко и грижовен брат на малката принцеса!

За болните със течащи носове, купих оня ден помпичка за нос от ДаНет, която се включва към прахосмукачката и изсмуква носа. Невероятен ефект, не е истина какво количество секрет има в носа на детето... Препоръчвам я мощно. И най-течащия нос след почистването дава 1 час сън, каза моята кума с бебе с пневмония...смятайте... тя ми я препоръча!

Дани е истинско момченце станал вече, вече изглежда добре укрепнал.

Мария ми е обявила пубертетска стачка - не ще да яде 4 дена вече, удря си главата в пода и се инати за всиииииичко! Ха да ми е честито влизането в тоя период... Mr. Green

Darling аз не влизам сега в университета, а си дозаписвам 2та ми останали изпити и дипломна работа ме чака!!! Laughing

daizy Али е страхотна ... Laughing, не се хаби да се ядосваш... при мен и майка ми е същото, Мария реве като диване при нея... е вече ми пИИИсна... да се оправят двете, като се прибера Мария идва при мен нагушва ме и отива да играе с баба си все едно аз не съществувам и так 2-3 часа  Shocked... детска му работа... а аз си късам нервите...да бе да...няма пък...вече!!!

Мила,  вес ело изкарване...

Е добре де, само аз ли не можах да видя клипчето на Дани и калинката... не се отваря!!!

чаооооо

# 64
ех значи толкова ми е гаден интрнета ,че ще полудея,едва сега успях да видя снимките  Heart Eyes страшни сладури са Али и Дани Hug

# 65
Честит Рожден Ден на сладкия Преско! да е жив и здрав, много щастлив и с много късмет в живота!
Весело изкарване на празника!!!

Мила, да си изкарате страхотно спа ваканцията, да си отпочинеш, освежиш и да имаш много приятни изненади!

Teddie, ние седим всички на масата, но след няколко хапки, като се е позаситила Пресияна отива да си играе и идва от време на време да си дояжда, опитвам се да й обясня, че ако ще яде трябва да седи на масата, но само понякога ме слуша. Мисля, че в момента е трудно да седят през цялото ядене на едно място, така че не смятам,ч е сме ги изпуснали във възпитанието.

Дейзи, голяма чаровница си имате! много е сладка Али!

Констанс, и аз си мисля, че една седмица с висока Т (колко точно?) си е доста време и аз лично не бих издържала, а и според моето педи, която също не е привърженичка на антибиотиците, при висока Т организмът на детето се бори, бори, но ако след три дни все още не е успял да се пребори, е по-добре да се вземе антибиотик, за да няма усложнения. Мисля,че има логика. Ти виждаш най-добре как се чувстват децата, имат ли сили или са изтощени?

на всички болнички отново пожелавам бързо да оздравеят!

Зори, успех с бюрокрацията, дано минеш бързо!

# 66
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на първия ни рожденик!!!  newsm59 Да расте здрав, послушен и грижовен батко!

Честит празник и на мама, да има още много сили!

konstans, да повторя меннията до тук - аз също бих направила консултация с още едно педи, но бих дала и АБ след едноседмична температура. Даже не бих могла да изчакам толкова дълго, аз съм малко параноична при болести  Embarassed, дет' се вика "страх лозе пази". Хайде дано се оправят вече и всички други болнички също  Praynig.
Разкошни са всички дечица дето изгледах - и Дени, и Али, и Дани, дано не пропускам някой.

# 67
Относно храненето Дани винаги сяда с нас на масата(в неговото стол4е) дори и да не иска да яде,просто така го нау4ихме и така смятам,4е е правилно.
Мики и моя интернет е супер скапан,непрекъснато се губи #Cussing out
Катя приятно изкарване дове4ера,о4акваме снимки Hug
На вси4ки болни4ки бързо оздравяване Hug

# 68
Леле, то бива, бива писане, ама вие сте се уляли тези дни  Mr. Green Не мога ди ви изчета и да разгледам снимките цял ден. А уж се води, че работя  Mr. Green  Laughing
Много емоции, много нещо  Mr. Green

Първо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСКО!!!

Не мога да видя снимките на Констанс само  Tired С кой юзър трябва да се логна  newsm78
Иначе аз също не искам да давам АБ. Но, ако нещата продължат повече време и ми е изписан, бих го дала.

Вие сте минали и през разни теми за мъжете  Mr. Green Ние се караме и още как  Mr. Green В началото ме избиваше много на рев, като се ядосам и по този повод не можех да кажа и дума. Което съответно ме нервираше още повече  Mr. Green Но сегааа...Викаааам та пушек се дига  Mr. Green И ние започнем да се караме за едно, пък накрая го изкараме на съвсем друго и си кажем и други понатрупали се неща. Но ни минава след известно време. Ац не се изнасят от къщи, защото в случая той трябва да се изнася  Mr. Green Но го раплашвам с развод, ако не се стегне и да се държи, като мъж  Mr. Green

За бъркането от майките, какво да кажа. Мойта майка, като дойде и ми претараши всичко  ooooh! Тя се подрежда, а у нас било много разхвърляно. и се почва едно чистене, разместване, подреждане  ooooh! Абе едвам я изтраях, като гледаше Маги у нас. Тези дни нали е болна и пак е у нас и е същата работа  ooooh! Ама какво да я правя. То вече на смях ме избива  Laughing Сега поне и оставям работа и не бърка толкова  - да мие съдобеве, да мине с прахосмукачка и други подобни, които си ги спестявам  Mr. Green

Кети, и аз не съм чувала за опасни неща от заушката. не ми говори, че като бях бременна с Маги и се оказа, че шеха на мъж ми може да е болем от рубеола и бях да се гътна  #Crazy Ей, нямам търпение да дойде 13-и и да ти кажат пола на бебето. Вие вече оглеждате ли се по магазините, какво ще си купувате  Grinning Ох, като гледам как са напускали едни красотиии  Flutter  Crazy

Мойта Магдалена си продължава с хремата упорито, пфу  Tired А се надявах тази седмица да я пускам на ясла вече по дял ден и ефективно. Но май ще си откара при баба си  Tired

И друго май имах да казвам, ама то толкова теми, че забравих  Crazy

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 16:45 от veselina_s_p

# 69
Здравейте  Tired
Днес ходихме до доктора - смени сиропа за кашлица и взеха кръв от децата.Понеже 2 дни бяха добре и сега пах вдигат Т и се получава някакво повтаряне е необходимо изследване за инфекция - супер  ooooh! Cry Само се моля на Господ да не е пневмония
Иначе и двамата като нямат Т са си супер, но иначе плачат, нервни са, а бе малък ад...

Веси, а така става ли http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214528

Я да ви питам- до къде сте с махането на памперса?Не знам изоставам ли много, защото нали ви казах до скоро не се занимавах много с Тинко и ми е едно гузно сега(отдавам го на хормоните) искам да си наваксаме загубеното време  Rolling Eyes
Моето дете също не се храни и само, ако не е манджа се справя, но с кашовидните никак.С вилица яде, с лъжичка по-трудно.

# 70
Добър ден!

Катенце да ти е жив и здрав сина! Да те слуша, ти да го слушаш ! Да расте здрав, умен, красив и способен за радост на мама и тате!  bouquet

По теми те ще се включа после ,ч е моят мъж също е рожденник и отивам да готвя Hug

# 71
Ели, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и много да те слуша и обича!
Кетито, не се притеснявай!  Според мен не си се заразила, ще се моля да съм права  Praynig.
Мила, весело изкарване.
Констанс, дано бързо се оправят малките душици, че вашият празник наближава Hug.
Зоуи, за мъжа ти, нямам думи, извинявай, ама съм минала през това и не мисля, че трябва да търпиш, но ти си знаеш  Hug.
Дейзи, Алекс понякога и от мен реве, така че може да не е причината в майка ти, ами просто Али така да си е наумила. И аз не си поплювам в приказките, но понякога наистина е по-добре да замълчиш, спестява много излишни нерви.
Лека вечер

# 72
  • Варна
Ей ме на след Епизод 1. Mr. Green
Ели, да ти е жив и здрав Станислав!  bouquet (аз днес ти честитих лично, но и виртуално да не пропусна)
У нас мина добре. Децата бяха послушни до към 10.30, когато на Габи много и се доспа и разгонихме гостите. Mr. Green Сега ги сложих по леглата и да се разпиша, докато Преско заспива. Преско се държа добре, получи много подаръци. Най-вече го впечатли раничката за яслата и цяла вечер ходи с нея на гърба. Mr. Green Блузката му е с бяла якичка и изглеждаше точно като първокласник. hahaha  Бабите само дето не ореваха орталъка какъв ученик щял да стане. Grinning
Разбрахме се с Ели в сряда да съберем децата за детското парти.  Party След като приключат всенародните седмични тържества ще пусна снимките накуп. Crazy

# 73
  • София
Катенце , честит ти рожденник със закъснение  Hug Heart Eyes Много да те слушка и да е здравичък и усмихнат Heart Eyes Heart Eyes

Днес ви четох по малко пез целия ден, но нямах време да пиа и сега не се сещам какво трабваше да пиша ooooh! пак ще чета.

# 74
Честит Рожден ден на ПРЕСКО !!!
Много сили Кате, да са ти живи и здрави и опора в живота.

памперса...  ако го питам / изпишквам редовно, не протестира, у дома е без памперс. казва след като пишне малко, и тогава се спира. но сменяме панталони (без слипчета е , направо по панталони на ластик, за да става по бързо събуването при авария). много е смешен като каже: ужа ужа! пишуто бъъзо бъъзо бани... ама това, след като е пишнал малко. за акото не си казва, , трудно му е да ака седнал, иска да е прав  Thinking newsm78 Crazy днес обаче по първоначалния поглед го излових и го занесох на тоалетната чиния, много бях горда. навън не си правя опити да излизаме без памперс. не си казва предварително все още. но определено му е по-гот без памперс и протестира обикновено, когато го слагаме.
иначе напоследък играем една игра... аз го питам на ушенце има ли ако /пишо?
на анего му хареса, идва при мен и си дава ухото , казвайки високо: Ако? аз питам. после повтаряме с пиши, и така поне 10 пъти. като той винаги отговаря "нямааа!"

а миналата седмица отиваме в офиса, и аз му казвам: Мама отива до тоалетната, стой и ме чакай тук, веднага се връшам. След малк оизлизам и чувам, че някой крещи от другия край на офиса (50 човека работим в едно голямо отворено помещение): Мама пиишшшааа.. мама пишааааа ....
 Embarassed Embarassed Embarassed

Дейзи, Много са хубави снимките, нов апарат ли имаш?

за сутрешните раздели: има няколко ситуации, в които Кайо плаче когато тръгвам за работа:
1. Ако е понеделник. Събота и неделя свиква да сме заедно през цялото време и в понеделник не обича да се разделяме. (по същия начин реве в петък, когато бавачката си тръгне, а той остава с мен. повярвай ми пъти по-гадно е ...)
2. Ако е сънен. Винаги реве, когато се събужда и мен или ме няма, или излизам. Ако ме няма, му трябва около минута да го преживее... иначе не знам, не ми казват.
3. Ако не му кажа къде отивам и кога ше се върна. Ако изляза без да съм казала "чао". Това е в противоречие с бг схващанията, но аз го уважавам и знам, че като кажа: Отивам на работа, ще се върна довечера, мнго те обичам и искам да си играеш днес"той ме разбира и е спокоен. Ако изведнъж открие, че ме няма, става недоверчив и объркан, излъган.
4. Ако в момента, в който излизам, е съсредоточен само върху моята предстояща липса. Тоест, когато му кажа: Чао. отивам на работа, и докато се обличам / обувам, го помоля да ми държи чантата, да ми донесе шала, да ми подаде бутилката с кафето, или му дам някаква негова отговорна задача, той започва да се занимава с нещо важно и значимо, и се чувства полезен, пълноценен и със себестойност.

освен тези причини, Али разбира се няма да иска да остава с бабата, която я възпитава и не й позволява всичко. Която не я забавлява през цялото време. Аз по-скоро бих насърчила и похвалила майка ти за това, бих благодарила (ако е като мойта майка, не знам твойта как е все пак).
Децата са като кучетата. Усещат много тънко как се чувстваш, къде ти е слабото място. Ако се страхуваш, нападат те. Мойта майка все си повтаря как тя не умее да се занимава с деца. И тя наистина не знае как да си играе с Кайо. Няма идеи. Но пък няма да му позволи да прави глупости, ще се погрижи за всичко останало, освен за забавлението му. което е добре... хубаво е да се научи и сам да си прави весело, няма цял живот да има хор песнопойци около себе си.
Така че и майка ти и Али са наясно със ситуацията. Майка ти очевидно се тормози и 100% ревнува. все пак е твоя майка и очаква,че Али ще я обича реципрочно, как така свекървата повече ще обича.. обидно си е това. Wink

Любимата "ни" баба е мойта леля, която го забавлява, правейки 100 глупости и неща, които аз не искам Кайо да прави, или да му се случват. Например, той прави трохи с хляба... тя пита закачливо: Кой прави боклук? И започва един кикот... извода за Кайо: Ако аз правя боклук, това е смешно и е много добре, дай да правя още боклук. и разни такива... казва "не" и това е игра... от него се очаква да прави напук, и тогава тя се смее. (за това направих забележка, може би трябва като Беа да казвам "стоп" вмсето "не", защото "не" има доста честа употреба и се изтърква)
Леля ми тези неща не ги мисли изобщо. За нея важното е детето да се забавлява. Кайо говори за нея през цялото време, как ще му купи балони Money (?! егати и комерсиалното мислене у мойто дете?!) и я очаква постоянно, все пита за нея. И въпреки това аз избирам той да е с нея само в краен случай. Не ме интересува колко му е забавно. По-важно е да се държи свястно.

обещавам, до следващата ношна смяна няма да говоря  Heart Eyes  Whistling  bouquet

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 02:12 от kalina na kayo

Общи условия

Активация на акаунт